Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos smile.gif

aš ir virtus ir žalius šaldydavau, ir dar marinuodavau ir džiovindavau kai mb iš mišku kibirais nešdavo, žali skanu, bet tik baravykus taip išdrįsdavau šaldyti ir tokie vietos daugiau užima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 09 14, 08:06)
Sveikos smile.gif

aš ir virtus ir žalius šaldydavau, ir dar marinuodavau ir džiovindavau kai mb iš mišku kibirais nešdavo, žali skanu, bet tik baravykus taip išdrįsdavau šaldyti ir tokie vietos daugiau užima smile.gif

Ar pati negrybauji?

Labuks visoms 4u.gif
Dabar su kavute wub.gif
Ruošiuosi į choro repeticiją, labai gražų kūrinį mokinamės chorų maratonui. O vakar Šiluvoje buvom, kitąsyk širdis tokia užrambėjusi, bet vakar taip buvo gera wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
tai va tAvouke nekalbėjai nekalbėjai ir užtylo tema... reikai visoms kalbėt ir bus gerai. nekalbat ir nebus smile.gif

aš irgi virus grybus į šaldiklį dedu. Jokių stiklainių, per daug pavojinga man stiklainiuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 rugsėjo 2020 - 15:42

Pas mane tik burokėliai su obuolių sultim ir uogienės stiklainiuose,ai dar  pomikai :) 

Atsakyti

Negrybauju, neuogauju - vaikystės trauma  :laugh:  gali ir grybų nebūt, nemėgstu, mažai jų valgau. Ir šiaip, nieko nekoncervuoju ir nešaldau.

Gavau darbe užduotį - išsirinkti video operatorių   :help:​ 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 09 14, 15:54)
Ar pati negrybauji?

ne, ir labai tuom džiaugiuosi, kaip sakoma savo atgrybavau jau bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif

bet grybus megstu, ypač tuos kur lupti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 rugsėjo 2020 - 07:01

Kokios jūs tinginės :B  aš tai jei galėčiau tai ir grybaučiau ir avietes miško rinkčiau po dilgėlynus :P​ 

Atsakyti
Aš irgi noriu į mišką pas vilką...tfu pas baravykus smile.gif smile.gif
Atsakyti
Tik pasivaikščioti bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gerai jūs čia biggrin.gif
Ypač pas vilką biggrin.gif

Aš noriu noriu ir pranoriu, nes ne viskas gaunasi.
Aviečių noriu biggrin.gif
Bet vakar valgiau baravykų, tad skųstis negaliu smile.gif
Nors ne, galiu skųstis, nes mūsų riešutus nuo lazdynų susirinko kažkas biggrin.gif . Gal voverės, gal riešutinės. Žodžiu - tuščia. Teks eiti į turgelį ax.gif
Atsakyti
musu buvo nedaug riešutu ir tie patys krenta puse sukirmijo verysad.gif...užtat slyvų, slyvu ir praktiškai sveikos visos, be lankytojų biggrin.gif, o jau skonis wub.gif , jei ne baravykai tikrai sakyčiau slyvų metai biggrin.gif
Atsakyti
Pempe, kas tos riešutinės?
neturiu nei daug baravykų nei slyvų (šitų visiškai neturiu).

Pempe savaitgalį buvo Sutarlejoj smile.gifmūsų miestas perdavė juostą Širvintoms. Gražus renginys buvo, nors supratau kad sutartinės ne man...folkloras patinka, bet sutartinių 1,5 val truputį yra per daug...švelniai tariant smile.gif Kokia vyro nuomonė tai visiškai neklauskit... smile.gif bet poto buvo ta nesąmonė "Ugnies šou" ir vaikas labai norėjo pamatyt, tai sėdėjom kaip gerbėjai iki galo smile.gif

o šiaip vataip ir gyvenam... sekmadienį vis dieną svečius priiminėjau- sūnaus gimtadienis, šiandein gimtadienis , ryt gimtadienis- čia jau ačiū dievui ne namuose, kaip sakoma "išvažiujamieji" smile.gif patys eisim sveikinti...savaitgalį miesto šventė, danuos Sadūnai ir Jarutis. Sadūnus žinau, Jaručio nei vienos dainos nežinau....jūs žinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 rugsėjo 2020 - 13:26