Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos , nepasiilgot ? :D 

Apie grybus kalbat . Aš irgi labai norėjau tai kaip tik šiandien ir buvom . Pilną kibirą parsitempėm , gan neblogų sakyčiau : daugiausia raudonikiai , šiek tiek baravykų, guočių , labai nedaug lepšiukų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 09 rugsėjo 2020 - 16:15

Sveikos damos....

Pempė juk pelkių paukštis  :D​ 

šiemet negrybauju vėl,bet velka kibirais man vyrs.... jau kokiems dviem metam turiu  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 09 rugsėjo 2020 - 18:15
QUOTE(Lyžuka @ 2020 09 09, 10:34)
Gyvos?  bigsmile.gif

Pempė grybauji, ar tu ne miško paukštis?  mirksiukas.gif

Nelabai miško smile.gif . Norėč pagrybauti, bet naktim tik namo pareinu, tai kada biggrin.gif . Nebent su prožektorium biggrin.gif

QUOTE(Avonuke @ 2020 09 09, 17:14)
<p>Sveikos , nepasiilgot ? biggrin.gif </p>
<p> Apie grybus kalbat . Aš irgi labai norėjau tai kaip tik šiandien ir buvom . Pilną kibirą parsitempėm , gan neblogų sakyčiau : daugiausia raudonikiai , šiek tiek baravykų, guočių , labai nedaug lepšiukų</p>

Aaaaa, labas 4u.gif clap_1.gif ura.gif . Kiek nematyta bigsmile.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2020 09 09, 19:13)
<p>Sveikos damos....</p>
<p>Pempė juk pelkių paukštis  biggrin.gif​ </p>
<p> </p>
<p>šiemet negrybauju vėl,bet velka kibirais man vyrs.... jau kokiems dviem metam turiu  doh.gif</p>

Teisingai, pelkių brunette.gif
Ateisiu pas tave žiemą pavalgyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Avonuke 100 metų, kaip laikais? kaip tavo atžalos? smile.gif

Pempei dainos ir šokiai svarbiau nei pilvo reikalai smile.gif

Ašnetokia, tu nežinai kokia tu laiminga ir turtinga...grybų klausimu smile.gif tai žinok kad daug kas tau lb pavydi pvz aš smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2020 09 09, 17:14)
<p>Sveikos , nepasiilgot ? biggrin.gif </p>
<p> Apie grybus kalbat . Aš irgi labai norėjau tai kaip tik šiandien ir buvom . Pilną kibirą parsitempėm , gan neblogų sakyčiau : daugiausia raudonikiai , šiek tiek baravykų, guočių , labai nedaug lepšiukų</p>

oho kokie žmones bigsmile.gif , net ryte beskaitinejant akys už taves neužkliuvo, kažkaip su pempes postu sutapatinau smile.gif kiek metu sm nebuvai ar čia tik mūsų nelankei? bigsmile.gif
Atsakyti

Lankiau , lankiau , tik aš tyliai :)  .  Paskaitydavau kiekvieną diena , na kai būdavo ką skaityt  :)  .Tik  Išsibėgioję jūs  visos, kitur kažkur plepat. Nors SM išvis merdėja sakyčiau , o man visai patikdavo čia  :(

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Žinokit, kai pats pasistengi, tai ir Dievas padeda smile.gif . Ne veltui aš čia tokia išmitinga biggrin.gif . Kai pati nusipirkau!!! grybų, ir kitą dieną ir dukra, ir vyras pagrybavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Tai apie 4 kg virtų užsišaldžiau. Ir dar pavalgėm. Bet jau koooks skonis ant sviestuko pakeptų baravykų - mirdamas gali atsigauti ax.gif . Ir žiemą jau neverksiu biggrin.gif
Bet norėčiau dar biggrin.gif . Godus tas žmogus...

Nemačiau, kaip mažoji apsirengė ryte, bet matau, kad maikutė padėta liko rolleyes.gif . Siaubakas, vadinasi, išėjo su per maža naktine maike blink.gif . O fizinis ir reikės rengtis blink.gif . Na jooo...

Atsakyti
Sveikos :0

ir mes vakar baravyku pavalgeme, o dar kaip skaniai smile.gif, aš juo nenuverdu iš karto dedu ar i puoda ar ant keptuves smile.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
Tai apie 4 kg virtų užsišaldžiau. I

Labas, o kam tu virtus šaldai? :hmm:  :hmm:  jie juk šlapi ir apledija

Aš tik nuvalytus šaldau,neverdu, ir kepu tiesiai ant keptuvės  o ne apvirusius :huh2:  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2020 09 11, 19:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72704891" data-time="1599800531"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka
Tai apie 4 kg virtų užsišaldžiau. I
</p></div></blockquote><p>Labas, o kam tu virtus šaldai? hmm.gif  hmm.gif  jie juk šlapi ir apledija</p><p></p><p>Aš tik nuvalytus šaldau,neverdu, ir kepu tiesiai ant keptuvės  o ne apvirusius huh.gif  huh.gif​ </p>

bliamba, ką tik užkaičiau blink.gif
tikrai galėjau nevirti
nepagalvojau
o gal netinka, juk kažkas yra sakoma apie pašalusius grybus hmm.gif
Atsakyti

Virtus dažniausiai į stiklainius deda....

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2020 09 13, 16:07)
<p>Virtus dažniausiai į stiklainius deda....</p>

dėdavau, bet dabar tingiu, jau du metai persiorentavau, lengviau į kamerą, o rezultatas tas pats biggrin.gif
Atsakyti