Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(as ne tokia @ 2020 08 27, 09:05)
<p>Nu mįslinga,juk nežinojau ar išlaikysiu...o tokių buvo....</p><p>Tai kam girtis ankščiau reikalo o paskui susimaut....</p><p></p><p>Man tai asmeniškai tokie sunkūs tie tautiniai atrodo ,kiek ten kg sveria  hmm.gif​ </p>

Ooo,tai tu baisiai mokyta bigsmile.gif . Fainiai victory.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 27, 11:33)
Sveikos,
aš težinojau ka Ašnetokia kažkas svarbaus 26 d.ir iki tos dienos išėjo nuo bendravimo atostogų smile.gif tai va sulaukiau 26 d.ir rašiau, kad grįžk su naujienom smile.gif  o kas bus tą 26 d. nežinojau tikrai smile.gif

Pempe wau...kiek kainuos tautiniai? smile.gif

Panašu, kad gausis stipriai pigiau, nei tikėjausi. Turbūt į 400 sutilpsiu. Prijuostės audinį ne brangiausią išsirinkau, liemenės - be raštų- irgi pigesnis. Marškiniams medžiagą dovanų gavau.
Ir siuvėja patikino, kad pasiūs už labai gerą kainą, dabar bijosiu, kad neapsigalvotų biggrin.gif . Ir dabar jau noriu arba batelių, arba antros liemenės, arba antros prijuostės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Norams galo nėra biggrin.gif .
Šiaip labiausiai noriu kuo greičiau sulaukti, kol pasiūs ir apsivilkti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2020 08 27, 14:04)
Sakai Pempė ant savo gležnų pečių neatlaikys autentiškų rūbų? biggrin.gif, o tai jei dar taip senovinę milinę užsidetum  bigsmile.gif

Atlaikysiu viską ir būsiu išsišiepus palaimingai biggrin.gif . Ir tikiuosi, kad nenusivilsiu savo pasirinkimu, nes baaaaisiai ilgai rinkausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 27 rugpjūčio 2020 - 20:04
Labas rytas,
tai ką, proga- vasaros užbaigtuvės? kažkaip labai greitai viskas...lėkė ir pralėkė...
O dar Lyžukos gimtadienis, tai kaip sakoma- būk pasveikinta smile.gif

Aš ryte nesupratau kaip rengtis, susidėjau vakar vasarinius kaip visada, ryte tamsu šlapia, galvoju gal jau nebegerai bus kaip suplanavau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 rugpjūčio 2020 - 07:51
tai jau ačiū smile.gif ir prašom taip sakant į mano sveikatą biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

aha aš tai nelabai šiandien nusirengiau kojom šalta, dar gerai kad su batais, kojniu butinai jau reiktu , jau šeštadieni mieste maciau su striukemis, lietpalčiais žmones
Atsakyti
Lyžuka bigsmile.gif , sveikinimai wub.gif . Visko, ko širdis nori wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Neprisiijungiu - tokias vaišes praleidau biggrin.gif
Sugundei mane, einu, šlakelį vyno įsipilsiu, kaip tik raudonas atidarytas biggrin.gif

Dzin dzilin- į tavo sveikatą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 rugsėjo 2020 - 21:52
Pempe, ačiu wub.gif

Ir labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
rudenėėėlis verysad.gif

šiandien ta proga net pėdkelnes užsimoviau pirmą kartą...
kažkaip per staigiai jis man, nebuvo to pereinamojo laikotarpio, o man blogai taip smile.gif..kai be nusiteikimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 rugsėjo 2020 - 08:52
As jau buvau kažkuria diena su jomis...nieko gero biggrin.gif, pernai pamenu tikrai dar pirma savaite rugsejo su vasarinemis sukniomis ėjau i darbą... na bet tikekimes bobu vasarą užkaitins dar tongue.gif
Atsakyti
Tai kad prognozes nelabai matosi rugsėjį atšilimo...lietus lietus...., va nebent kažkada vieną dieną užkaitins lyg žiūrėjau prognozes...nors bobų vasara juk spalį turi būti ar ne? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O man šiandien, panašu, kad lauke teks praleisti , tad svajoju apie šilumą ax.gif Bet lyg kadtaip nebus, reikia dar pasitikslinti su gisme teo.

Mokinuosi anksčiau keltis, sunku ax.gif
Girdėjau, kad šiluma bus ar ne antroje mėnesio pusėje ax.gif
Atsakyti
kad labai jau tos prognozes grybauja bigsmile.gif , man rode visa šita savaite saulė, o bet tačau ta saule ne kiekvieną diena aplamai išlysdavo mirksiukas.gif bet jau temsta anksčiau verysad.gif
Atsakyti
Gyvos? bigsmile.gif

Pempė grybauji, ar tu ne miško paukštis? mirksiukas.gif
Atsakyti
taip. aš irgi noriu grybų verysad.gif labaaaiii... smile.gif
ta proga net vyrą beveik įkalbėjau atostogų 2 dienas pasiimti kitąs avaitę, kad į mišką išvažiuotų smile.gif
Atsakyti