Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(pempė12 @ 2020 08 26, 08:03)

Ką reiškia 26 ? Ne oro temperatūra gi?

ne ne temperatūra...o diena, gi jau šiandiena smile.gif
.o ką ji reiškia tik ji žino...smile.gif aš irgi ne... bet gal neužpyks kad aš tokia čia pliotkininkė smile.gif
Atsakyti

:smartass:​ prisiduodu... 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 26, 10:08)
.o ką ji reiškia tik ji žino...smile.gif aš irgi ne... bet gal neužpyks kad aš tokia čia pliotkininkė smile.gif

nu tu čia kažkaip romantiškai bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū, damos 4u.gif mirksiukas.gif

Sunflowers - laimės, sveikatos, džiaugsmo
wub.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2020 08 26, 08:50)
ale kiek čia daug rugpjūtinių biggrin.gif mergelių  tongue.gif

Tai gal tu rygpjūtinė bigsmile.gif ?
Aš iš kito mėn užslikus, slapūkų mėnesį gimusi biggrin.gif .Vėliau pasenti norėjau laugh.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 26, 10:08)

Tu pasakei ir nežinai biggrin.gif . Tai šauni mergelė laugh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 27 rugpjūčio 2020 - 07:26
nu lauksim fotosesijos smile.gif

O rūbai labiau bendrai lietuviški, ar į koki tai regiona orentuoti?, audiniai gal irgi naturaliai dazyta ir t t?
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2020 08 26, 18:39)
<p> smartass.gif​ prisiduodu... </p>

O čia tai sąžinė, čia tai grožis clap_1.gif thumbup.gif clap.gif Tai ta mįslinga proga -
Būk laiminga wub.gif ir kad kovidai negriebtų smile.gif 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Oi, panos, kai jau turėsiu savo tautinius, tai išsidemonstruosiu, vakar padarytas dar vienas žingsnelis to link ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2020 08 27, 08:24)
nu lauksim fotosesijos smile.gif

O rūbai labiau bendrai lietuviški, ar į koki tai regiona orentuoti?, audiniai gal irgi naturaliai dazyta ir t t?

Pagal regioną. Mano žemaitiški, ir dar rinkausi, kad labiau šiauriniai būtų. Bet ne ryškiausią variantą išsirinkau, ten turėtų būt raudona raudona raudona biggrin.gif . Daaaaug raudonos. O aš kažkaip ne itin noriu ax.gif
Ne, kad natūraliai dažyta būtų - tokios kalbos nebuvo, nemanau. Bet austa tai su tikrom staklėm, senoviškai. Jau nuausta! Dabar siuvimas liko, bet eilė yra, tai išsyk negausiu.
Atsakyti
tokie rubai tai čia manau keliom kartom, dar ir tavo anukėms užteks smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 08 27, 08:33)
tokie rubai tai čia manau keliom kartom, dar ir tavo anukėms užteks smile.gif  wub.gif

Žiūrint, kiek naudosiu biggrin.gif
Liemenės pirmos išsipašo nuo segiojimų.
Dabar pačiai įdomu pasidarė, kaži kokiais metais buvo siūtas tos kostiumas, kurį dabar nežioju, iš kultūros rūmų gautas ax.gif . Reikės pasiteirauti. Bet ten liemenė ir prijuostė, ir sijonas neteisingai pasiūti, stilizuotai. Audinių sudėtis "teisinga", bent taip man atrodo, tik kaip austa - ar fabrikinėmis, ar tradicinėmis staklėmis - irgi neįsivaizduoju.
Atsakyti

Nu mįslinga,juk nežinojau ar išlaikysiu...o tokių buvo....

Tai kam girtis ankščiau reikalo o paskui susimaut....

Man tai asmeniškai tokie sunkūs tie tautiniai atrodo ,kiek ten kg sveria  :hmm:​ 

Atsakyti
Sveikos,
aš težinojau ka Ašnetokia kažkas svarbaus 26 d.ir iki tos dienos išėjo nuo bendravimo atostogų smile.gif tai va sulaukiau 26 d.ir rašiau, kad grįžk su naujienom smile.gif o kas bus tą 26 d. nežinojau tikrai smile.gif

Pempe wau...kiek kainuos tautiniai? smile.gif
Atsakyti
Sakai Pempė ant savo gležnų pečių neatlaikys autentiškų rūbų? biggrin.gif, o tai jei dar taip senovinę milinę užsidetum bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 rugpjūčio 2020 - 13:08
Pempė dantis sukandus manau dėvės (nu jei bus sunkūs) bet su šypsena ir laime veide smile.gif

na va gavo dukra info dėl mokslų-1-makursiaims nuo 09-14, antrakursiams nuo 09-01 iki 09-14-toliau nuotolinis, trečiakursiams (dukrai) kolkas visas rugsėjis nenuotolinis. Na bus matyt. Dukra aišk nori nuotolio smile.gif

Atsakyti