Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Šiaip į baltų suknelių temą prisiminiau ta seriala Santa Barbara, kur to senojo herojaus žmona vis skyres, ženijos su tuo pačiu jos 4 vaikų tėvu ir kas kartą su balta ilga suknele žemę šluojančia biggrin.gif jei žmogus nori to tai kodel gi nesirengti smile.gif mus tolimesniu kaimynu sunus floridoj gyvena tai rode nuotraukas kur marčios tevai amerikonai koki tai vestuviu jubilieju švente, jau metuose žmones tai jos suknia su kookiu šleifu, deklotuota tik tiek kad ne balta o šviesi kremine , jei balta but gryn vestuvine smile.gif
Atsakyti
Labas labas 4u.gif
Kaip smagu skaityt, kad tiek prira6yta bigsmile.gif
Lyja bigsmile.gif . Barška į palanges. Keista, lyg neturėjo ax.gif

Truputį atostogauju, tai pas mane stipriai padaugėjo gyventojų biggrin.gif . Bet visada vasarom taip būna. Aš puikią šeimininkę vaidinu, tik uogienes verdu biggrin.gif . Dabar jau visi sumigo, pritykinau prie kompo biggrin.gif

Tuoj į darbą, oi, oi, labai greit nutolau, bet grąžino jau į realybę, renginiai vietiniai nusimato, teks įsijungti.
Dar musė kažkokia įsibrovus, užknisa, trukdo su jumis šnekėt rolleyes.gif
Tai gal tuom ir baigsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labos.
Aš irgi atostogauju. Kolkas viskas pagalplaną. Birštone arbuvom spa savaitgalį pagal programą , vakar aplnkėm Biržaus pilis, apžvalgos bokštus, saulėgrąžų lauką kur būna gražios nuotraukos 😁😁😁 piceriją, parduotuves kur net su dukra rųbų gavom nuaipirkt 😁😁😁šiandien sodas šašlai ir pomidorų sulrys gsl 25 l kokie.... ryt Panevėžys Ryo ir šaltibarščiių gaminimas. Nu suplanuota viskas😁😁😁 ir savaitės atostogų bus kaip nebuvę...o pirmadienį į darbuką. Bla bla blaa...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 19, 19:31)
Labos.
Aš irgi  atostogauju. Kolkas viskas pagalplaną. Birštone arbuvom spa savaitgalį pagal programą , vakar aplnkėm Biržaus pilis, apžvalgos bokštus, saulėgrąžų lauką  kur būna gražios nuotraukos 😁😁😁 piceriją, parduotuves kur net su dukra rųbų gavom nuaipirkt 😁😁😁šiandien sodas šašlai  ir pomidorų sulrys gsl 25 l kokie.... ryt Panevėžys Ryo ir šaltibarščiių gaminimas. Nu suplanuota viskas😁😁😁 ir savaitės atostogų bus kaip nebuvę...o pirmadienį į darbuką. Bla bla  blaa...

O, kiek pas tave daug planų bigsmile.gif . Pas mane mažiau, t.y. buvo, bet jau neįvyks. Nida buvo planuose, plaukimas su baidarėm, bet jau atia šitiem. Truputį gaila, ypač baidarių ir kompanijos, bet mainais gavau šiek tiek sporto miške, irgi su gera kompanija, tai gaus užsiskaityti biggrin.gif

Dabar dar malkomis mėgaujamės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
atostogos baigėsi ir grįžau:)
rašiau rašiau ir išmetė SM, dabar daug nerašau už tai...

Pempe, mačiau gražią ponią FB mėlyna ilga suknele...kas per nominacijos ir pagerbimai kad pirmame plane mėlynavai ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 rugpjūčio 2020 - 09:28
QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 24, 10:27)
Sveikos,
atostogos baigėsi ir grįžau:)
rašiau rašiau ir išmetė SM, dabar daug nerašau už tai...

Pempe, mačiau gražią ponią FB mėlyna ilga suknele...kas per nominacijos ir pagerbimai kad pirmame plane mėlynavai ???

biggrin.gif Nieko ypatingo, kažkada paaugau dar metais biggrin.gif , tai dabar gavau kvietkų biggrin.gif

Ir vis tik baidares įvykdžiau clap.gif . Ir oras buvo geras, kaip pasikroviau energijos bigsmile.gif . Labai sveika galvai. Noriu dar ax.gif

Sveikos, damos 4u.gif
Atsakyti

Sveikos.... kažkada visos paaugom :B​ 

Atsakyti
Labas labas,

Aš ne tokia fain kad čia bent užėjai...
nedink smile.gif beje ryt 26 mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pempe gal su nuliu????

o aš nesu plaukus baidarėmis. vat. šiemet vyras jau mykė gal varysim kažkokia te lengvesne trąsa visi, bet tikriausiai nebevarysim...man tai dzin.... nelabai aš te vandens pramogų mėgėja esu...

o aš va per atostogas nespėjau susitvarkyt spintos...esmėj ne visus darbus nuveikiau ką planavau.... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2020 08 25, 14:11)
<p>Sveikos.... kažkada visos paaugom cool.gif​ </p>

Tai va, visos čia galim viena kitą pasveikint biggrin.gif
Su viena iš šišion anksčiau besilankiusių padieniui ar net tą pačią dieną mano būdavo, t.y. yra biggrin.gif

Sveikinu, brangioji aš ne tokia, gal tavo ką tik 4u.gif . Būk laiminga 4u.gif

Visos tokios būkim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 25, 15:53)
Labas labas,

Aš ne tokia fain kad čia bent užėjai...
nedink smile.gif beje ryt 26  mirksiukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pempe gal su nuliu????

o aš nesu plaukus baidarėmis. vat. šiemet vyras jau mykė gal varysim kažkokia te lengvesne trąsa visi, bet tikriausiai nebevarysim...man tai dzin.... nelabai aš te vandens pramogų mėgėja esu...

o aš va per atostogas nespėjau susitvarkyt spintos...esmėj ne visus darbus nuveikiau ką planavau.... unsure.gif

Ką reiškia 26 ? Ne oro temperatūra gi?

Su nuliu mano, ne itin įdomu biggrin.gif , o šiaip ką - juk reikia džiaugtis kad sulaukiau biggrin.gif

Su baidarėm gali nebijot, visai patarčiau pabandyti, ypač dabar, nes negilu ir todėl nebaisu. Aš vis neplaukdavau, bijojau, kad nusiskandinsiu ar vaikus nuskandinsiu blush-anim-cl.gif . Pavasarį ir nenorėčiau. Bet, kaip dabar, didžiumoj vietų po tavim būna tik kokie 20-30cm vandens, o kartais ir mažiau, dar liemenę velkies, tai jau nepavojinga. Ilgos trasos neimkite, užtektų ir 3 val pirmam kartui, ir žinotum, kas tai per dalykėlis. Vaikam tai išvis super. Laumžirgiai skraido, antytės plauko, galima apsimėtyti su vandens augalais, plaukiant valgyti, lenktyniauti biggrin.gif . Vieni malonumai biggrin.gif
Atsakyti
Pempe, tai sveikinimai nors ir pavėluoti wub.gif 4u.gif
O kas čia daugiau švenčiat prisipažinkite ? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pempe ta proga ir sveikinu, linkiu sulaukti dviejų nulių, o kadangi jie dar laaabai jauni- tai įsivaizduok kokia tu dar jauna smile.gif pačiame žydėjime smile.gif

Sunfl. sveikinom vakar smile.gif

Aš ne tokią biškutį anksčiau... bet kaip sakoma rugpjūčio mėnesį gimusius prašom atsistot ir draugus pavaišint smile.gif pabučiuot nebūtinai, vistik korona smile.gif

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 26, 08:41)
Labas rytas,
Pempe ta proga ir sveikinu, linkiu sulaukti dviejų nulių, o kadangi jie dar laaabai jauni- tai įsivaizduok kokia tu dar jauna smile.gif pačiame žydėjime smile.gif

Sunfl. sveikinom vakar smile.gif

Aš ne tokią biškutį anksčiau... bet kaip sakoma rugpjūčio mėnesį gimusius prašom atsistot ir draugus pavaišint smile.gif pabučiuot nebūtinai, vistik korona smile.gif

ale kiek čia daug rugpjūtinių biggrin.gif mergelių tongue.gif
Atsakyti