Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Aš svajoju tikrus tautinius rūbus nusipirkti. Pinigai nemaži, bet, jei mūsų mieste būtų, tai gal jau ir būčiau nusipirkusi, bet reikia važiuoti kitur, nerandu laiko ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
nu jo, tavo poreikiai kiti tai tokio dalyko gali reikti smile.gif

nA, va, valstybine pareiga atlikom, viskas greit, galvojau ilgai reiks laukt, bet kai elektroninis balsavimas, greiciau.

einu tvarkytis, kaip nenoriu biggrin.gif bet reikia.. kt savaitgali lauks lanngu plovimas, taip ir neprisiruosiau dar unsure.gif
Atsakyti

Pas mus šaldytuvas parėjo. O dar jis įmontuojamas, tai nebus, kad nuperka ir yra, reiks dar kad meistras seną išimtų, naują sudėtų (o jei fasadas baldų neatitiks, tas irgi truks) tai nežinau kaip čia su maistu reiks kelias dienas verstis. Iš šaldiklio jau viskas lauk  :cry2:​ 

Atsakyti

Labas vakaras. Aš ne pilietiška,nei vienas  man netinka,tai ir nėjau visai :huh2: 

Ui užjaučiu cartman dėl šaldytuvo :unsure: 

Pempe o kur eitum su tautiniais? ar tik dėl vien kad turėti kaip relikviją?

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 05 26, 16:00)
<p>Pas mus šaldytuvas parėjo. O dar jis įmontuojamas, tai nebus, kad nuperka ir yra, reiks dar kad meistras seną išimtų, naują sudėtų (o jei fasadas baldų neatitiks, tas irgi truks) tai nežinau kaip čia su maistu reiks kelias dienas verstis. Iš šaldiklio jau viskas lauk  cry.gif​ </p>

uje nekas.. gal dr pataisyt imanoma,ar jau nebe?
pas mane ir imontuotas, jau toks buvo kai pirkom buta.. virtuve daryta 2017 tai tikiuos jis dar veiks normaliai kuri laika..

QUOTE(as ne tokia @ 2019 05 26, 16:30)
<p>Labas vakaras. Aš ne pilietiška,nei vienas  man netinka,tai ir nėjau visai huh.gif </p><p>

padarytu LT privaloma balsavima, kaip kad pas mus, eitu visi kaip grazus biggrin.gif paskiau nereiktu sakyti, kad bloga isrinko. arba jei jau tikrai nezinai ka, tai tuscia balsa gali uzzymet..
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 05 26, 18:00)
<p>Pas mus šaldytuvas parėjo. O dar jis įmontuojamas, tai nebus, kad nuperka ir yra, reiks dar kad meistras seną išimtų, naują sudėtų (o jei fasadas baldų neatitiks, tas irgi truks) tai nežinau kaip čia su maistu reiks kelias dienas verstis. Iš šaldiklio jau viskas lauk  cry.gif​ </p>

O remontuoti jau nemanot? Ar senas ir džiaugiatės, kad pagaliau biggrin.gif , na, tik nelaiku, bet taip visada būna.

QUOTE(as ne tokia @ 2019 05 26, 18:30)
<p>Labas vakaras. Aš ne pilietiška,nei vienas  man netinka,tai ir nėjau visai huh.gif </p><p>Ui užjaučiu cartman dėl šaldytuvo unsure.gif </p><p>Pempe o kur eitum su tautiniais? ar tik dėl vien kad turėti kaip relikviją?</p>

Man daugeliui renginių vedimui reikia, o su dviem kolektyvais ir koncertams. Turiu tokius stiprokai sudėvėtus, valdiškus, bet jau nelabai gražius, o ir ne visai atitinka man pagal mano gimtą vietą. Norėčiau tikrų autentiškų. O eičiau dar ir šiaip sau, pvz, per vasario 16, kovo 11, net, jei neturėčiau renginio. Man gražu, ir labai gerai jaučiuosi su tautiniais, ypatingai.
Atsakyti
Labos. Aš balsavau..- . Aš gera. Ir bevek visus langus nusivaliau ir mamos namo 1 aukšto langus - aš darbšti ☺ tai va šitaip.
Gaminau valgyt, buvau sode kopūstus pasodinom. Ryt darbas. Romantikos nulis.

Pempe o kiek kainuoja tautiniai ? Žibau kad brangiai bet apytiksliai kiek.?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 26, 21:43)
Labos. Aš balsavau..- . Aš  gera. Ir bevek visus langus nusivaliau ir mamos namo 1 aukšto langus - aš darbšti ☺ tai va šitaip.

Pempe o kiek kainuoja tautiniai ?  Žibau kad brangiai bet apytiksliai kiek.?

tau rimtai kompleksą įvarė su tuo darbštumu biggrin.gif
Man dzin, kad aš nedarbšti biggrin.gif
Užtat esu atsakinga, va, tai žmoguje man atrodo svarbu mirksiukas.gif

O dėl tautinių - tiksliai nežinau, bet į 200 norėčiau sutilpti ax.gif . Vyrams gal brangiau, jiems vien batai 80.

Ko gero, per pigiai noriu, padorius, tik ne savo regiono, internete radau už 370 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 26 gegužės 2019 - 20:59
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 26, 19:43)
Labos. Aš balsavau..- . Aš  gera. Ir bevek visus langus nusivaliau ir mamos namo 1 aukšto langus - aš darbšti ☺ tai va šitaip.

Pempe o kiek kainuoja tautiniai ?  Žibau kad brangiai bet apytiksliai kiek.?

ale tikrai kokia darbstuole.
as ir susitvarkiau, bet tik tiek daugiau isejom pasivaiksciot, senesnias morkas ozkoms isnesiau biggrin.gif ne senesnias, bet apvytusias, suede..
padariau cili con carne ir ramu. privaqlgem silauoge ir braskiu niom niom

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 05 26, 22:14)
ale tikrai kokia darbstuole.
as ir susitvarkiau, bet tik tiek daugiau isejom pasivaiksciot, senesnias morkas ozkoms isnesiau  biggrin.gif  ne senesnias, bet apvytusias, suede..
padariau cili con carne ir ramu. privaqlgem silauoge ir braskiu niom niom

kur ožkų randi bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 05 26, 20:57)
kur ožkų randi  bigsmile.gif  ?

smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Einam pasivaiksciot tai ten pievose zmones laiko, yra ir aviu bet dabar mazai, tik dvi ozkos, siaip tai daug buna..
Ui apverte kazkaip paveiksliuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 26 gegužės 2019 - 23:21
Grange, negausi vėjo smile.gif svetimus gyvūnus šerdama? Aš tai tikrai užpykčiau jei mano ožkoms kokį šš kištu visi praeidami smile.gif

Na kaip rinkimai? Už ką balsavot laimejo/ Mano ne verysad.gif

Pempe, skaičiau, kad autentiški rubai, na ten jau ir audimas, dažymas audinio, siuvinejimas ir t.t. kainuoja kelis tukst eur mirksiukas.gif unsure.gif

vrine, tau medalis už darbštumą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 gegužės 2019 - 07:20