Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

ni bla bla, suknios reik būtinai smile.gif

labos,
aš va sėdžiu ir mąstau visą dieną- noriu sekmadienį prie jūros ar nelabai smile.gif
būna ir taip...
bijau kad jei bus labai karšta tai ir bus labai karšta ir negera net pajūry smile.gif
Atsakyti
Suknia nežinau, nu gal ir gerai balta, bet jau be jokiu ten veliumu ar nuometų kaip juos pavadinti smile.gif
nors man tragiškiausias vaizdas kąesu mačius gyvai, kai ženijos jaunikis su treningais biggrin.gif
Atsakyti
Su trenigais - tai viršūnė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Neteko matyti biggrin.gif
Turbūt nieko nepraradau biggrin.gif

Laba diena 4u.gif

Viskas, atostogauju, ir jau šiandien Palangoje pabuvau wub.gif . Nugara kiek per stipriai įdegė - niekuo nepasitepiau ax.gif Žmonių normaliai, tikrai ne per daug, tik išvažiuojant jau stipriai padaugėjo, gal naujos savaitės nauja pamaina važiavo smile.gif

Vrine - buvai vakar?
Atsakyti
nu ten jau itin taupūs žmones, tai jaunoji su išleistuviu suknia o jis kaip ir rašiau biggrin.gif, dar man atrodo išskirtingų komplektų biggrin.gif
Atsakyti
laba diena,
taip pempe buvau smile.gif
fainai pailsėjau.
aišku vyras su sūnum (dukra nevažiavo, su draugais Molėtuose prie ežero buvo) užsimanė dviračius vežtis. Aš sakiau man tai neimkit tikrai nevažiuosiu. betgi paėmė ir liepė važiuot. Tai nuo pat ryto apsukau tą garbės ratą dantis sukandus,sakiau viskas ir nekiškit man to dviračio daugiau, nes noriu gulėti ilsėtis ir maudytis. Ne su dviračiu vargt verysad.gif
tai va gulėjau ilsėjausi ir maudžiausi smile.gif anie dar suko ten ratus, lai suka kad nori, aš nesu gerbėja dviračio smile.gif
buvo gerai.
dar noriu smile.gif
įdegiau bet kai nebe pirmą kartą tai be skausmų.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 08 11, 07:19)
nu ten jau itin taupūs žmones, tai jaunoji su išleistuviu suknia o jis kaip ir rašiau biggrin.gif, dar man atrodo išskirtingų komplektų  biggrin.gif

ne nu cia jau perzengtos ribos, su treningais.. dzinsais dar kokiais jei nieko nedaro tai dar dar..

o man tai pvz idomu kuom vrine argumentuos, kai sako "reik butinai" kodel? kodel butinai?
mano nuomones apie tai nepakeis, ir man jau posfactum, tiesiog idomu.
nes taip buvo iprasta ir taip visi turi daryt ar kaip? rolleyes.gif

kas dabar man bus, kad as neturejau suknios? biggrin.gif biggrin.gif
nu sukne buvo, bet visai ne vestuvine, o normali silta suknele nes buvo lapkricio men, ir po to tiesiai i orouosta varem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2020 08 11, 17:05)
ne nu cia jau perzengtos ribos, su treningais.. dzinsais dar kokiais jei nieko nedaro tai dar dar..

o man tai pvz idomu kuom vrine argumentuos, kai sako "reik butinai" kodel? kodel butinai?
mano nuomones apie tai nepakeis, ir man jau posfactum, tiesiog idomu.
nes taip buvo iprasta ir taip visi turi daryt ar kaip?  rolleyes.gif

kas dabar man bus, kad as neturejau suknios?  biggrin.gif  biggrin.gif
nu sukne buvo, bet visai ne vestuvine, o normali silta suknele nes buvo lapkricio men, ir po to tiesiai i orouosta varem biggrin.gif

Šakės, Grange, kaip tu šitaip, tau vestuvės neužsiskaitė praktiškai, gyveni neženota laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Oi, mergos, buvau nuostabiam koncerte - Kolo bovaitė, Bav ikinas wub.gif - verkiau verkiau(čia nieko naujo- kaip gan dažnai biggrin.gif ), ir oras vėl geras, tai super wub.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 08 11, 10:58)
laba diena,
taip pempe buvau smile.gif
fainai pailsėjau.
aišku vyras su sūnum (dukra nevažiavo, su draugais Molėtuose prie ežero buvo) užsimanė dviračius vežtis. Aš sakiau man tai neimkit tikrai nevažiuosiu. betgi paėmė ir liepė važiuot. Tai nuo pat ryto apsukau tą garbės ratą dantis sukandus,sakiau viskas ir nekiškit man to dviračio daugiau, nes noriu gulėti ilsėtis ir maudytis. Ne su dviračiu vargt verysad.gif
tai va gulėjau ilsėjausi ir maudžiausi smile.gif anie dar suko ten ratus, lai suka kad nori, aš nesu gerbėja dviračio smile.gif
buvo gerai.
dar noriu smile.gif
įdegiau bet kai nebe pirmą kartą tai be skausmų.

o kur yra tavo garbės ratas smile.gif ?
Atsakyti
[quote=grange,2020 08 11, 17:05]

kas dabar man bus, kad as neturejau suknios? biggrin.gif biggrin.gif

[/quote]
jau geriau tau nežinot biggrin.gif...dar nesakyk kad ir rūtų nebuvai prisisegus ??? biggrin.gif

Oi, mergos, buvau nuostabiam koncerte - Kolo bovaitė, Bav ikinas wub.gif - verkiau verkiau(čia nieko naujo- kaip gan dažnai biggrin.gif ), ir oras vėl geras, tai super wub.gif

[/quote]
wub.gif ir keista kad dar tokiu jautrios dūšios žmoniu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pempe skaičiau kad susirgus kažkokiam ten dainininkui karūna koncerte jį pavaduos tas Bav. smile.gif pagalvojau dar- va pas tave smile.gif
oi aš tai nebeapsiverkiu per koncertus smile.gif
aplamai nebeapsverkiu, jaunystėj būdavau žliumba tai tikriausiai išverkiau ašaras...

o garbės rato Jūrmaloje- tai mes visada važiuojam į Jūros gatvę, ten šalia jūros aikštute ir t.t., tai vat nuo jos pajūriu iki centro, po centrą visą tą ir tada keliu jau atgal. kelio galas nemažas.... nes ne centre ta gatvė smile.gif

Grange, tu nesigilink smile.gif paprasčiausiai aš su ta mintimi kad visos mergaitės svajoja apie vestuvinę suknelę. Visas gražumas vestuvių būna suknelėje-na gal ne visas bet laabai didelis procentas, nes jautiesi kaip princesė smile.gif iš vaikystės pasakų....... ir jei ženijiesi iki 30 m. tai ji dar labai aktuali, nes paprasčiausiai svajonės dar nepamirštos..smile.gif kai jau iki 40 m. reikia vertinti atsargiau, net įvertinti faktą-ar neatrodysi juokingai, nes tikrai apie ką svajojai ir kas tiktų 20 m. - 35 m. nebelabai gali tikt smile.gif ,o kai ženyjiesi virš 35m., o jau jei virš 40 m. tai aplamai- ir t.t. m. tai manau vienas džiaugsmas ir visa šventė tame kad dar kažkas ima ir ta suknia jau nnn-tas reikalas nuo galo... smile.gif
p.s. nepamenu tu kelių metų susirašei jei toks mąstymas? smile.gif nepyk , juokauju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 rugpjūčio 2020 - 07:37
Laba diena smile.gif
Atsakyti
Lyzuka, del rutu 🤣🤣🤣🤣 vos nepaspringau.

Vrine, keliu netu klausi biggrin.gif nugi man ir dabar ne 40 .. siaip tai suprantu viska ka nori pasakyt, tik ka as noriu pasakyt, kad reikia placiau ziureti, nebeturi buti tu visu "reikia" privalo ir pan. Cia toks biskuti uzsilikes poziuris jei butum 70ies suprasciau, db biski nelabai. Nu, del to,kad esi jauna. Ne tokia jauna kaip as biggrin.gif bet vistiek 🤣🤣
O atsakant i klausima mes iteisinom 2016 m 😛 tai kiek man cia buvo...32, bet mes jau tada po desimtmecio

Zo ne esme, gal kad as niekada,net kai buvau maza/jauna/ niekada nesvajojau apie balta suknele, jaucuu man mintyse iaugo tas biggrin.gif
Atsakyti
Grange.aš nekalbu apie jokius "reikia ar privalo".aš kalbu apie noriu arba ne. mano draugė turėdama du vaikus tekėjo antrą kartą 36m ir su baltu kostiumeliu. Ir buvo labai graži nuotaka.
Ir rūtos gražu. Aišk jei gyvenai 5 metus susimetus ir šeštais sugalvosi ženytis rūtos manau tik kvailai atrodys. Bet jei normaliai padraugavus įsisega -visiškai nesigilinant giliau į intim tai man gražu.
Ir ta suknia balta pvz tortinė ir panašiai jaunai gražu. Virš30 m jau šiaip...

Aišk aš po gyvenimo kartu nnn metų irgi balto nuometo nebesidėčiau ir nebesicirkinčiausi. Kaip sakau. Kiekvienai situacijai kitaip.o tą būtina privaloma rašiau juokaudama. Mano dukra pvz norės batos nuotakos suknios. Na gal paveldėtas noras 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 rugpjūčio 2020 - 12:50