Tikrai mes šnekios
Dar V-rinė man neatsakė, ką taip dirbo per Jonines, tai nežinau, su ja draugaut, ar ne
Labas rytas
Aš kasdien perku naujas suknias ir nešu grąžini . Tragedija. Su batais tas pat, tik neperku ir nenešu, nes nerandu, ką pirkti . Baisiai išranki esu. Unorava, kaip Vrinė sako . O gal kitaip
Nesitiki, kad jau trečdalis vasaros prabėgo... Kaip visada. Tik vaikystėje viskas lėtai ėjo. Ar jums taip pat?
O kaip perki? Internetu, kad vietoj nesimatuoji? AR tu nepripažisti parduotuviu kabinu matavimosi?
mano šios vasaros svajonė naturalios spalvos nedažyto lino suknelė, Pempe tu prie liaudiškų dalykų arčiau, gal ką kur žinai
mano šios vasaros svajonė naturalios spalvos nedažyto lino suknelė, Pempe tu prie liaudiškų dalykų arčiau, gal ką kur žinai
Labos,
Pempe jei atsiminčiau jau ką ten dirbau pasakyčiau. O kadangi neatsimenu- tai manau kasdieniai darbai....puodai bliūdai namai sodas esmėj Aš nestatau namų, aš nevedu tautos...
v.ž. draugauk
Aš irgi kiek siunčiuos tiek grąžinu. Tai mažas tai negražus. Didelis nepasitaikė šiandien atsiuntė du sijonus vasarinius, o blin numetė kitam miesto gale, nors ne ten buvau prašiusi.... reiks po darbo važiuot pasiimt. bet įtariu bus vienas mažas o kitas didelis Kai siuntimas nemokamas tai ir žaidžiu
o pempė taigi manau veseliom aprėdus renkasi,,, ir nebeišsirenka žiūrėk už nuotaką gražesnė nebūk tik
Pempe jei atsiminčiau jau ką ten dirbau pasakyčiau. O kadangi neatsimenu- tai manau kasdieniai darbai....puodai bliūdai namai sodas esmėj Aš nestatau namų, aš nevedu tautos...
v.ž. draugauk
Aš irgi kiek siunčiuos tiek grąžinu. Tai mažas tai negražus. Didelis nepasitaikė šiandien atsiuntė du sijonus vasarinius, o blin numetė kitam miesto gale, nors ne ten buvau prašiusi.... reiks po darbo važiuot pasiimt. bet įtariu bus vienas mažas o kitas didelis Kai siuntimas nemokamas tai ir žaidžiu
o pempė taigi manau veseliom aprėdus renkasi,,, ir nebeišsirenka žiūrėk už nuotaką gražesnė nebūk tik
Internetu sau nieko neperku.
QUOTE(Lyžuka @ 2020 07 01, 13:16)
O kaip perki? Internetu, kad vietoj nesimatuoji? AR tu nepripažisti parduotuviu kabinu matavimosi?
Ne, aš gyvai perku, gyvai gražinu. Ir rytoj turiu ką gražinti
Pernai girdėjau, kad Šilalėje gražių lininių rūbų kažkur yra, bet taip ir nenuėjau, tai nieko konkretesnio nepasakysiu.
QUOTE(V-Rinė @ 2020 07 01, 15:28)
Labos,
v.ž. draugauk
v.ž. draugauk
Na, gerai, draugausiu . Kaip tik vakar mažąjaii knygą apie draugavimus-nedraugavimus skaičiau
Nuotakos tikrai nepralenksiu , be šansų . Kad tik savo dviejų kg nesusigrąžinčiau atgal, nes ko tai apetitas kyla
QUOTE(pikkolo @ 2020 07 01, 21:09)
<p>Internetu sau nieko neperku.</p>
tik rūbus turi omeny ar visai nieko? Pvz- kremo
Papildyta:
Jau sakiau, nevirsiu jokių uogienių, bet va, truputuką braškių uždariau
Nes šiemet 2016-ų pradėjau išmetinėt
Drabužių, batų, nes būtinai reik matuotis. Iš kosmetikos nebent tai ką žinau, bet visiškos naujovės tai ne. Turiu pamatyt kaip atrodo, kvepia. Net maistą nepatinka taip pirkt, nors tikrai patogu ir išeina pigiau, nes neprisiperki nesąmonių ir vaikai nezyzia, kad nori to ar ano. Ir šiaip, tingiu internete naršyt, rinktis. Kaip ir gyvai tingiu. Tai nieko sau ir neperku. Bet kad ir nereik nieko. Vaikam pirkau, bet nedaug, dar beveik viskas tinka iš pernai.
QUOTE(pempė12 @ 2020 07 01, 22:31)
Ne, aš gyvai perku, gyvai gražinu. Ir rytoj turiu ką gražinti
Pernai girdėjau, kad Šilalėje gražių lininių rūbų kažkur yra, bet taip ir nenuėjau, tai nieko konkretesnio nepasakysiu.
Na, gerai, draugausiu . Kaip tik vakar mažąjaii knygą apie draugavimus-nedraugavimus skaičiau
Nuotakos tikrai nepralenksiu , be šansų . Kad tik savo dviejų kg nesusigrąžinčiau atgal, nes ko tai apetitas kyla
Papildyta:
Papildyta:
Šilalė man kitas pasaulio kraštas , per toli labai jau
Del 2 kg galvos nesukčiau, va 12 jau įdomiau būtų , o tike tai čia per dieną svyruot gali laisvai , nebent taikaisi i tokio tipo suknias
QUOTE(Lyžuka @ 2020 07 02, 08:55)
Šilalė man kitas pasaulio kraštas , per toli labai jau
Del 2 kg galvos nesukčiau, va 12 jau įdomiau būtų , o tike tai čia per dieną svyruot gali laisvai , nebent taikaisi i tokio tipo suknias
Apsaugok, Viešpatie, nuo tokių suknių
Aš sveriuos ryte, kad svyravimai neįtakotų
O su 2+ man jau džinsai tratėjo ir atsisėdus norėjosi atsisegti . Tai nekažką
QUOTE(pempė12 @ 2020 07 02, 14:11)
Apsaugok, Viešpatie, nuo tokių suknių
o kuom bloga
aš pvz turiu jausti rūbą ant kūno , o ne kokie ten atstoję per metrą
QUOTE(Lyžuka @ 2020 07 03, 11:17)
Čia jau undinė, o ne moteris
Kur per metrą nuo kūno, irgi baisios, matavausi ir tokių. Komentaras- siaubiakas. Nežinau, kas tokių gali norėt. Bet, matyt, velkasi, nebūtų tiek prisiūta
Rakina nugarą, visai neįdomu. Kaip sakant- ne laiku ir ne vietoj
Sveikos. Pempe supratau kad tau šį savaitgalį sūnaus vestuvės??? Nu lauksim įspūdžių čia ir nuotraukų į grupę.oras pasitaise, nekaršta...
Buvom visą dieną sode. Susitvarkiau, šašlų prasikepėm. Taip gera ten būt. Ryškiai senstu 😁😁 na bet žiūriu kad ir sūnus visai nebesiveržia namo iš sodo
Ai penktadienį aplankėm keturios merginos Kirkilų bokštą ir yra namas kažkoks girtas-kreivas kur susuko smegenis vos ne iki vėmimo..fe -į aną daugiau gyvenime neisiu....😁. V.ž. labai gerai praleidom laiką-buvo puiki įžanga į atostogas 😁
Buvom visą dieną sode. Susitvarkiau, šašlų prasikepėm. Taip gera ten būt. Ryškiai senstu 😁😁 na bet žiūriu kad ir sūnus visai nebesiveržia namo iš sodo
Ai penktadienį aplankėm keturios merginos Kirkilų bokštą ir yra namas kažkoks girtas-kreivas kur susuko smegenis vos ne iki vėmimo..fe -į aną daugiau gyvenime neisiu....😁. V.ž. labai gerai praleidom laiką-buvo puiki įžanga į atostogas 😁