Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

OHO Ate koks spartuolis wub.gif

Maniškiai tik žydėt pradeda dar tik bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ate pomidorą tikriausiai nuo naujų metų augina... smile.gif kad gautų pasimaivyt smile.gif bet jo viršūnė kaip skaudžiai nulaužta... unsure.gif
Aš galvoju o ką mano pomidorai daro, nežinau, gal žydi smile.gif
užtai mano braškės per tankiai sužėlę...tai galvoju ar retint su uogomis mest lauk, ar tikėtis kad sunoks tame miške....ir taip skauda galvą kai galvoju.... verysad.gif bet juk žmonėms ir pievoje jos sunoksta,o pas mane balandų nėr, tik jų pačių per daug....kaip manot ką daryt.... bijau kad supūs o ne sunoks...

Lietus nelijo, nei lašo. Šilta ne tas žodis. Dar smirda šiandien miestas- vėl mūsų biokuro gamykla ir vėl"netyčia" išleido pirduką.... bet kai karšta ir smirda ...nu žiauriai..
vakar gaminau maistą, niekur nevažiavau, šiandien varysiu į sodą, nors norėčiau į pajūrį smile.gif nors sako ten vanduo +10 tik smile.gif kolege Venspilyje dabar tai sakė...

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 18, 09:14)
Sveikos,
Ate pomidorą tikriausiai nuo naujų metų augina... smile.gif kad gautų pasimaivyt smile.gif bet jo viršūnė kaip skaudžiai nulaužta... unsure.gif
Aš galvoju o ką mano pomidorai daro, nežinau, gal žydi smile.gif
užtai mano braškės per tankiai sužėlę...tai galvoju ar retint su uogomis mest lauk, ar tikėtis kad sunoks tame miške....ir taip skauda galvą kai galvoju.... verysad.gif bet juk žmonėms ir pievoje jos sunoksta,o pas mane  balandų nėr, tik jų pačių per daug....kaip manot ką daryt.... bijau kad supūs o ne sunoks...

Lietus nelijo, nei lašo. Šilta ne tas žodis. Dar smirda šiandien miestas- vėl mūsų biokuro gamykla  ir vėl"netyčia"  išleido pirduką.... bet kai karšta ir smirda ...nu žiauriai..
vakar gaminau maistą, niekur nevažiavau, šiandien varysiu į sodą, nors norėčiau į pajūrį smile.gif nors sako ten vanduo +10 tik smile.gif kolege Venspilyje dabar tai sakė...

Laba,
O tu braškėms lapų dalį senenesnių išskink. 20% laisvaigali, o jeigu reikia ir daugiau.
Pomidoras Betaliuksas, draugės daigas, nežinau kada sėtas. Nenaužta jo viršūnė, žemaūgiai jie. Tik jis miršta ir nežinau kodėl. Gelsta ir džiūsta. Panokins likusius pomidoriukus ir lasiu lauk. Ieškosiu grambuolio.....taip įtariu.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 06 18, 09:45)
Laba,
O tu braškėms lapų dalį senenesnių išskink. 20% laisvaigali, o jeigu reikia ir daugiau.
Pomidoras Betaliuksas, draugės daigas, nežinau kada sėtas. Nenaužta jo viršūnė, žemaūgiai jie. Tik jis miršta ir nežinau kodėl. Gelsta ir džiūsta. Panokins likusius pomidoriukus ir lasiu lauk. Ieškosiu grambuolio.....taip įtariu.

rimtai galima lapų apmažint. Ot tu auksas, va sako ir nepasikalbėk.... smile.gif varysiu šiandien jei jei škvalas koks neužeis smile.gif
Atsakyti
Aha jau vakar norejau apie lapus rašyt, bet Ate aplenke smile.gif, ir nokima paspartina taip, aišku kai plotai nedideli, ...po kiek braškes pas jus? Pas mus po 4 eur nori už namines ..tipo niekuom nepurkšta ir netršta smile.gif o lenkiškos vel subrango buvo po 3 dabar jau po 3,5
Atsakyti
Sveikos,
gyvos? smile.gif

šiandien tik iki 32 žada, taigi būkim stiprios smile.gif

vakar lapus kiek apskyniau nuo vienos vagos, dar viena liko. Nuskyniau beveik kibirą, bet pažiūrėjus- kaip neskinta...jau tų lapų kokia galybė verysad.gif
po kiek braškės nežinau. kai neperku tai nežinau. Būna praeinu pro šalį , pamatau ir vėl neprisimenu smile.gif
vakar vaikai parvežė gal tą vieną indelį kaip pardavinėja jau savų. Šiandien dar stovipusė...nu nečiumpa pas mus jų labai nieks....

ką savaitgalį?

mes medų imsim šeštadienį anksčiau nuo ryto. Iš nedaug imsim tai tikiu nepersidirbsim smile.gif
sekmadienis lieka namams, poilsiui, dar brolio gimkė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 birželio 2020 - 09:04
Labas rytas 4u.gif

Kam kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Pas mus nuo dydžio lietuviškų braškių kaina - yra po 4, po 3 , o smulkios, bet visai normalios biggrin.gif - po 2. Tai tokių 3kg nupirkau, nes visi susirinkė, koks puskilis irgi liko, nes visi sotūs biggrin.gif . Bet skanios braškės, kvepiančios wub.gif

Kaip vakar šunys užkniso, susigrūdo į trobą per tuos žaibus, išvyt neina, smirda ax.gif . Viens išveja, kits įleidžia, oje oje ax.gif .
Atsakyti
Pempe, kiek šunų laikot? smile.gif

Sveikos ponios ir paneles smile.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5F164EAE
Atsakyti
Labos,
vakar priskyniau gal 5 litrus braškių. Liepiau valgyt tai kelias suvalgė, reiks sutrint šiandien ,kur dėsies...gi rytoj jau mesti reiks. Va niekas jų nečiumpa pas mus.
O pas mus vakar nelyjo.
O šiandien nebe taip karšta :0 kuo labai džiaugiuos, nes vakar pabuvau sode veidai kad įdegė dar šiandien dega kaip po pajūrio smile.gif
Atsakyti
o aš nugara busiu nusvilus per daug, nes jau nebe ruda o raudona ir nugarai karšta, o visai aplamai šalta, su megztuku darbe sedžiu smile.gif ir dar nors bučiau tolygiai nudegus biggrin.gif

aš sutryniau ir užšaldžiau jau kelis indelius , jei labai supigs gal uogienes išvirsiu dar mamai nes ji tik valgo viena smile.gif
Atsakyti
Nu merginos einam kavos.
Kaip dabar tų braškių norėčiau kur namuose šaldytuvę smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su kava biggrin.gif

Gėda sakyt, nuo smagių pasibuvimų pavargau. O gal dėl to, kad dar ir 5 vakarus -dienas į priekį nusimato biggrin.gif . Paskui dienelė tarpe ir vėl. Oi, ta vasara ax.gif Bet negali, žmogus, skųstis geru gyvenimu, ar ne ax.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 22, 09:50)
Pempe, kiek šunų laikot? smile.gif

Sveikos ponios ir paneles smile.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5F164EAE

Šunys du , vienas įsigytas, antras paklaidintas, tai irgi mūsų ax.gif .
Oho, grožių grožiai wub.gif . Tik sėdėt ir džiaugtis wub.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 22, 15:18)
Nu merginos einam kavos.
Kaip dabar tų braškių norėčiau kur namuose šaldytuvę smile.gif smile.gif

Va, aš su tavim, ačiū už kvietimą biggrin.gif

Vakar pirkau braškių, bet jau labai vėlai grįžom, niekas nepalietė, gal MB kelias dar mašinoj. Ką jau ten naktį valgysi. O šiandien jau ne tas. Ryte nesinori, o į darbą vargu ar vešiuos. Gal reik vežtis, supus ax.gif
Vrine, stebėjais iš Lyžukos, kad nieks nevalgo, o matai, ir tau biggrin.gif .
Atsakyti