Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas rytas,
mano FB kažkas nulaužė tipo smile.gif ryte reikėjo persikrovinėt, naują slaptiką, lyg atstačiau bet kiniškai. O reikėjo būtinai atstattyt nes mums per mesingerį susirinkimai būna nuotoliniai.
Dabar viskas kiniškai, kaip te kalbą nusistatyt kad reikia atsiskaičiuot pozicijas- kiniškai neina gi suprasti kur ta kalba...
dar baigia išsikrauti, laido nepasiėmiau.
Čia tipo rimtai galėjo bandyt nulaužt? čia tipo aš tokia įdomi??? cirkai.

Galvą spaudžia kažkaip.

banko sąskaitos bijau tikrintis, gal irgi nulaužta verysad.gif

vakar gaunu iš Ignitis laišką tipo skola 35 eu. Moku sąžiningai už viską, tai už ką??? skambinu nekalba- tipo nes ant vyro gi viskas, pch kad aš moku visą gyvenimą, net balsą pakėliau- sakau tai ar negalit pasakyt ar nesumokėta, ar ne tuo tarifu ar koks velnias. Nu ne- duomenų apsauga. Gaila kad kolegos kokio vyro neturiu, tai telefu bile vyriškas balsas tai jau ir tas žmogus vadinasi???
surašiau vyrui, gal paskambys...

aplamai. reik atostogų.

Pempe, mažiau skaityk ilgiau gyvensi smile.gif aš čia apie sudėtis smile.gif yra kolegė kur kažkokį šarmą darosi ir prausiasi, na esmėj sudruska ir muilu ūkiniu kažką tai . Plaukų purių nesu mačiusi, kvapas neklausk... bet sveika gyvena. Netekėjusi, už mane vyresnė...tikriausiai nori nesusent ir princo sulaukt. O kvapas ir vaizdas nesvarbu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 birželio 2020 - 08:48

Plaukų nedažau, nedžiovinu, žnyplių nenaudoju. Net kirptis einu kartą metuose  :laugh: 

Vrine, prašo identifikuoti save, neužteks vyriško vardo, anksčiau rrikdavo sutarties numerį pasakyt, bet tada dar ir man viską pasakodavo jie, o dabar gali būt kad reiks asmens kodo. 

O mes su šiūkšlių išvežėjais kovojam  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2020 06 16, 11:58)
<p>Plaukų nedažau, nedžiovinu, žnyplių nenaudoju. Net kirptis einu kartą metuose  laugh.gif </p><p>Vrine, prašo identifikuoti save, neužteks vyriško vardo, anksčiau rrikdavo sutarties numerį pasakyt, bet tada dar ir man viską pasakodavo jie, o dabar gali būt kad reiks asmens kodo. </p><p>O mes su šiūkšlių išvežėjais kovojam  doh.gif​ </p>

tai pasakyčiau vyro asmens kodą. Mintinai moku. Sutarties Nr. nemanau kad klaustų, klausė abonento nr.
O ką su šiukšlėmis?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 16, 13:34)
tai pasakyčiau vyro asmens kodą. Mintinai moku. Sutarties Nr. nemanau kad klaustų, klausė abonento nr.
O ką su šiukšlėmis?

mums kažkada vandenį buvo sumaišę, sako permoka pas jus, tai aišku ne skola, ramiau reagavau biggrin.gif, bet pasirodo geriama vandeni su kanalizacija sukeite vietomis , o jums gal naktinis su dieniniu bus sumaišyti
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 16, 16:22)
mums kažkada vandenį buvo sumaišę, sako permoka pas jus, tai aišku ne skola, ramiau reagavau biggrin.gif, bet pasirodo geriama vandeni su kanalizacija sukeite vietomis , o jums gal naktinis su dieniniu bus sumaišyti

mes mokam pagal vieną tarifą.
Vyro nk neprašė, tik sutarties Nr -ką ir aš pasakiau, ir užteko vyriško balso.... o gal te mano sugyventinis kitas visiškai pvz smile.gif tokia ir duomenų apsauga vadinasi...

sakė AVONo internetinis psl visa savaitė hakerių užlaužtas smile.gif matot- aš irgi svarbi... ir į mano lenda gyvatės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 birželio 2020 - 15:28
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 16, 08:59)
oi ne, tiesiog nevalgom, arba labai mažai del tiek neverta sodinti smile.gif

unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif žodziu ...

tai kaip taip apsiskaičius smile.gif kokiais dažais plaukus dažai? Gal tais naturaliais chna? Gi dazuose irgi chemija vien  mirksiukas.gif

Dažai dar š, gal ateity tam subręsiu biggrin.gif . Dažų rečiau reikia, nei šampūno ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 16, 09:45)
Labas rytas,
mano FB kažkas nulaužė tipo smile.gif ryte reikėjo persikrovinėt, naują slaptiką, lyg atstačiau bet kiniškai. O reikėjo būtinai atstattyt nes mums per mesingerį susirinkimai būna nuotoliniai.
Dabar viskas kiniškai, kaip te kalbą nusistatyt kad reikia atsiskaičiuot pozicijas- kiniškai neina gi suprasti kur ta kalba...
dar baigia išsikrauti, laido nepasiėmiau.
Čia tipo rimtai galėjo bandyt nulaužt? čia tipo aš tokia įdomi??? cirkai.

Galvą spaudžia kažkaip.

banko sąskaitos bijau tikrintis, gal irgi nulaužta verysad.gif

vakar gaunu iš Ignitis laišką tipo skola 35 eu. Moku sąžiningai už viską, tai už ką??? skambinu nekalba- tipo nes ant vyro gi viskas, pch kad aš moku  visą gyvenimą, net balsą pakėliau- sakau tai ar negalit pasakyt ar nesumokėta, ar ne tuo tarifu ar koks velnias. Nu ne- duomenų apsauga. Gaila kad kolegos kokio vyro neturiu, tai telefu bile vyriškas balsas tai jau ir tas žmogus vadinasi???
surašiau vyrui, gal  paskambys...

aplamai. reik atostogų.

Pempe, mažiau skaityk ilgiau gyvensi smile.gif aš čia apie sudėtis smile.gif yra kolegė kur kažkokį šarmą darosi ir prausiasi, na esmėj sudruska ir muilu ūkiniu kažką tai . Plaukų purių nesu mačiusi, kvapas neklausk... bet sveika gyvena. Netekėjusi, už mane vyresnė...tikriausiai nori nesusent ir princo sulaukt. O kvapas ir vaizdas nesvarbu...

eINA SAU blink.gif blink.gif blink.gif

Paskaityk ir tu sudėtis, kam duoti pinigus tam, kas tik gražiai čiulba, o š duoda 4u.gif

Gerai, kad vyrą turi, nežinai, gal ir pati su ūkiniu praustumeis biggrin.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 06 16, 23:53)
Dažai dar š, gal ateity tam subręsiu biggrin.gif . Dažų rečiau reikia, nei šampūno ax.gif
eINA SAU blink.gif  blink.gif  blink.gif

Paskaityk ir tu sudėtis, kam duoti pinigus tam, kas tik gražiai čiulba, o š duoda 4u.gif

Gerai, kad vyrą turi, nežinai, gal ir pati su ūkiniu praustumeis biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif

kas iš to, kad skaitysiu, reikia dar suprasti kas sukelia tą vėži ir kurie komponentai ne, o ten gi prirašyta kaip taisyklė puse a4 formato lapo, jei normaliu šriftu butų biggrin.gif, plius taip smulkiai, kad aš jau ir nebeižiūrių ir delto galvos neskauda bigsmile.gif
Atsakyti
Labos,
į lauką neikit, ten Afrika verysad.gif
Buvau per pietus išėjusi tai jojej ojej...

šiandien mano registravimus pas daktarus diena, suregistravau ką tik sugalvojau, nuo vaikų pas gydytojus pažymai, dantų taisymui (patikrai) visiems, net vyrą įrašiau smile.gif yra talonų netolimų, tikriausiai žmonės dar nesuprato kad pradeda viskas tekėti sena vaga... smile.gif
Taigi kaip sakoma- sveikos išgyvenę karantiną smile.gif
Atsakyti
aha ir netgi jau į Sachara panašu darosi smile.gif, per pietus į šiltnami nosi įkišau bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 17, 14:53)
aha ir netgi jau į Sachara panašu darosi smile.gif, per pietus į šiltnami nosi įkišau  bigsmile.gif  doh.gif

ką šiltnamyje- manai pomidorai jau bus sunokę??? smile.gif

pas mus turi nuo 15 val lyti su griausmai. Nu net nepanašu...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 17, 14:58)
ką šiltnamyje- manai pomidorai jau bus sunokę??? smile.gif

pas mus turi nuo 15 val lyti su griausmai. Nu net nepanašu...

Laba,
O tai manai nesunokę... unsure.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 06 17, 15:13)
Laba,
O tai manai nesunokę... unsure.gif  biggrin.gif
[img] wub.gif

Prie pietukų vieną jau turi thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif

Pagal vaizdą - lyg neliję ax.gif

Pusę kilo tikrai numečiau, noriu dar pusantro ax.gif . Kiek per karantiną uždėjau, tiek reikia vasarai atsikratyt. Gal ne utopija hmm.gif
Kad tik neatsiauginčiau atgal biggrin.gif
Atsakyti