Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

man nepatinka tokios priemones, kur palaikius dar reikia išplauti, geriau jau tie visi nenuplaunami, dabar kažkoki dukra atidavę purškaliuka su šilku labai tinka man smile.gif
Atsakyti
Aš tai išvis nieko nenaudoju, kaukę kažkokią turiu tai jei netingiu užsitepu kai vonioj guliu.
Dukra tai žiūriu vis perkasi ir vis "netinka".... ir deda tas bonkutes ...reiks pažiūrėt ką ji ten turi.
Lyžuka o tu naudoji kam? blizgėjimui- švelnumui, nenudeginimui, glotnumui, išpūtimui ar dar kam? smile.gif
Atsakyti
apimties suteikimui smile.gif, nes mano penki plaukai ir tie patys ploni

va toks
https://www.douglas....racle-leave-in/

aš jau keli metai iš plauku priemoniu nieko neperku nes nespėju sunaudoti iš serijos "šitie netiko" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 birželio 2020 - 12:32
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 15, 13:30)

va toks

bet tai ir akcija dabar...ar geri, daug išpūčia? smile.gif
mano tai išsipūčia kai sudrėgsta, avele patampu ... verysad.gif
ne man tikriausiai reikia kaiptik kad sugultų....
Atsakyti

Aš ir nieko plaukam nenaudoju. Jei kur koksbūnamėginukas, tai panaudoju, bet spec nieko neperku. Anksčiau pirkdavau aliejuką nuo elektrinimosi, bet nė velnio nepadėjo.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2020 06 15, 14:01)
<p>Aš ir nieko plaukam nenaudoju. Jei kur koksbūnamėginukas, tai panaudoju, bet spec nieko neperku. Anksčiau pirkdavau aliejuką nuo elektrinimosi, bet nė velnio nepadėjo.</p>

o kokį šampūną?

aš visada naudoju šampūną ir balzamą. O tų "užtepėlių" sakau, je netingiu ....o tai būna retai smile.gif
Papildyta:
ai mergos iš kaimo smile.gif kaip braškių- turėsit šiemet? maniškės tai dar neužaugo o jau pūna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 15, 13:37)
bet tai ir akcija dabar...ar geri, daug išpūčia? smile.gif
mano tai išsipūčia kai sudrėgsta, avele patampu ... verysad.gif
ne man tikriausiai reikia kaiptik kad sugultų....

na pagal mane pats tas bigsmile.gif , nei per daug nei per mažai mirksiukas.gif

aš nesodinu braškių nes niekas nevalgo jų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 birželio 2020 - 13:52
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 15, 14:51)

aš nesodinu braškių nes niekas nevalgo jų

nūūūū mandryyystė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 15, 13:30)

va toks

aš jau keli metai iš plauku priemoniu nieko neperku nes nespėju sunaudoti iš serijos "šitie  netiko" biggrin.gif

Sudėtis klaiki - du silikonai; toksiškas, kancerogenis ir mutageninis, skatinantis navikų atsiradimą konservantas, drėmę palaikanti medžiaga, kuri yra kraujo indų ir protoplazmos nuodas, toksiška; dar vienas nelabai doras konservantas. Nepirkčiau su dabartiniu supratimu nė už ką.
Papildyta:
Braškės mano vazonėliuose biggrin.gif . O kitos - turgelyje blush-anim-cl.gif
Atsakyti

Šampūnus visokius, keičiu nuolat. Nei balzamo, nei kondicionieriaus nenaudoju, net neįsivaizduoju jų paskirties  :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2020 06 16, 06:29)
<p>Šampūnus visokius, keičiu nuolat. Nei balzamo, nei kondicionieriaus nenaudoju, net neįsivaizduoju jų paskirties  laugh.gif​ </p>

Tai tu tyra kaip kūdikis bigsmile.gif

Bet jei nedažai, žnyplėm nelygini, žnyplėm negarbanoji, džiovintuvu nedžiovini, tai nenualinai plaukų ir nejauti poreikio.

O gal su actu perskalauji, kaip mano vaikystėje darydavo? Kad slidesni žvilgesni plaukai būtų?

Mano vyresnioji dažnai su vaikų šampūnais plauna, bet kondicionierius ar kaukes po jų naudoja. Bet ir vaikų šampūnai, dauguma jų, turi blogų sudedamųjų medžiagų.

Mano plaukai nualinti nuolatinio dažymo, jau nori nenori reikia naudoti papildomas priemones.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 15, 15:29)
nūūūū  mandryyystė smile.gif

oi ne, tiesiog nevalgom, arba labai mažai del tiek neverta sodinti smile.gif
QUOTE(pempė12 @ 2020 06 15, 23:47)
Sudėtis klaiki - du silikonai; toksiškas, kancerogenis ir mutageninis, skatinantis navikų atsiradimą konservantas, drėmę palaikanti medžiaga, kuri yra kraujo indų ir protoplazmos nuodas, toksiška; dar vienas nelabai doras konservantas. Nepirkčiau su dabartiniu supratimu nė už ką.
Papildyta:
Braškės mano vazonėliuose biggrin.gif . O kitos - turgelyje  blush-anim-cl.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif žodziu ...

tai kaip taip apsiskaičius smile.gif kokiais dažais plaukus dažai? Gal tais naturaliais chna? Gi dazuose irgi chemija vien mirksiukas.gif
Atsakyti