Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas rytas,
Pempe niekur neinam, švenčiam ir toliau kalbam smile.gif tik gražus skaičius ir pretekstas daugiau kalbėt smile.gif
Pas mus matomai vėl lis...nes apniūūūkę vėl, o jau drėgna siaubingai...
Tai dar mums pasisekė kad tų krušų nebuvo, nes sako kur jau buvo viską sukapojo...

valiooo...200 smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 birželio 2020 - 07:23
QUOTE(pempė12 @ 2020 06 10, 07:46)
Labas rytas 4u.gif

Lyžuka, koks gražus bijūnas wub.gif 
Bet ar čia tas žemasis, ankstyvesnis? Man spalva ne ta hmm.gif .
Aš žinau tik burokinį, dabar žydi pas mane. Bet lietus labai išmušė, tik pražydo, ir išgulė, išsižergė iki žemės ax.gif .
O tie aukštesni dar nepražydę, tik pumpuriukai. O gal pas jus anksčiau hmm.gif
O ką darysim, kaip perlipsim į 200? Triku traku ir išeinam? Ar naują temą? Ar nekreipiam dėmesio smile.gif ?

akis tavo gera smile.gif, aha ne ta spalva, nes ir bijūnas ne tas čia iš lenkų parsisiųstas,realybeje ryškirožine spalva, paskui išbala ir labai ilgai žiedas laikosi, nepalyginti su tais senoviniais , o kodel juos žemais vadini? Nežinau tie bordiniai ankstyvi tikrai ne žemi va tokie jie smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

bet čia spalvas tik gyvai atskirtum smile.gif
Atsakyti
ai pamiršau pasirodyti, baigiau knygą šią:

https://www.knygos.l...ipnotizuotojas/

Niekas neskaitėt? Pempe tu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 10, 09:55)
akis tavo gera smile.gif, aha ne ta spalva, nes ir bijūnas ne tas čia iš lenkų parsisiųstas,realybeje ryškirožine spalva, paskui išbala ir labai ilgai žiedas laikosi, nepalyginti su tais senoviniais , o kodel juos žemais vadini? Nežinau tie bordiniai ankstyvi tikrai ne žemi va tokie jie smile.gif

[url=https://www.

bet čia spalvas tik gyvai atskirtum smile.gif

Gražus thumb_yello.gif
Žemi, nes tie burokiniai ankstyvi senoviniai gal pusmetrio aukščio. Gal ir didesni, nematavau.

QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 10, 13:56)
ai pamiršau pasirodyti, baigiau knygą šią:

https://www.knygos.l...ipnotizuotojas/

Niekas neskaitėt? Pempe tu? smile.gif

Tai pasisekė tavo bibliotekai turėti tokią skaitytoją ax.gif thumbup.gif first.gif
O aš neskaičiau blush-anim-cl.gif . Dabar skaitau Gandro batai ir Krakatukų jūra biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
šiandien mano miestą skandiną, žaibuoja ir kitaip niokoja... na miesto gal nesuniokos bet mano petunijoms balkone tai ne kas ....
vakar vakare buvau sode, įeit neįmanoma, žolė želia ir liežuvius rodo besišaipydama...
esmėj. vandens per akis. užsukit kraną smile.gif

Pempe, skaitau aš bangomis. Skaitau skaitau skaitau ir pasiimu atostogas kokiam pusmečiui. Mano toks "vaikščiojimas" pastebėjau smile.gif
o kažkada kai buvau moksleivė mokykloj ir kaimo bibliotekoj kasmet būdavau aktyviausia skaitytoja smile.gif todėl kai mano vaikai dabar neskaito man nesuprantama. Esmėj į tėvą, anas sakė be reikalo nei vienos knygos nėra perskaitęs...akių nevargina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 06 10, 20:36)
Gražus thumb_yello.gif
Žemi, nes tie burokiniai ankstyvi senoviniai gal pusmetrio aukščio. Gal ir didesni, nematavau.
Tai pasisekė tavo bibliotekai turėti tokią skaitytoją ax.gif thumbup.gif  first.gif
O aš neskaičiau blush-anim-cl.gif . Dabar skaitau Gandro batai ir Krakatukų jūra biggrin.gif

žemi užtat kad jaunas krūmas antri metai tik žydiir beto tarp senbuvių įkištas, tai spaudžia ten jį seniai biggrin.gif

rimtos knygos bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mes vakar naktį su dukra audros lauke laukėm biggrin.gif Pirmą valandą buvo maloniai šilta, nelijo, bet žaibavo nesustojamai, tik toli toli. Jokio garselio, Laukėm laukėm, kol ateis, nebsulaukėm, nuėjom gulti biggrin.gif . Bet pagal šiandieniį vaizdą - nieko ir nebuvo. Matyt, mūsų nesiekė.
Dar užsiepiau aliejiniu serumu plaukus nakčiai, gaivinu maitinu, būsiu šiandien gražuolė biggrin.gif . Galimai biggrin.gif

Ir kažkada mokyklos laikais kaimo bibliotekoj irgi buvau geriausia skaitytoja biggrin.gif

Kas dar biggrin.gif ?
Atsakyti
labas rytas,
audros lyg pas Lyžuką buvo, sakė sėdi be elektros ir vandens smile.gif saloje smile.gif
pas mus lyg net nelyjo naktį.
Laikykimės, sakė sulyg sekmadieniu viskas baigsis..... smile.gif ir ateis lietuviška vasara....tropikai išeis pamažu....
Atsakyti

Pas mus ir škvalas, ir griaustinis, ir lietus buvo. Viską girdėjau ir trukdė užmigt  :P visus skalbinius numetė ir smėlio žaislus ištaršė. Vot tep.

Nervuoja ta drėgmė. Limpu pastoviai. Buvau  vakar sportuot, tai vosnusirengiau, taip viskas šlapia ir prilipę buvo. Net dušas nepadėjo, nes tik karštas bėgo.

Atsakyti
Pempe,tu čia su mažąja laukei škvalo???? unsure.gif

kaip plaukai? netaukuoti? kas per serumas, kaip plaukams- patiko?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 12, 10:10)
Pempe,tu čia su mažąja laukei škvalo????  unsure.gif

kaip plaukai? netaukuoti? kas per serumas, kaip plaukams- patiko?

Ne, aš su vyresniąja. Mažoji miegojo smile.gif .

Plaukus išsiploviau, tai tikrai netaukuoti. Bet, galvoju, gal per daug išploviau, gal reikėjo truputį riebesnius palikti ax.gif . Labai sausi mano plaukai. Serumas šitas. Tik dėjau ant sausų plaukų, nepadrėkinau prieš tai. Išplovus ir po kondicionieriaus galiukus dar tos pat firmos plaukų galiukų aliejuku apdorojau biggrin.gif . Tą naudoju jau ne pirmą kartą, labai man patinka, nėra visai riebus, toks kaip skystukas.
Atsakyti
Sveikos gyvos sulaukę pirmadienio smile.gif

kaip laikotės, ką nuveikėt savaitgalį?

aš tai dirbau dirbau dirbau ir dar visų darbų planuotų nenudirbau...

Atsakyti