Nu nemiegam debatus ziurim, juokiamės iš to frukto kur prie simonytes sėdėjo... Vos ne iš dviračio šou
Nu nemiegam debatus ziurim, juokiamės iš to frukto kur prie simonytes sėdėjo... Vos ne iš dviračio šou
Vieną kartą normaliai atsikėliau
Tik dabar su kava.
Neprapuoliau su visam , tik su užimtumu pralenkiau pati save
Vrine, tokius pirkau https://www.eavalyne...-coral-002.html
Labas damos taip Pikkolo dalyvauju garbės reikalas o ir fainai visai
Kaip taip įmanoma?
Papildyta:
O tai tavo drabužiai nesusinešioja?
Papildyta:
man tai ne nuo skalbimo rūbai traukias. Matyt kitkios kokybės perku. Tik pavalgau, daugiau pasėdžiu subinę padėjus, op ir susitraukė...
Man ir ne
Papildyta:
Sveikos
Dabar galvoju, kad turbūt tik džinsus esu sunešiojusi Anksčiau tau nukirpdavau ir būdavo šortai, dabar jau nereik tokių dalykų. O kitų drabužių nelabai sunešioju, greičiau atiduodu. Pernai Pepco bliuskučių prisipirkau, Utenos trikotaže suknelių. Tai šįmet tikrai nėra poreikio pirkt. Tik naktinius pirkau, nes senai jau buvau pirkus, tik nėštumo metu ir tai tinkamus žindymui.
O jūs ką? Kasmet perkat naujų rūbų?
Man tai kažkaip tie, kur labiau nuolat tampau į darbą, tai apsinešioja/nusiskalbia. Plius, ir šiaip noris vis kažką atsinaujint, nes atsibosta tas pats
mergos kurios nesupratot- kai šiaip rūbas balieka ankštas- gera pasiteisinimas- skalbiantis susitraukė o jūs čia žiūriu rimtai diskutuojat kad va reikia ant lengvo rėžimo skalbti...arba kad jum nesusitraukia na šiaip rūbu retai kada nudėviu irgi iki galo, bet vistiek nutysta ar išaugi, nors mano svoris kaip ir stabilu, bet vistiek kartais atrodo nebekaip.
o kad susitrauktų esu dukros suknią sutraukusi taip. Įdėjau skalbenkėn, išimu- tik sūnui betinka kažkokia kvaila medžiaga buvo. Tai teko mest, nes sūnus sakė nedėvės tikrai :0
Oi nepyk,bet žviegiu visa gerkle....
o kad susitrauktų esu dukros suknią sutraukusi taip. Įdėjau skalbenkėn, išimu- tik sūnui betinka kažkokia kvaila medžiaga buvo. Tai teko mest, nes sūnus sakė nedėvės tikrai :0
Taip. Aš net sezonam perku.
V-Rine, aš tai viską supratau, čia nebent tamsta nesupratot, kad buvo bajeris apie tavo bajerį.
Aš nemėgstu pirkti rūbų. Dažniausiai nieko neišsirenku, tik susinervinu. Todėl vengiu šio proceso.
Namimiai rubai kitaip, bet or tai aisku pasikeiti...
Dabar turbut aplamai mazai kas rubus sudevi.. juk turi metu metus devet ta pati, kad sudevet. O jei geresne kokybe tai is vis bus neimanoma. Turiu tokia bliuska tai jai kau gerokai jau metu, bet patinka patogi ir atrodo dar gerai tai ir nemetu.bet i darba neinu bet siaip kur..
Ana savaitgali padariau tvarka spintoj tai 3 didziausus maisus pririnkau..kai ka ikonteineri, kai Ka nesiu i parde , duoda 15 proc nuolaida kitam pirkimui tada, h&m turi ta ir..
Db kai siauliuoa buvau tai dvi vasarines bliuskas devetuose radau, kokybe gera kr gal 3 eur ir kita 6..ant juoko