neseniai buvo straipsnis apie šeima su 5 vaikais, ir dar turi du privacius darželius nesuprantu kaip ten viska speja ir kas tuos vaikus mažus vežioja visur ir aplamai
spausdavom, spaudžiam ir dabar
Aš panenu pas Li vieną dieną - kažkodėl atrodo kad trečiadienį ☺ visada būdavo koldūnai ☺
Ketvirtadieniais būdavo, dabar irgi būna, jei visiškai nesugalvoju ką valgyt daryt
ką veikia pvz nedirbančios- Pikkolo, LI, ką veikiat dienomis ilgomis gražiomis ?
veikiam, tai indus susiplaut, tai kažkur kažko į miestą, tai namie kažką pasitvarkyt. po pietų vakarienę pagamint, namus sutvarkyt (indus susiplaut), ir visa diena praeina
Labas rytas pamiegojau
labas, tau gerai
Be to, kad reik namus apsitvarkyt, apsipirkt, lygint, važiuoju sportuot, mezgu dukrai megstinį, žiūriu serialus/filmus, anksčiau vaiką iš darželio pasiimu. Dabar dar ieškojau dukrai dienos stovyklų, bet pasilikom prie tų pačių kaip pernai. Dar eisiu sužiūrėt ką ryt dukrai rengtis, nes važiuos su pop choru į koncertą.
Darau tai kam anksčiau neturėjau laiko ir jėgų.
Pargryzau pirm namo, na i belgiskus namus atostogos gerai, bet gryzti i darba po tai ir buna nelengva..kaip gerai, kad ryt penkt.
Nezinau kaip jus, bet as tai pastebejau, kad kuo daugiau uzsiemus, tuo daugiau padarau. Ta prasme darbo dienom gaunas daugiau, nei savaitgali.kazkaip laika susiplanuoji, ir dar lieka, o savaitgali tai mes visada sestadieni vaziuojam prekintis, tai praktiskai puaryciai, parde, gryzti jau ir 3 kokios, jei dar gamint ka ir diena baigias... aa dar bandau viena diena tvarkytia, kita lyginti, kad nesusidet i viena, ir praeina..
Db laukia didelis darbas, kurio labai nemegstu, langus valyti na dar laukiu siltesniu dienu, dabar salta...
Pas mane 16 langu tai... 6 is ju iki zemes tai bus ka veikt. karta per metus, dazniau nevalyciau, na is vidaus jei reikia, bet siaip tik os lauko daugiau, kai lyja.ten kur pirmam aukste tai nieko, o kur is kitos puses pas mane gaunas jau kaip 2, tai vienas lanhas is lauko nemaloniai taip valosi, bijau persiverst
Rūmai ten pas tave tiek langų
Nu kur jau rumai butas..2 miegamu...gal neteisingai parasiau - 16 viengubu daliu vienas langas is 2 ar 3 daliu..
grange, o paskui brangios paslaugos langų? Nes pas mane irgi langai iki žemės, tai didžiajam sezono valymui žmogų smadau ir dar vieną kartą per metus langų robotą nuomojamės nes kitaip tai nusišaut būtų galima
o dėl to, kad kuo daugiau darai, tuo daugiau spėji, tikrai pritariu!
ko jūs?
ką veikia pvz nedirbančios- Pikkolo, LI, ką veikiat dienomis ilgomis gražiomis ?
mano diena šiandie- darbas iki 17 val., nuo 17 val vaiko muzikos mokyklos koncertas, iki kokių 18,15 bus. 20 val jau reikia būti Panevėžy dukrą parsivežti, nes autobusai nebeina iki mūsų. Paskui kažkada dar kotletų prakept, nes ryt į darbus neturėsim ko. Faina dienotvarkė ar ne, oi kaip laukiu išeiginių....
Mane MB iš kito rajono pusę 9 paima, tai viskas su tavim gerai . TTik su koletais nesistengiu, kebabą pakeliui prigriebiau . Seniai bevalgiau, bet iš kitos vietos, ne toks skanus, padažas plaukia.
Vrine, pas mus du kambariai, 65kv m, bet virtuvė ir miegamasis ir balkonas yra ištisi langai nuo lubų iki žemės per visą sieną. O balkonas išvis katastrofa, nes viršuj stumdomi langai, o apačia (nu tas ale turėklas) irgi stiklas, tai ten persisvėrinėt aš visai jokio noro neturiu sumoku 25 eur už valymą arba 15 eur už robotą dienai ir ramu