Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Vrine, o pagalvok jei dar taip 2-3 vaikai biggrin.gif ir spetum viską bigsmile.gif

neseniai buvo straipsnis apie šeima su 5 vaikais, ir dar turi du privacius darželius nesuprantu kaip ten viska speja ir kas tuos vaikus mažus vežioja visur ir aplamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 gegužės 2019 - 10:38
sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 08, 11:56)
o aš  kažkaip koldūnu nepamenu, užtat pamenu kaip sultis megdavote spausti  mirksiukas.gif

spausdavom, spaudžiam ir dabar
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 08, 18:38)
Sveikos gyvos.

Aš panenu pas Li vieną dieną - kažkodėl atrodo kad trečiadienį ☺ visada būdavo koldūnai ☺

Ketvirtadieniais būdavo, dabar irgi būna, jei visiškai nesugalvoju ką valgyt daryt unsure.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 09, 12:04)
Labas rytas,
ką veikia pvz nedirbančios- Pikkolo, LI, ką veikiat dienomis ilgomis gražiomis ? smile.gif

veikiam, tai indus susiplaut, tai kažkur kažko į miestą, tai namie kažką pasitvarkyt. po pietų vakarienę pagamint, namus sutvarkyt (indus susiplaut), ir visa diena praeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 09 gegužės 2019 - 10:56

Labas rytas :4u:  pamiegojau :B​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 05 09, 12:01)
<p>Labas rytas 4u.gif  pamiegojau cool.gif​ </p>

labas, tau gerai smile.gif
Atsakyti

Be to, kad reik namus apsitvarkyt, apsipirkt, lygint, važiuoju sportuot, mezgu dukrai megstinį, žiūriu serialus/filmus, anksčiau vaiką iš darželio pasiimu. Dabar dar ieškojau dukrai dienos stovyklų, bet pasilikom prie tų pačių kaip pernai. Dar eisiu sužiūrėt ką ryt dukrai rengtis, nes važiuos su pop choru į koncertą.

Darau tai kam anksčiau neturėjau laiko ir jėgų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 09 gegužės 2019 - 14:35
ax.gif sveikos naujoj temoj.
Pargryzau pirm namo, na i belgiskus namus biggrin.gif atostogos gerai, bet gryzti i darba po tai ir buna nelengva..kaip gerai, kad ryt penkt.

Nezinau kaip jus, bet as tai pastebejau, kad kuo daugiau uzsiemus, tuo daugiau padarau. Ta prasme darbo dienom gaunas daugiau, nei savaitgali.kazkaip laika susiplanuoji, ir dar lieka, o savaitgali tai mes visada sestadieni vaziuojam prekintis, tai praktiskai puaryciai, parde, gryzti jau ir 3 kokios, jei dar gamint ka ir diena baigias... aa dar bandau viena diena tvarkytia, kita lyginti, kad nesusidet i viena, ir praeina..
Db laukia didelis darbas, kurio labai nemegstu, langus valyti verysad.gif na dar laukiu siltesniu dienu, dabar salta...
Pas mane 16 langu tai... 6 is ju iki zemes tai bus ka veikt. unsure.gif karta per metus, dazniau nevalyciau, na is vidaus jei reikia, bet siaip tik os lauko daugiau, kai lyja.ten kur pirmam aukste tai nieko, o kur is kitos puses pas mane gaunas jau kaip 2, tai vienas lanhas is lauko nemaloniai taip valosi, bijau persiverst unsure.gif
Atsakyti

Rūmai ten pas tave  :blink:  :hmm:  tiek langų :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 05 09, 17:56)
<p>Rūmai ten pas tave  blink.gif  hmm.gif  tiek langų doh.gif​ </p>

Nu kur jau rumai butas..2 miegamu...gal neteisingai parasiau - 16 viengubu daliu biggrin.gif vienas langas is 2 ar 3 daliu..
Atsakyti

grange, o paskui brangios paslaugos langų? Nes pas mane irgi langai iki žemės, tai didžiajam sezono valymui žmogų smadau ir dar vieną kartą per metus langų robotą nuomojamės :) nes kitaip tai nusišaut būtų galima :D

o dėl to, kad kuo daugiau darai, tuo daugiau spėji, tikrai pritariu!

Atsakyti
Cartnan o tai keliuose kanbariuose jūs gyvenat ? Koks buto plotas kad net žmogų reikia samdyt ? Gi ne namas lyg ir ?

Geange o tavo butas per du aukštus ?

Aš savus du įstiklintus balkonus - tai jau gaunasi dvigubai, vieną nestiklintą balkoną ir dar 4 langus tai pati kuopiu. Pelenė- ...tinginė 😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 gegužės 2019 - 20:41
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 09, 10:04)
Labas rytas,
ko jūs?
ką veikia pvz nedirbančios- Pikkolo, LI, ką veikiat dienomis ilgomis gražiomis ? smile.gif
mano diena šiandie- darbas iki 17 val., nuo 17 val vaiko muzikos mokyklos koncertas, iki kokių 18,15 bus. 20 val jau reikia būti Panevėžy dukrą parsivežti, nes autobusai nebeina iki mūsų. Paskui kažkada dar kotletų prakept, nes ryt  į darbus neturėsim ko. Faina dienotvarkė ar ne, oi kaip laukiu išeiginių....

Mane MB iš kito rajono pusę 9 paima, tai viskas su tavim gerai biggrin.gif . TTik su koletais nesistengiu, kebabą pakeliui prigriebiau biggrin.gif . Seniai bevalgiau, bet iš kitos vietos, ne toks skanus, padažas plaukia.
Atsakyti

Vrine, pas mus du kambariai, 65kv m, bet virtuvė ir miegamasis ir balkonas yra ištisi langai nuo lubų iki žemės per visą sieną. O balkonas išvis katastrofa, nes viršuj stumdomi langai, o apačia  (nu tas ale turėklas) irgi stiklas, tai ten persisvėrinėt aš visai jokio noro neturiu :D sumoku 25 eur už valymą arba 15 eur už robotą dienai ir ramu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 09 gegužės 2019 - 20:56