Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(pempė12 @ 2020 06 02, 20:31)

Nebandai protest.gif
O į kitas temas irgi nebeini? Ta prasme - visai nuo SM atpratai?
Papildyta:

Makaronai su faršu. Bet šildyti jau nekažką ax.gif .
Picą dar galima su faršu. Bet pašildymui irgi ne kas.

kai jau ateinu į sm tai per visas mano lankomas temas prisiduodu ir vel kuriam laikui dingstu, tiesiog kaip tas Pūkuotukas sako nedžiugina bigsmile.gif , t.y gal labiau netraukia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas.
Tiksliau apniūūūkęs bet nepralyjantis, o lietaus tai mums oi reik. Kai te Vilnius gavo ir taip tai mes neatsimenam kada gavom...

Ryte kaip mėšlungis koją sutraukė, maniau numirsiu... kaži ko trūksta? magnio?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Lietaus ir mums reik, apsiniaukę, gal palis. Vakar saulė visą deną švietė. Vilniuje, sakė, kad lijo, bent jau vakare.

Dabar alyvos žydi, šitiek žydi, o kvepia wub.gif . 4 skirtingos namie . Na, dar laukinukė pakely. Aš svajoju Latvijoje į alyvų parką nuvažiuoti, gal pasiryšim savaitgalį. Tikiuosi, nebus nužydėję. Vienais metais ten jau buvom, bet seniai, buvo pati pradžia, tik kelios alyvos žydėjo iš gausybės, net nežinau kiek, gal 100 veislių.
Atsakyti
va taip ir nepralyja...
o ant pietų pertraukos tegul nebando, lysių į miestą, nešiu knygą vieną priduot, užeisiu iš Avono kremą užsisakysiu...vž žygiuosiu su reikalais tai tegul nelyja smile.gif

nesu buvusi nei alyvų tų žiūrėt, nei Babitėj kažkur rododendrų daug yra visi važiuoja, net Rundalėj rožių žiūrėt dar nesu buvus... gėda pelėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 birželio 2020 - 10:15
Pirma karta girdžiu apie alyvų parką bigsmile.gif
Atsakyti
ką valgysit šiandien? aš kepsiu naminę picą, sūnus užsiprašė tos storu padu ir visko daug kai pridėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 03, 13:02)
Pirma karta girdžiu apie alyvų parką  bigsmile.gif

DOBELĖJE yra, labiau sodas, nei parkas.

QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 03, 14:06)
ką valgysit šiandien? aš kepsiu naminę picą, sūnus užsiprašė tos storu padu ir visko daug kai pridėta smile.gif

Aš irgi naminę picą bigsmile.gif . Padus jau kūdikis iškepė, kaip kvepia wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
taip nei lašo vandenėlio dar ir nesulaukėm ... verysad.gif

pempe, kaip įdomiai kepat picą- pirma padą kepat paskui visa kitą dedat? aš tai viską sukraunu iš karto ir kepu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pas mus tik dulksna buvo smile.gif o jau tokie debesys, vėjas sukilo atrode kaip min kokias 3 valandas lis bigsmile.gif
Atsakyti

Pas mus lyjo ir praeitą ir šią naktį. Užtenka jau to vandens mum.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2020 06 04, 11:28)
<p>Pas mus lyjo ir praeitą ir šią naktį. Užtenka jau to vandens mum.</p>

siųsk pas mus.
Kažkuo nepatikom mes dievuliui kad šitaip nesąžiningai dalina smile.gif

privalgiau riešutų, pažiūrėjau kiek kolorijų, dabar verkti noriu...

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 04, 08:37)
Labas rytas,
taip nei lašo vandenėlio dar ir nesulaukėm ... verysad.gif

pempe, kaip įdomiai kepat picą- pirma padą kepat paskui visa kitą dedat? aš tai viską sukraunu iš karto ir kepu.

Pas mus irgi nelijo, anei lašiuko, o va, repeticijon į kitą rajoną važiavau,buvo nulyta, šlapias asfaltas.

O picą - taip, padai atskirai kepasi, tik nereikia jų suskrudinti.
O tau nesukepa perdaug viskas, kol padas iškepa? Ar labai plonas?
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2020 06 04, 11:28)
<p>Pas mus lyjo ir praeitą ir šią naktį. Užtenka jau to vandens mum.</p>

Negailestingai tu čia bebe.gif
Atsakyti