Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 31, 16:58)
Pempe įtariu tik vyno išgėrus supratai iš kur ta vasara....😁😁 beje-kas tau jo pasiūlė??? Vyras?

O del  Atės čiužinių tikrai smalsu -tipo juos išperka šitaip??? Na čia kaip mb darbe-vis dejuoja  kad oi pieno nėra, darbai stoja, galas artėha  ir tt. O spaudoj karts nuo karto randi- pelnas ir apyvarta vis auga ir auga..

Tikrai tongue.gif Pavydi vyno tongue.gif
Ant pievos gėriau su kaimynka biggrin.gif . Saugiai biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2020 05 31, 18:31)
V-Rine, nemanau, kad čiužinius išperka. Nebūtų akcijų tada kitokiems. Internetinėj pristato per tris darbo dienas, bet mes lovą užsisakėm. Tai gal dėl gamybos ypatumų tiek laukt. Kartu atveš, fig man čiužinys be lovos, nedrybsosiu juk ant grindų pasitiesus. Važinėju į Kn, MB tik sodyboj bazuojasi, o senoj lovoj vienam dar ir išsimiegot įmanoma. Jaunesni būtume, abu tilptume. Buvo laikai, kai bendrabučio lovoj, toj spyruoklinėj, visai ankšta nebūdavo. Jūs jaunos, gal ir nesuprasit ką parašiau. rolleyes.gif  unsure.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Žinau, žinau, bendrabuty teko spyruoklinę išbandyt biggrin.gif . Ir ne vienai taip pat wink.gif
Kaži, kaip dabar, ar visur to spyruoklinės pakeistos ax.gif . Manyčiau, kad dar yra smile.gif
Atsakyti
labas rytas,
su vasarėle smile.gif
kaip fainai...bet kaip greit...
ta proga šiandien tik su švarku atėjau, gal nesubjurs orai labai.

Pempe, ant žolės pavojinga- o jei erkė? smile.gif
ir bendrabutyje niekada neteko gulėti dviese ant to sprandžininio... Pampeeeeee ??? kaip tu šitaip.... tongue.gif
Atsakyti
tai va didžiuojuosi savimi,
pabaigiau šitą knyga:

https://www.rsleidyk...os/Neregimieji/

Didžiuojuosi nes norėjau 3 kart mažiausiai grąžinti nebaigtą... nes tokia, nu va tokia ramiai šiaipsau, neužkabinanti visiškai. bet nepasidaviau, įveikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 birželio 2020 - 13:59
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 01, 07:45)
labas rytas,
su vasarėle smile.gif
kaip fainai...bet kaip greit...
ta proga šiandien tik su švarku atėjau, gal nesubjurs orai labai.

Pempe, ant žolės pavojinga- o jei erkė? smile.gif
ir bendrabutyje niekada neteko gulėti dviese ant to  sprandžininio... Pampeeeeee ??? kaip tu šitaip.... tongue.gif

Erkių buvo į valias, ir per kojas ėjo, ir per mažosios megztinį, ir kaimynkai ant rankos, o apie šunis jau nekalbu. Bet erkės pas mus kasdienybė, tas pats, kaip voras, tik voro labiau bijom blink.gif

Ir taip, aš nesu visai šventa, aureolė yra , bet su pertrūkimais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 01, 14:56)
tai va didžiuojuosi savimi,
pabaigiau šitą knyga:

https://www.rsleidyk...os/Neregimieji/

Didžiuojuosi nes norėjau 3 kart mažiausiai grąžinti nebaigtą... nes tokia, nu va tokia ramiai šiaipsau, neužkabinanti visiškai. bet nepasidaviau, įveikiau smile.gif

Bliamba, galvoju, kad man patiktų ax.gif . Bet neturiu šios knygos. Skaitysiu kažką kita. Bet Šiaurės šalių rašytojų veikiausiai. Man jie limpa.
Atsakyti
Sveika Pempe ir kitos akcininkės smile.gif

Pempe rimtai šitiek erkių? ir jūs nebijot? o esate pasiskiepiję bent? unsure.gif unsure.gif aprašei tai baisiai...

Tai ką- dar viena graži diena už lango...gaila tik kad aš šioje pusėje, ne anoj smile.gif

šiandien neatsinešiau knygos, oi kaip trūksta darbe penkiaminučių ir pietų atsikvėpimui su knyga.... Dabar pradėjau skaityt Hipnotizuotoją. Supratau kad detektyvas ir baaaisngo storio unsure.gif

Tai tiek žinių.
Ką galima iš faršo be balandėlių, kotletų, kibinų ir teftelių gamint? su lazanijas nesiterlosiu, tingiu...?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tai dar vis užsukate? KAžkaip aš jau sm laidoju po truputi bigsmile.gif

QUOTE(ate42 @ 2020 05 30, 15:52)
Labas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
pirkom lovą ir čiužinį. Uffff, sunkus darbas. Lono lova ir čiužinys. Lauksim liepos, tik tada gausim. Perka žmogai, gamint nespėja... unsure.gif

į lovas ir aš žvalgiausi, bet supratau, kad man dar nesukurta tokia kokios norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 02, 12:27)
Sveikos smile.gif

tai dar vis užsukate? KAžkaip aš jau sm laidoju po truputi  bigsmile.gif
į lovas ir aš žvalgiausi, bet supratau, kad man dar nesukurta tokia kokios norėčiau  bigsmile.gif

nu čia dabar, laidoja mat mumi su Pempe ir Ate...fe Lyžuka tongue.gif biggrin.gif

va dal LI reiktų kaip prisikviesti...būt visai pilna komanda...

ir aplamai geriau sakyk ką gamint iš faršo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 birželio 2020 - 12:09
Iš faršo nėra geriau už kotletus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 02, 15:38)
Iš faršo nėra geriau už kotletus  bigsmile.gif

bet kai jie į savaitę bent kartą kepu ir valgyt dviems dienoms......nusibosta..smile.gif bet radau kažkokį receptą tipo su garstyčiom...tai bus tipo kitokie kotletai smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 02, 09:48)

Pempe rimtai šitiek erkių? ir jūs nebijot? o esate pasiskiepiję bent?  unsure.gif  unsure.gif  aprašei tai baisiai...

Tai ką- dar viena graži diena už lango...gaila tik kad aš šioje pusėje, ne anoj smile.gif

šiandien neatsinešiau knygos, oi kaip trūksta darbe penkiaminučių ir pietų  atsikvėpimui su knyga.... Dabar pradėjau skaityt Hipnotizuotoją. Supratau kad detektyvas ir baaaisngo storio  unsure.gif

Tai tiek žinių.
Ką galima iš faršo be balandėlių, kotletų, kibinų  ir teftelių gamint? su lazanijas nesiterlosiu, tingiu...?

Tinginių čeburėkus. Su vafliais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 02, 09:48)

Pempe rimtai šitiek erkių? ir jūs nebijot? o esate pasiskiepiję bent?  unsure.gif  unsure.gif  aprašei tai baisiai...

šiandien neatsinešiau knygos, oi kaip trūksta darbe penkiaminučių ir pietų  atsikvėpimui su knyga.... Dabar pradėjau skaityt Hipnotizuotoją. Supratau kad detektyvas ir baaaisngo storio  unsure.gif

Tai tiek žinių.
Ką galima iš faršo be balandėlių, kotletų, kibinų  ir teftelių gamint? su lazanijas nesiterlosiu, tingiu...?

Kaip ir nebijau, t.y. galiu bijoti, bet jų nesumažės biggrin.gif . Tai ir nebijau. Aišku, kai įsisiurbia, nėra džiaugsmo momentas, bet stengiuosi nesureikšminti ir galvoju, kad viskas bus gerai. MB skiepytas, o mes kiti ne. Vis pagalvojam, bet praeina ax.gif .Vienąsyk prieš kelis metus vaikus susirinkus buvau nuvažiavusi skiepytis(mums visiems nemaži pinigai, jau reikia rimtaii apgalvoti ir tam atidėti), bet neturėjo skiepų blink.gif . Tai sakau, jei dabar būtumėm atvykę antram skiepui, tai - kaip ? Praleistume ir viskas veltui, imuniteto jau nebus? Antrąsyk nebevažiavome ax.gif . Gal kada nors susikaupsim vėl biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 02, 12:27)
Sveikos smile.gif

tai dar vis užsukate? KAžkaip aš jau sm laidoju po truputi  bigsmile.gif
į lovas ir aš žvalgiausi, bet supratau, kad man dar nesukurta tokia kokios norėčiau  bigsmile.gif

Nebandai protest.gif
O į kitas temas irgi nebeini? Ta prasme - visai nuo SM atpratai?
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 02, 15:45)
bet kai jie į savaitę bent kartą kepu ir valgyt dviems dienoms......nusibosta..smile.gif  bet radau kažkokį receptą tipo su garstyčiom...tai bus tipo kitokie kotletai smile.gif smile.gif smile.gif

Makaronai su faršu. Bet šildyti jau nekažką ax.gif .
Picą dar galima su faršu. Bet pašildymui irgi ne kas.
Atsakyti
Taip Pempe skiepai tie kainuoja...bet pernai vyras su sūnum susiskiepijo, šiemet sakau dukrai būtinai reik nes anai irg visas gyvenimas dar prieš akis...poto galvoju -vyras tai sususkiepijo, a ko aš prastesnė 😁😁😁 tai ir va susiskiepijau. Nors sakiau vis ai man nereik....o jei kokiems 4 iš karto tai jaučiasi per kišenę....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 birželio 2020 - 20:15