labas rytas,
kokia graži diena pro langą.
Aš su kava.
planai savaitgaliui? mano- apsisodint balkoną apsisodinsiu ir jums parodysiu
Vrine, čia mūsų privati tema - kokia prabanga .
Aš ryt į darbą, o sekmadienį- dar nežinau. Į Sekmines, aišku, eisim. O paskui bus matyt. Norėčiau gal į kokį pažintiinį taką nusitrenkti. Jei šeimyna pritars . Bet gal ir nepritars, visi namisėdos
Aš ryt į darbą, o sekmadienį- dar nežinau. Į Sekmines, aišku, eisim. O paskui bus matyt. Norėčiau gal į kokį pažintiinį taką nusitrenkti. Jei šeimyna pritars . Bet gal ir nepritars, visi namisėdos
QUOTE(pempė12 @ 2020 05 29, 20:14)
😁😁 jo 😁
Dat Ate42 turi temos akcijų nusipirkusi😁😁
Galėtų ir kitos užeit aišk.mokesčio neimtume....
Pas jus yra šalia kur pažintinnų takų ? Ar reikia trenktis kur.
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 29, 21:57)
😁😁 jo 😁
Ate, akcininke, pareik
Labas rytas
Yra juk visur tų takų, tik gal ne taip išpuoslėti ar prireklamuoti. Plynosios pelkės pažintinis takas, toks stipriai sutręšęs, bet vieta graži, Lylavos pažintinis takas, Viešvilės rezervato takas(ten reikia leidimo), Akmenos pažintinis takas. Pavažiuoti visur reikia, ne nuo mano durų prasideda
O, labas rytas , Sekminių rytas
Reikia eiti karvei nupinti vainiką . Bet karvės neturiu
Reikia eiti karvei nupinti vainiką . Bet karvės neturiu
QUOTE(ate42 @ 2020 05 30, 15:52)
Labas
pirkom lovą ir čiužinį. Uffff, sunkus darbas. Lono lova ir čiužinys. Lauksim liepos, tik tada gausim. Perka žmogai, gamint nespėja...
pirkom lovą ir čiužinį. Uffff, sunkus darbas. Lono lova ir čiužinys. Lauksim liepos, tik tada gausim. Perka žmogai, gamint nespėja...
Didelis darbas, Ate - išsirinkti . Bet tai kaip keista, kad neturi prisigaminę . Gal tikrai perka. Na, bet kokiu atveju, džiaugiuosi, kad perka lietuviškas prekes.
Aš dabar nusipirkau kremų ir šampūnų, ir aliejukų iš Mano ir Manilla, vienas siuntinukas jau parėjo, kito dar laukiu. Net nežinojau tokių gamintojų. Abu lietuvių. Kol kas panaudojau hialurono rūgšties serumą veidui, labai patiko. Žiūrėsim, kaip toliau.
Ir plaukų dažų užsimaniau geresnių, natūralesnių, nes juk nuolat dažau. To dar reiks paieškoti.
Sveikos....
Kodėl karvei
Pas mane 7 neigiamas.....
Užkniso jau... jaučiu eisiu metam atostogų.
Sveikos,kur šiais,laikais tą karvę gaut....kad aplamai mažai kas jas beturi
ANT nu tikrai ar begali būt baisiau -šitiek neigiamų...na bent vienas būtų teigiamas 😁😁
Aš nešvenčiau. Baigiau gėlynus susodint. Dabar beliks augimo ir žydejimo laukt. Atsirinkau susiradau vasarinių rūbų. Ryt gi vasara....tai oi mergaitės kaip jų nieko nebeturiu ir kaip visko reik....bet tai kad ner kur pirkt...
Truputį pasedesiu ir eisiu ėst taisyt. Nors galvą lb skauda...
ANT nu tikrai ar begali būt baisiau -šitiek neigiamų...na bent vienas būtų teigiamas 😁😁
Aš nešvenčiau. Baigiau gėlynus susodint. Dabar beliks augimo ir žydejimo laukt. Atsirinkau susiradau vasarinių rūbų. Ryt gi vasara....tai oi mergaitės kaip jų nieko nebeturiu ir kaip visko reik....bet tai kad ner kur pirkt...
QUOTE(as ne tokia @ 2020 05 31, 14:54)
<p>Sveikos....</p><p>Kodėl karvei </p><p>Pas mane 7 neigiamas.....</p><p>Užkniso jau... jaučiu eisiu metam atostogų.</p>
Sveika ! Tikrai sveika, dokumentaliai . Tai tu viena galėsi į užsienį atostogauti varyt - nes turi dokumentą . O mes jau visi likę eiliniai tau pavydim
O karvei- nes tokie senoviniai papročiai. Kaip katalikai berželiais galim puošti duris, o kaip pagonys - pinti iš jų karvėms vainikus, kad pieningos būtų
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 31, 15:51)
Sveikos,kur šiais,laikais tą karvę gaut....kad aplamai mažai kas jas beturi
tikrai, teigiamas
O kodėl vasara- žada karščius? Reikia pasižiūrėti.
ANT - 7 - laimingas skaičius, tau išvis vieni pliusai, o tu nesupranti
Gavau pasiūlymą vyno išgerti, gyvenimas išvis gražus
Papildyta:
Dieve, aš tundra, jau supratau, kodėl rytoj vasara
Pempe įtariu tik vyno išgėrus supratai iš kur ta vasara....😁😁 beje-kas tau jo pasiūlė??? Vyras?
O del Atės čiužinių tikrai smalsu -tipo juos išperka šitaip??? Na čia kaip mb darbe-vis dejuoja kad oi pieno nėra, darbai stoja, galas artėha ir tt. O spaudoj karts nuo karto randi- pelnas ir apyvarta vis auga ir auga..
O del Atės čiužinių tikrai smalsu -tipo juos išperka šitaip??? Na čia kaip mb darbe-vis dejuoja kad oi pieno nėra, darbai stoja, galas artėha ir tt. O spaudoj karts nuo karto randi- pelnas ir apyvarta vis auga ir auga..
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 31, 16:58)
Pempe įtariu tik vyno išgėrus supratai iš kur ta vasara....😁😁 beje-kas tau jo pasiūlė??? Vyras?
V-Rine, nemanau, kad čiužinius išperka. Nebūtų akcijų tada kitokiems. Internetinėj pristato per tris darbo dienas, bet mes lovą užsisakėm. Tai gal dėl gamybos ypatumų tiek laukt. Kartu atveš, fig man čiužinys be lovos, nedrybsosiu juk ant grindų pasitiesus. Važinėju į Kn, MB tik sodyboj bazuojasi, o senoj lovoj vienam dar ir išsimiegot įmanoma. Jaunesni būtume, abu tilptume. Buvo laikai, kai bendrabučio lovoj, toj spyruoklinėj, visai ankšta nebūdavo. Jūs jaunos, gal ir nesuprasit ką parašiau.