Sveikos.
Buvom sode. Oras pasaka. Aplamai dabar ta žaluma tokia švieža, žolės dar neauga tai ilsėjaus ir dirbau, šašlų prasikepem, draugė atvažiavo, šampaniuko išgėrėm...pasaka ne diena 😁 svarbiausia oooras...pasaka. dabar šaltikų dar prigaminau. Ir ilsiuosi.
Pempiuk kaip dainuojat - su kaukėm??? 😁😁 juokauju aišk. Norisi jau to užsibaigimo, laisvės, kvepavimo...pilna krūtine 😁
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 24, 21:18)
Pz tiek rašiau. Neišsaugojo. Nu ir nereik vadinas 😊😊😊
Ko jūs.
Varykit iš mesin gerio ir čia truputį. Nu kąą..
, Ko jūs.
Varykit iš mesin gerio ir čia truputį. Nu kąą..
Labos,
Atšyla, gal pavasaris prasidės
Merginos, patarimo reikia. Ieškom naujos miegamojo lovos. Gražu ir jauku atrodo būtų tos audiniu trauktos, bet kaip jų priežiūra, kaip valyt? Ar darytis medinę? Kokios jūsų patirtys?
Labas, darbininkės
Kas tau lis, nieks nelyja, saulė šviečia. Kokiam tamsta užsieny???
Mano lova irgi medinė su čiužiniu. Čiužinio užvalkalą irgi skalbiam, bet jau baigiasi, viena pusė prasišaudė . Dabar apverčiau antra puse ir tiek žinių. Reiks kada nors naują
Aš jau dirbu, tik šiandien ne. Pasiilgus buvau darbo, nors namai protestuoja. Darbe pasiilgstu namų . Žodžiu ...
Kepu varškės apkepą, pavydėkit
Kas tau lis, nieks nelyja, saulė šviečia. Kokiam tamsta užsieny???
Mano lova irgi medinė su čiužiniu. Čiužinio užvalkalą irgi skalbiam, bet jau baigiasi, viena pusė prasišaudė . Dabar apverčiau antra puse ir tiek žinių. Reiks kada nors naują
Aš jau dirbu, tik šiandien ne. Pasiilgus buvau darbo, nors namai protestuoja. Darbe pasiilgstu namų . Žodžiu ...
Kepu varškės apkepą, pavydėkit
Ačiū už labą
Ir už iškalbingumą
Kaip žalia Dar net akys bijo to žalumo.
Ir už iškalbingumą
Kaip žalia Dar net akys bijo to žalumo.
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 26, 08:28)
o ir vasarišką šilumą jau šiandien žada...kaip fainai.....
Nemačiau lauko šiandien, tik ryte truputį, tai kaip ir gaila
Be pasakų vis dar skaitau delfį ir apie kenksmingus priedus:D . Bet rytojui jau poeziją nusižiūrėjau.
Labas rytas, su kava
darbe diidelį darbą pasidariau, tai dabar gausiu atsipūsti
Kas gero be gero oro.
Nors šiandien ėjau su trumpu lietpaltuku,,,net šalikėlio neėmiau- sakau tąsyk jį kaip vakar...o pasižiūrėjus pro langą tai ką aš žianu..nu aišk nesušalsiu, bet ne kaip vakar.
O šiaiap. vasara ateina.
o kaip dabar norėč kebabo ar hamburgerio kokio....
Kaip jūsų vaikai sveikins savo tėčius? nesugalvoju nieko ir uošviui dar reik kažko pasidalinam idėjomis
darbe diidelį darbą pasidariau, tai dabar gausiu atsipūsti
Kas gero be gero oro.
Nors šiandien ėjau su trumpu lietpaltuku,,,net šalikėlio neėmiau- sakau tąsyk jį kaip vakar...o pasižiūrėjus pro langą tai ką aš žianu..nu aišk nesušalsiu, bet ne kaip vakar.
O šiaiap. vasara ateina.
o kaip dabar norėč kebabo ar hamburgerio kokio....
Kaip jūsų vaikai sveikins savo tėčius? nesugalvoju nieko ir uošviui dar reik kažko pasidalinam idėjomis
Tai vaikai ir tegalvoja .
Šiaip tai nupirkau vyrui kremą, duosiu vaikams. Dar lubinų iš pievos paskins. Manau, kad gerai. Jei yra manančių kitaip - išsireiškite, nesidrovėkit
Aš tai po megztuku šiandien, bet tik iš mašinos į pastatą ir iš pastato į mašiną. Užteko.
Prisipirkau ir sau kremų ir šampūnų (brangių lietuviškų0 - būsiu sveika ir graži
Kaip alyvos kvepia
Gyvenimas gražus