Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos.
Buvom sode. Oras pasaka. Aplamai dabar ta žaluma tokia švieža, žolės dar neauga tai ilsėjaus ir dirbau, šašlų prasikepem, draugė atvažiavo, šampaniuko išgėrėm...pasaka ne diena 😁 svarbiausia oooras...pasaka. dabar šaltikų dar prigaminau. Ir ilsiuosi.

Pempiuk kaip dainuojat - su kaukėm??? 😁😁 juokauju aišk. Norisi jau to užsibaigimo, laisvės, kvepavimo...pilna krūtine 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 gegužės 2020 - 16:22
Pz tiek rašiau. Neišsaugojo. Nu ir nereik vadinas 😊😊😊

Ko jūs.
Varykit iš mesin gerio ir čia truputį. Nu kąą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 gegužės 2020 - 20:25
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 24, 21:18)
Pz tiek rašiau. Neišsaugojo. Nu ir nereik vadinas 😊😊😊

Ko jūs.
Varykit iš mesin gerio ir čia truputį. Nu kąą..
,

Labos,
Atšyla, gal pavasaris prasidės bigsmile.gif
Merginos, patarimo reikia. Ieškom naujos miegamojo lovos. Gražu ir jauku atrodo būtų tos audiniu trauktos, bet kaip jų priežiūra, kaip valyt? Ar darytis medinę? Kokios jūsų patirtys?
Atsakyti
Labas rytas,
darbininkės ir nedarbininkės smile.gif

Ar LT lyja?
pas mus dar ne...

Ate, Pempe-jūs jau dirbate?

Ate mano lova medinė su čiužiniu (kurį beje jau reiktų keisti...), čiužinio užvalkalą skalbiam ir tiek priežiūros. Tai patarti nieko gero negaliu.

Atsakyti
Labas, darbininkės biggrin.gif

Kas tau lis, nieks nelyja, saulė šviečia. Kokiam tamsta užsieny???

Mano lova irgi medinė su čiužiniu. Čiužinio užvalkalą irgi skalbiam, bet jau baigiasi, viena pusė prasišaudė biggrin.gif . Dabar apverčiau antra puse ir tiek žinių. Reiks kada nors naują ax.gif

Aš jau dirbu, tik šiandien ne. Pasiilgus buvau darbo, nors namai protestuoja. Darbe pasiilgstu namų biggrin.gif . Žodžiu biggrin.gif ...

Kepu varškės apkepą, pavydėkit biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Atsakyti
Ačiū už labą 4u.gif
Ir už iškalbingumą biggrin.gif

Kaip žalia bigsmile.gif Dar net akys bijo to žalumo.
Atsakyti
o ir vasarišką šilumą jau šiandien žada...kaip fainai..... smile.gif
Atsakyti
aš tai bijau kad gi dar mėnuo ir tuoj vėl gelsti pradės viskas- būsim pavasario kažkaip per tą karantiną ir šaltus orus šiemet nepastebėję...

kas geresnio, Pempe ką skaitai be pasakų?

Ate kaip tu, išsveikai? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 26, 08:28)
o ir vasarišką šilumą jau šiandien žada...kaip fainai..... smile.gif

Nemačiau lauko šiandien, tik ryte truputį, tai kaip ir gaila ax.gif

Be pasakų vis dar skaitau delfį ir apie kenksmingus priedus:D . Bet rytojui jau poeziją nusižiūrėjau.
Atsakyti
Labas rytas, su kava smile.gif
darbe diidelį darbą pasidariau, tai dabar gausiu atsipūsti smile.gif

Kas gero be gero oro.
Nors šiandien ėjau su trumpu lietpaltuku,,,net šalikėlio neėmiau- sakau tąsyk jį kaip vakar...o pasižiūrėjus pro langą tai ką aš žianu..nu aišk nesušalsiu, bet ne kaip vakar.

O šiaiap. vasara ateina.

o kaip dabar norėč kebabo ar hamburgerio kokio.... smile.gif

Kaip jūsų vaikai sveikins savo tėčius? nesugalvoju nieko smile.gif ir uošviui dar reik kažko unsure.gif pasidalinam idėjomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 gegužės 2020 - 09:49
4u.gif
Tai vaikai ir tegalvoja biggrin.gif .
Šiaip tai nupirkau vyrui kremą, duosiu vaikams. Dar lubinų iš pievos paskins. Manau, kad gerai. Jei yra manančių kitaip - išsireiškite, nesidrovėkit biggrin.gif

Aš tai po megztuku šiandien, bet tik iš mašinos į pastatą ir iš pastato į mašiną. Užteko.

Prisipirkau ir sau kremų ir šampūnų (brangių lietuviškų0 - būsiu sveika ir graži angel.gif

Kaip alyvos kvepia wub.gif
Gyvenimas gražus ax.gif
Atsakyti