Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Institucijos.... tik Tapinas realiai pirko priemones o iš kiniečių net respiratorių galiojimo laikas pasibaigęs ir daug kam alergijų atsirado...

Atsakyti

Tai ne tik į Lt tie blogi respiratoriai atėjo, bet ir po visą Europą.

Aišku, kad biuletenis.

Lietuvišką dėl to ir perku, kad ten mažiausiai š yra. Žinau iš kur ir kokias žaliavas perka.

Atsakyti
Pempiuk knygas skaitau įvairiai greit 😊 širą paskutinę per 3 dienas nescužkabino. Būna ir mėnesį skaitau...ir nebaigtą gražinu. Visko būna 😊 užkabina tai greit. Ne tai ne.
Valio penktadienis. Planų j okių. Šiandien daug tirbau, daug padariau. Pavargau 😊
Atsakyti
Sveikos gražuolės 4u.gif
Aš balandžių tebelaukiu, troškinasi, vakarienė grožiui , taip sakant biggrin.gif

Kas jumis per savaitgalį vaišino ir kuom biggrin.gif ?
Ir ką gero nuveikėt?
Atsakyti
Labos labos,
kaip man šalta nebegaliu. Kur ta šiluma??? verysad.gif
per pietus eisiu knygos pasiimt, pranešė kad grąžino kažkas..

šiandien gaminsiu teftelius mėsos.bet vėl galvoju- vaikai beveik jų nevalgo, tai vėl valgysim dviese tik... bet ką gamint be kotletų balandžių ar teftelių iš faršo- daugiau nesumąstau. Arba plovą vat reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 18, 10:06)
Labos labos,
kaip man šalta nebegaliu. Kur ta šiluma??? verysad.gif
per pietus eisiu knygos pasiimt, pranešė kad grąžino kažkas..

šiandien gaminsiu teftelius mėsos.bet vėl galvoju- vaikai beveik jų nevalgo, tai vėl valgysim dviese tik... bet ką gamint be kotletų balandžių ar teftelių iš faršo- daugiau nesumąstau. Arba plovą vat reiks smile.gif

Aš, turbūt, net nežinau, kas yra teftelis rolleyes.gif
Būdavo žuvies tefteliai - konservai tokie. Kitokių nesu girdėjusi ax.gif

Mes pečių kūrenam, darbe elektrinį įsijungiu, bet greit ten neįšils, per kokias tris dienas. Teks su striuke būti, kaip praėjusią savaitę.

Su faršu dar galima "makaronus su faršu". Plovui faršas tai netinka.

Noriu kažko skanaus ax.gif
Atsakyti
Sveika Pempe smile.gif

Ate42 kur dingai? ar dar sirguliuoji ar šiaip? Užeik gi kada pasisveikinti su manim ir Pempe smile.gif

Pemiuk mėsos tefteliai tai va, aišk aš jau iš akies gaminu, vakar irgi gaminau.

https://www.lamaista...me-padaze-56528

kaip kolegė juokiasi- tokie grynai miesčioniški kotletai, nes mėsos nereikia daug,o išeiga gaunasi nemaža smile.gif bet kažkada pabadžiusi man lipo jie ir užsiliko smile.gif svarbiausia man patinka kad prie keptuvės nereik stovėt, viens du ir baigti smile.gif

beje faršas net labai plovui tinka. Aišk gali ten ginčyti kad netikras plovas, bet šiaip skanus patiekalas gaunasi tai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 19, 11:18)
Sveika Pempe smile.gif

Ate42 kur dingai? ar dar sirguliuoji ar šiaip? Užeik gi kada pasisveikinti su manim ir Pempe smile.gif

Pemiuk mėsos tefteliai tai va, aišk aš jau iš akies gaminu, vakar irgi gaminau.
https://www.lamaista...me-padaze-56528

kaip kolegė juokiasi- tokie grynai miesčioniški kotletai, nes mėsos nereikia daug,o išeiga gaunasi nemaža smile.gif bet kažkada pabadžiusi man lipo jie ir užsiliko smile.gif svarbiausia man patinka kad prie keptuvės nereik stovėt, viens du ir baigti smile.gif

beje faršas net labai plovui tinka. Aišk gali ten ginčyti kad netikras plovas, bet šiaip skanus patiekalas gaunasi tai labai smile.gif

Labas 4u.gif
Mmmm, kaip skaniai atrodo wub.gif . Aš valgyčiau, vyras valgytų. Daugiau viskas. Bet dabar noriu smile.gif . Pavalgysiu pašteto ir šaltibarščių, gal nebenorėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas labas rytas smile.gif

Pempe ten faktiškai beveik kaip balandėliai tik kad be kopūsto smile.gif

kas gero?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 20, 09:10)
Labas rytas labas rytas smile.gif

Pempe ten faktiškai beveik kaip balandėliai tik kad be kopūsto smile.gif

kas gero?

Mano sūnus grįš savaitgaliui, tai čia prie gero biggrin.gif . Jau lyg nebijau, kad užkrės.
Reiks šašlykiukų išsikepti.
Dar mažoji labai nebenori mokytis, tik su šunim ir su žaidimais nori draugauti biggrin.gif . Neina nuvyti prie namų/klasės darbų. Šitas gal jau ne prie gero biggrin.gif . Bet paguoda, kad mokslai jau link pabaigos assa.gif
Ir nebežinau, ką ėsti daryt, išsisėmiau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

kas tą vėją tiek pūčia? smile.gif

va man gerai kad su sūnum nėra bėdos dėl mokslų, nereikia nei ragint nei klaust ar padarė pamokas. nebent patikrint atneša, kaip pats sako kablelius sudėt , nors jam labiau ne kableliai bet nosinės mano akimis kliūna smile.gif

Šiandien kepsiu vištienos krūtinėlės kepsniukus.
Man labai pasijaučia valgio darymas kai vaikai namuose. Jėtum jėtum, toks jausmas kad gyvą suvalgytų, nori ir nori valgyt...

eisu į kirpyklą po 3 mėn smile.gif būsiu graži smile.gif

tai tiek.

kaip kitos gyvenat?
Atsakyti
Aš ne kita biggrin.gif , bet noriu pasišnekėti biggrin.gif .
Prasidėjo mano kolektyvams repeticijos, miela malonu nail.gif
Ir kaip skaniai pavakarieniavau bigsmile.gif . Neatsibodusio maisto thumbup.gif . Mišrainės suu krabų lazdelėmis ir lašišų kotletų ax.gif . Ir dar vynu užgėriau biggrin.gif . Na pagaliau jaučiuosi kaip žmogus vacation1.gif
Atsakyti