Institucijos.... tik Tapinas realiai pirko priemones o iš kiniečių net respiratorių galiojimo laikas pasibaigęs ir daug kam alergijų atsirado...
Tai ne tik į Lt tie blogi respiratoriai atėjo, bet ir po visą Europą.
Aišku, kad biuletenis.
Lietuvišką dėl to ir perku, kad ten mažiausiai š yra. Žinau iš kur ir kokias žaliavas perka.
Sveikos gražuolės
Aš balandžių tebelaukiu, troškinasi, vakarienė grožiui , taip sakant
Kas jumis per savaitgalį vaišino ir kuom ?
Ir ką gero nuveikėt?
Aš balandžių tebelaukiu, troškinasi, vakarienė grožiui , taip sakant
Kas jumis per savaitgalį vaišino ir kuom ?
Ir ką gero nuveikėt?
Labos labos,
kaip man šalta nebegaliu. Kur ta šiluma???
per pietus eisiu knygos pasiimt, pranešė kad grąžino kažkas..
šiandien gaminsiu teftelius mėsos.bet vėl galvoju- vaikai beveik jų nevalgo, tai vėl valgysim dviese tik... bet ką gamint be kotletų balandžių ar teftelių iš faršo- daugiau nesumąstau. Arba plovą vat reiks
šiandien gaminsiu teftelius mėsos.bet vėl galvoju- vaikai beveik jų nevalgo, tai vėl valgysim dviese tik... bet ką gamint be kotletų balandžių ar teftelių iš faršo- daugiau nesumąstau. Arba plovą vat reiks
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 18, 10:06)
Labos labos,
Aš, turbūt, net nežinau, kas yra teftelis
Būdavo žuvies tefteliai - konservai tokie. Kitokių nesu girdėjusi
Mes pečių kūrenam, darbe elektrinį įsijungiu, bet greit ten neįšils, per kokias tris dienas. Teks su striuke būti, kaip praėjusią savaitę.
Su faršu dar galima "makaronus su faršu". Plovui faršas tai netinka.
Noriu kažko skanaus
Sveika Pempe
Ate42 kur dingai? ar dar sirguliuoji ar šiaip? Užeik gi kada pasisveikinti su manim ir Pempe
Pemiuk mėsos tefteliai tai va, aišk aš jau iš akies gaminu, vakar irgi gaminau.
https://www.lamaista...me-padaze-56528
kaip kolegė juokiasi- tokie grynai miesčioniški kotletai, nes mėsos nereikia daug,o išeiga gaunasi nemaža bet kažkada pabadžiusi man lipo jie ir užsiliko svarbiausia man patinka kad prie keptuvės nereik stovėt, viens du ir baigti
beje faršas net labai plovui tinka. Aišk gali ten ginčyti kad netikras plovas, bet šiaip skanus patiekalas gaunasi tai labai
Ate42 kur dingai? ar dar sirguliuoji ar šiaip? Užeik gi kada pasisveikinti su manim ir Pempe
kaip kolegė juokiasi- tokie grynai miesčioniški kotletai, nes mėsos nereikia daug,o išeiga gaunasi nemaža bet kažkada pabadžiusi man lipo jie ir užsiliko svarbiausia man patinka kad prie keptuvės nereik stovėt, viens du ir baigti
beje faršas net labai plovui tinka. Aišk gali ten ginčyti kad netikras plovas, bet šiaip skanus patiekalas gaunasi tai labai
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 19, 11:18)
Sveika Pempe
Labas
Mmmm, kaip skaniai atrodo . Aš valgyčiau, vyras valgytų. Daugiau viskas. Bet dabar noriu . Pavalgysiu pašteto ir šaltibarščių, gal nebenorėsiu
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 20, 09:10)
Labas rytas labas rytas
Pempe ten faktiškai beveik kaip balandėliai tik kad be kopūsto
kas gero?
Pempe ten faktiškai beveik kaip balandėliai tik kad be kopūsto
kas gero?
Mano sūnus grįš savaitgaliui, tai čia prie gero . Jau lyg nebijau, kad užkrės.
Reiks šašlykiukų išsikepti.
Dar mažoji labai nebenori mokytis, tik su šunim ir su žaidimais nori draugauti . Neina nuvyti prie namų/klasės darbų. Šitas gal jau ne prie gero . Bet paguoda, kad mokslai jau link pabaigos
Ir nebežinau, ką ėsti daryt, išsisėmiau
Labas rytas
kas tą vėją tiek pūčia?
va man gerai kad su sūnum nėra bėdos dėl mokslų, nereikia nei ragint nei klaust ar padarė pamokas. nebent patikrint atneša, kaip pats sako kablelius sudėt , nors jam labiau ne kableliai bet nosinės mano akimis kliūna
Šiandien kepsiu vištienos krūtinėlės kepsniukus.
Man labai pasijaučia valgio darymas kai vaikai namuose. Jėtum jėtum, toks jausmas kad gyvą suvalgytų, nori ir nori valgyt...
eisu į kirpyklą po 3 mėn būsiu graži
tai tiek.
kaip kitos gyvenat?
kas tą vėją tiek pūčia?
va man gerai kad su sūnum nėra bėdos dėl mokslų, nereikia nei ragint nei klaust ar padarė pamokas. nebent patikrint atneša, kaip pats sako kablelius sudėt , nors jam labiau ne kableliai bet nosinės mano akimis kliūna
Šiandien kepsiu vištienos krūtinėlės kepsniukus.
Man labai pasijaučia valgio darymas kai vaikai namuose. Jėtum jėtum, toks jausmas kad gyvą suvalgytų, nori ir nori valgyt...
eisu į kirpyklą po 3 mėn būsiu graži
tai tiek.
kaip kitos gyvenat?
Aš ne kita , bet noriu pasišnekėti .
Prasidėjo mano kolektyvams repeticijos, miela malonu
Ir kaip skaniai pavakarieniavau . Neatsibodusio maisto . Mišrainės suu krabų lazdelėmis ir lašišų kotletų . Ir dar vynu užgėriau . Na pagaliau jaučiuosi kaip žmogus
Prasidėjo mano kolektyvams repeticijos, miela malonu
Ir kaip skaniai pavakarieniavau . Neatsibodusio maisto . Mišrainės suu krabų lazdelėmis ir lašišų kotletų . Ir dar vynu užgėriau . Na pagaliau jaučiuosi kaip žmogus