Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(as ne tokia @ 2020 05 12, 10:32)
<p>Neigiamas,bet turėjau kontaktų....kas savaitę krapšto nosį  doh.gif​ </p>

Oi, kaip nemalonu. Na, bet gerai viskas, kas gerai baigiasi 4u.gif Laikyk frontą 4u.gif
Atsakyti
Sveika Pempe smile.gif na ir kitos smile.gif
Atsakyti
labas labas, tai ar buvo kur LT šalna?
Lyžuka,klausei apie pomidorus, tai jooo,2/3 maniškių jau šiltnamyje. Blyn. Vyras suvadovavo...dabar turim ko veikt- jis dangstyti ir žvakes degioti, aš gryyyzinti.... smile.gif

šiuo metu skaitau šią knygą

https://www.knyguklu...ylioji-paciente

ką jūs skaitote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 gegužės 2020 - 09:39

Sveikos....

Aš šitą skaitau ir turiu antrą dalį  https://www.knyguklu...t/as-pries-tave

Atsakyti
Labas 4u.gif
Pas mane šįryt šalna. Vakar nebuvo, užvakar- sniego iki nariukų. Vyras tepalinį raditorių laiko šiltnamyje.

Skaitau delfį biggrin.gif
Dar Tinginė ragana biggrin.gif
Ir apie kenksmingas medžiagas kosmetikoje.
Atsakyti
na labas,
skauda galvą.
Nuo šiandien skaitysiu šitą

https://www.rsleidyk...au/Neregimieji/

Aną perskaičiau, patiko, rekomenduoju visai smile.gif
vakar šaldytuvą naują nusipirkom. Tai kol perkrausčiau, išsivaliau ir t.t.

Pempe Delfį skaito mano teta. Ir kai užeinu- visos dienos naujienos būna delfio straipsniai smile.gif vakar net juokiausi jau- sakau kitą portalą kokį dar įsijunkit, gal kitaip ką parašo smile.gif
Aš delfio tik antraštes permetu...

Atsakyti
Sveikos smile.gif

aš irgi delfį tongue.gif , na dar lrytas ir 15 min " biggrin.gif

o mano mama pvz žiūri tik lrt kanalą biggrin.gif , kitų nepripažįsta

o kodel kosmetika parūpo? Įsitaisei kokią alergija gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 gegužės 2020 - 10:29
QUOTE(Lyžuka @ 2020 05 14, 11:29)

nu manau todėl kad amžius eina ne atgal, visos ieškom tu stebuklingo serumo kur patepi ir rezultatas smile.gif

aš žinias visada tik per lnk žiūrėdavau, paskutiniu metu ant tv3 persimečiau smile.gif
Atsakyti

Kitą savaitę "atsikratysiu" vienu vaiku - į darželį išvešiu, pagaliau  :laugh: 

Į darbą negrįštu  :wink:

Knygų neskaitau  :liezuvis: 

Kosmetiką tik lietuvišką perku. Užmačiau, kad margaritai akcija, tai nusipirksiu, ned jau reik kremų. 

Nei delfi, nei 15min, nei kitų neskaitau, tik komentarus, pralinksmina  :hihihi: 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 14, 10:03)
na labas,
skauda galvą.
Nuo šiandien skaitysiu  šitą

https://www.rsleidyk...au/Neregimieji/

Aną perskaičiau, patiko, rekomenduoju visai smile.gif
vakar šaldytuvą naują nusipirkom. Tai kol perkrausčiau, išsivaliau ir t.t.

Pempe Delfį skaito mano teta. Ir kai užeinu- visos dienos naujienos būna delfio straipsniai smile.gif vakar net juokiausi jau- sakau kitą portalą kokį dar įsijunkit, gal kitaip ką parašo smile.gif
Aš delfio tik antraštes permetu...

Taip greit aną perskairei? Tai per kiek tu praryji knygą?
O kam naujas šaldytuvas? Geresnis, gražesnis, ekonomiškesnis?

Galvojau, per karantiną mums bus pripirkę naujų knygų - nieko blink.gif . Pasipiktinau. Dabar apsiskelbė ant Lietuvos, kiek daug pinigų skyrė knygoms, na, žiūrėsiu, lauksiu tokių kaip Vrine, tavo, naujienų biggrin.gif . O tai - paklausi - ir neturiu ką pasakyti blush2.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2020 05 14, 11:29)
Sveikos smile.gif

aš irgi delfį  tongue.gif , na dar lrytas ir 15 min " biggrin.gif

o mano mama pvz žiūri tik lrt kanalą  biggrin.gif , kitų nepripažįsta

Taip taip, dar lrytą ir diena biggrin.gif

Ne, alergijos neturiu. Kažkada jau buvo užėjusi bechemikalinės kosmetikos banga man, kai mažąją gimdžiau. Bet paskui užsimiršo. Dabar viena pažįstama pradėjo platinti vieną, kita- jau seniai kitą, dar kita ir dar kita - ne taip seniai, bet dar kitas kosmetikas, valymo priemones, šampūnus, vitaminus, aliejukus ir pan., visos savo labai giria, o man reikia savą nuomonę turėt, pasakymas - "labai stebuklinga" ir "pati natūraliausia" arba "pati geriausia" manęs neįtikina. Tai labai rimtai skaitau per visus šaltinius.
Bet kai pasiskaičiau, tai, žinokit, beveik viskas siaubiakas, ką naudoju blink.gif .

Papildyta:

QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 14, 13:35)
nu manau todėl kad amžius eina ne atgal, visos ieškom tu stebuklingo serumo kur patepi ir rezultatas smile.gif

aš žinias visada tik per lnk žiūrėdavau, paskutiniu metu ant tv3 persimečiau smile.gif

Panašiai. Tik gal ne atjaunėjimo tikiuosi biggrin.gif , bet mažiau chemikalų ant savęs dėti, nes jie sumuojasi ir kaupiasi organizme. Kokybės ieškau ir labiausiai - kad kuo mažiau kenktų.

Žodž, dabar jau beveik esu baisiai protinga smartass.gif ir į visas etiketes žiūriu su padidinimo stiklu biggrin.gif . Tik dar iš skūpumo gaila išmesti doh.gif, bandau sunaudoti blush2.gif, bet toliau jau pirkimo kryptį keisiu. Nors... vieną šampūną jau dabar po truputį į klozetą pilu(nors dar ir ant galvos pilu blink.gif ), o plaukų galiukų aliejuką jau tikrai atidaviau vyrui - jis batus nusitepė biggrin.gif , ir dar , sakė, panaudos durų vyriams, kad necyptų thumbup.gif. Ir išmesti nereikės angel.gif

QUOTE(pikkolo @ 2020 05 14, 13:47)
<p>Kitą savaitę "atsikratysiu" vienu vaiku - į darželį išvešiu, pagaliau  laugh.gif </p><p>Į darbą negrįštu  wink.gif
</p><p>Knygų neskaitau  liezuvis.gif 
</p><p>Kosmetiką tik lietuvišką perku. Užmačiau, kad margaritai akcija, tai nusipirksiu, ned jau reik kremų. </p><p>Nei delfi, nei 15min, nei kitų neskaitau, tik komentarus, pralinksmina  hihihi.gif </p><p></p>

Aš ir lietuviškos, ir nelietuviškos turiu, ir visur, kaip nebūtų gaila, beveik vien š. O lietuvišką pirkau net dalinai iš lojajumo -kad palaikyčiau savus.

Ar tave išmetė? Ar dar biuleteny?
Mano šeimyna nepatenkinta, kad jau pradėjau dirbti, nei valgis laiku gaminasi, nei namų darbai laiku darosi, nei nufilmuota/nufotografuota ir nusiųsta. Labai pagalvosiu, gal kitą savaitę vėl imsiu biuletenį. Tik pinigiukų gaila, o ir atostoginiai mažėja.
Atsakyti

Labas rytas....

Kokie pinigai knygom jei jau medikams priedai "pasiklydo".....

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2020 05 15, 08:52)
<p>Labas rytas....</p><p>Kokie pinigai knygom jei jau medikams priedai "pasiklydo".....</p>

blink.gif Neblogai blink.gif
Tai gal atras ax.gif
Reiškia, dirba žmonės, kurie neišmano savo darbo, jei nuo A iki Z nepriveda, arba tarp institucijų nėra profesionalaus bendravimo, o tai irgi tik neišmanymą rodo.
Labai gaila, kad taip.
Atsakyti