Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 06, 10:45)
Sveikos gyvos, palijo, saulutė išlindo... na puikiai viskas smile.gif

pempe, tai kada taviškis ženysis sūnelis? smile.gif gerai-karantinas...net vakarienės nereik ...smile.gif

Nenervuok tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kur duodatės biggrin.gif ?
Aš planuoju šiandien išvyką ax.gif
Tikiuosi, pavyks smile.gif
Atsakyti

Laba diena :B pamiršau kad ir čia reik užsukt.... laiko per akis ir per blakstienas turiu....

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 05 09, 08:52)
Labas rytas 4u.gif

Kur duodatės biggrin.gif  ?
Aš planuoju šiandien išvyką ax.gif
Tikiuosi, pavyks smile.gif

labos,
nu pasakok kur buvai, ką matei, ką pirkai? smile.gif

mes irgi buvome šeštadienį po parduotuves į miestą didesnį išlėkę. Aišk vyrui nervai nebelaikė ką mes ten tiek galim daryt aplamai (kodėl reikia 5 pardes batų apeit du kartus kol nusipeki....sporbačius dukra už 50 eu verysad.gif ). Na mane tie sportbačiai irgi už tiek nežavi už tiek, bet nu sakė nesuprantam mes...Nu gal...
aš batelius darbui nusipirkau.

šiandien labai apniūkę tai ir miegas labai ima. dėčiau galvą ir miegočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2020 05 10, 09:02)
<p>Laba diena cool.gif pamiršau kad ir čia reik užsukt.... laiko per akis ir per blakstienas turiu....</p>

Labas,
na na, iš kur tas laikas bigsmile.gif . Karantinuojiesi? Ar vėl kojos nukentėjo?
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 11, 09:14)
labos,
nu pasakok kur buvai, ką matei, ką pirkai? smile.gif

mes irgi buvome šeštadienį po parduotuves į miestą didesnį išlėkę. Aišk vyrui nervai nebelaikė ką mes ten tiek galim daryt aplamai (kodėl reikia 5 pardes batų apeit du kartus kol nusipeki....sporbačius dukra už 50 eu verysad.gif ). Na mane tie sportbačiai irgi už tiek nežavi už tiek, bet nu sakė nesuprantam mes...Nu gal...
aš batelius darbui nusipirkau.

šiandien labai apniūkę tai ir miegas labai ima. dėčiau galvą ir miegočiau smile.gif

Mano dukra internetu sporbačius pirko. Nepamenu, kiek mokėjo. Bet gal irgi 50. Bet dabar tie pats yra ar ne už pusę kainos, tai šiek tiek graužiasi biggrin.gif

O buvom Burbiškio dvare tulpių žiūrėti. Žmonių -milijonai. Eilės prie įėjimo, eilės prie tualetų, eilės prie kavos. Tik kad koncerto nebuvo, o žmonių tikrai netrūko. Mačiau, sekančią dieną parašė, kad nebevažiuotų, nes perdaug žmonių. Kaži, manau, kad važiavo biggrin.gif .
Gražu, džiaugiuosi važiavusi, taip atsibodo namai. Tikiuos, koronės neparsivežėm biggrin.gif . Dezinfekavome rankas, turėjom kaukes, nors atstumų tikrai ne visr ėjo laikytis. Bet nesibūriavome ilgai su tais pačiais žmonėmis(išskyrus eilėj prie tualeto ir prie bilietų rolleyes.gif )
Atsakyti
ir kaip įspūdis? aš esu buvusi tai neeežinauuu...man tos tulpės lysvėse nei puošniai nei mandrai nepasirodė tada...esmėj antrą kartą nebevažiuočiau. O kad skelbė kad nebevažiuotų žmonės mačiau.

O dėl vyro- tai kaip dukra sakė, svarbu pats batus nusipirko-basas nebebus, tai daugiau žinos kad su mergaitėmis nėr ko važinėti apsipirkinėti smile.gif...nors tiesą pasakius pabaigoj ir pati būčiau geriau nebėjus, bet juk reikia...mamos nuomonės tipo ir svarbiausia piniginės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 gegužės 2020 - 09:04
QUOTE(pempė12 @ 2020 05 04, 08:08)
Labas rytas 4u.gif

Labas rytas Vrinei, labas rytas sau pačiai biggrin.gif

o kur kitoms labas a? bigsmile.gif

Mes esam vasarą tam Burbiškyje buvę, dar tokia gide ar kas ji tokia vedžiojo rode ten liepteliu gal kokia 12 yra ir tvenkinuku šiaip pilna nedideliu, grazu kai nera masesžmoniu susikiše mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 11, 09:49)
ir kaip įspūdis? aš esu buvusi tai neeežinauuu...man tos tulpės lysvėse nei puošniai nei mandrai nepasirodė tada...esmėj  antrą kartą nebevažiuočiau. O kad skelbė kad nebevažiuotų žmonės mačiau.

O dėl vyro- tai kaip dukra sakė, svarbu pats batus nusipirko-basas nebebus, tai daugiau žinos kad su mergaitėmis nėr ko važinėti apsipirkinėti smile.gif...nors tiesą pasakius pabaigoj ir pati būčiau geriau nebėjus, bet juk reikia...mamos nuomonės tipo ir svarbiausia piniginės smile.gif

Man patiko, net labai. Bet aš važiavau nusiteikusi, kad patiks. Tiesiog žavėtis žiedų spalvomis. Žavėtis besižavinčiais žmonėmis biggrin.gif . Šventė kūnui ir sielai. Na, taip ir buvo. O ne mažiau spalvų terapijos gavome važiuodami. Sužinojome, kad visa Lietuva žydi geltonai bigsmile.gif . Kiaulpienių laukai(prie mūsų jų tik pavienės), rapsų laukai... Važiavome, ir aikčiojom, kieno pusėje gražiau biggrin.gif .

Mandrai ten nėra. Mandrai norint reikia į Keukenhofą važiuot biggrin.gif . Bet ne 4 eurai bilietukas bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2020 05 11, 14:18)
o kur kitoms  labas  a?  bigsmile.gif

Mes esam vasarą tam Burbiškyje buvę, dar tokia gide ar kas ji tokia vedžiojo rode ten liepteliu gal kokia 12 yra ir tvenkinuku šiaip pilna nedideliu, grazu kai nera masesžmoniu susikiše  mirksiukas.gif

Kad tamsta , miela ponia, neateinate tongue.gif

Tie tvenkinukai irgi miela, prasinešėm tilteliais biggrin.gif
Bet per tulpių žydėjimą labiau verta ten pasiganyti.
Atsakyti
Bet tai dabar gal tos tulpės mandriau kaip susodintos- na kokiais raštais, ornamentais? nors lyg ne, mačiau FB kažkieno nuotraukas... Tos pačios lysvės ilgos. Kodėl kaži protingiau nesugalvoja- ar taip sodini ar kitaip, juk kitaip gražiau būtų- jos juk ne pardavimui kokiam auginamos, o pasigrožėjimui... v.ž. mano akimis pagrindinis sodininkas ten be vaizdutės smile.gif

Pempe, dirbi ar dar vis ne?

jau va internetu leis žmonėms bibliotekose naudotis smile.gif
tai reikės kad kas klaviatūrą valytų kas kartą gi smile.gif

Atsakyti

Karantinas  :(​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2020 05 11, 17:29)
<p>Karantinas  verysad.gif​ </p>

oje, tikiuos, nesergi

arba lengvai lengvai 4u.gif

Nedaugžodžiauji ax.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 11, 15:18)
Bet tai dabar gal tos tulpės mandriau kaip susodintos- na kokiais raštais, ornamentais? nors lyg ne, mačiau FB kažkieno nuotraukas... Tos pačios lysvės ilgos. Kodėl kaži protingiau nesugalvoja- ar taip sodini ar kitaip, juk kitaip gražiau būtų- jos juk ne pardavimui kokiam auginamos, o pasigrožėjimui... v.ž. mano akimis pagrindinis sodininkas ten be vaizdutės smile.gif

Pempe, dirbi ar dar vis ne?

jau va internetu leis žmonėms bibliotekose naudotis smile.gif
tai reikės kad kas klaviatūrą valytų kas kartą gi smile.gif

nemandriau, lysves, kaip botanikos sode. Gausi parsisamdyti dizainere biggrin.gif
Nedirbau dar, bet dabar jau pradėsiu. Nors gal tik savaitėlę padirbėsiu, pažiūrėsiu, kaip seksis mokiniams namie, jei ką - grįšiu. Arba MB galės auklėti biggrin.gif

Kaip tavo vaikinukas, neatsibodo dar mokslai?
Atsakyti

Neigiamas,bet turėjau kontaktų....kas savaitę krapšto nosį  :oh:​ 

Atsakyti