QUOTE(as ne tokia @ 2020 05 10, 09:02)
<p>Laba diena
pamiršau kad ir čia reik užsukt.... laiko per akis ir per blakstienas turiu....</p>
Labas,
na na, iš kur tas laikas
. Karantinuojiesi? Ar vėl kojos nukentėjo?
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 11, 09:14)
labos,
nu pasakok kur buvai, ką matei, ką pirkai?
mes irgi buvome šeštadienį po parduotuves į miestą didesnį išlėkę. Aišk vyrui nervai nebelaikė ką mes ten tiek galim daryt aplamai (kodėl reikia 5 pardes batų apeit du kartus kol nusipeki....sporbačius dukra už 50 eu
). Na mane tie sportbačiai irgi už tiek nežavi už tiek, bet nu sakė nesuprantam mes...Nu gal...
aš batelius darbui nusipirkau.
šiandien labai apniūkę tai ir miegas labai ima. dėčiau galvą ir miegočiau
Mano dukra internetu sporbačius pirko. Nepamenu, kiek mokėjo. Bet gal irgi 50. Bet dabar tie pats yra ar ne už pusę kainos, tai šiek tiek graužiasi
O buvom Burbiškio dvare tulpių žiūrėti. Žmonių -milijonai. Eilės prie įėjimo, eilės prie tualetų, eilės prie kavos. Tik kad koncerto nebuvo, o žmonių tikrai netrūko. Mačiau, sekančią dieną parašė, kad nebevažiuotų, nes perdaug žmonių. Kaži, manau, kad važiavo
.
Gražu, džiaugiuosi važiavusi, taip atsibodo namai. Tikiuos, koronės neparsivežėm
. Dezinfekavome rankas, turėjom kaukes, nors atstumų tikrai ne visr ėjo laikytis. Bet nesibūriavome ilgai su tais pačiais žmonėmis(išskyrus eilėj prie tualeto ir prie bilietų
)