Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos, man gamta, ir mano gėlynai ir poilsis ir pramogos viskas kartu ir dar nemokamai...nu dalinai biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka wub.gif
Atėjau su kava ir tinginiu mirksiukas.gif

Bet fu, nenoriu jokių gėlynų, noriu į chorą biggrin.gif .

Mes pradėjom repetuoti nuotoliniu, kaip širdis atsigavo bigsmile.gif

Kap gyvenat, valkatėlės wub.gif ? Sulindusios į fb tongue.gif . Tingiu ten skaityti, bet kaip jūsų pasiilgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 04 29, 13:45)
Lyžuka wub.gif
Atėjau su kava ir tinginiu mirksiukas.gif
Bet fu, nenoriu jokių gėlynų, noriu į chorą biggrin.gif .

Mes pradėjom repetuoti nuotoliniu, kaip širdis atsigavo bigsmile.gif

Kap gyvenat, valkatėlės wub.gif ? Sulindusios į fb tongue.gif . Tingiu ten skaityti, bet kaip jūsų pasiilgau smile.gif

Gerai gyvenam.
aš su kava tik...duok tinginio...gaila ką... tongue.gif

Šiandien buvau biblėj, radau instrukcijas kaip knygas užsisakyti. Užsisakiau, gavau žinią kad jau turi. Ryt lėksiu pasiimti. Ir fainiausiai kad gavau kurios labiausiai norėjau ....fainai .

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 04 29, 15:41)
Gerai gyvenam.
aš su kava tik...duok tinginio...gaila ką...  tongue.gif

Šiandien buvau biblėj, radau instrukcijas kaip knygas užsisakyti. Užsisakiau, gavau žinią kad jau turi. Ryt lėksiu pasiimti. Ir fainiausiai kad gavau kurios labiausiai norėjau ....fainai .

Imk 4u.gif
Turiu dar gerą šliosą biggrin.gif

Kokios knygos norėjai, jei ne paslaptis? Ir man įdomu, kodėl tau knygos nedavė iškart, pvz po 10-15 min, jei buvo eilutė? Jei jau įsileido hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 04 29, 19:13)
Imk 4u.gif
Turiu dar gerą šliosą biggrin.gif

Kokios knygos norėjai, jei ne paslaptis? Ir man įdomu, kodėl tau knygos nedavė iškart, pvz po 10-15 min, jei buvo eilutė? Jei jau įsileido  hmm.gif

Aš net į vidų nėjau knygą į langelį įmečiau ir ant durų buvo info kad knygas reikia užsisakyti el.paštu. tai grįžusi į darbą taip ir padariau. Ir po valandos kokios paskambino kad knygos atrinktos, paliktos bus foje antram aukšte tarp maišiukų supakuotos.... Aš pateikiau sąrašą ir paprašiau dveijų turimų pagal eiliškumą nurodytą iš to ką turi. Tai tik dvi ir turėjo. Kitas rezervavo.
Ai gavau "ten kurc gieda vėžai" - šita buvo nr. 1 ir jos labai norėjau labsi išgirta. Praeitų metų geriausia berods. Tai vertinsiu 😁 o kokia kita nebepamenu. Sąrašiuką ryt įmesiu ko norėjau - jei įdomu , nes su telefonu copint sunku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 balandžio 2020 - 21:14
QUOTE(V-Rinė @ 2020 04 29, 22:08)
Aš net į vidų nėjau  knygą į langelį įmečiau ir ant durų buvo info kad knygas reikia užsisakyti el.paštu. tai grįžusi į darbą taip ir padariau. Ir po valandos kokios paskambino kad knygos atrinktos, paliktos bus foje antram aukšte tarp maišiukų supakuotos.... Aš pateikiau sąrašą ir paprašiau dveijų turimų pagal eiliškumą nurodytą iš to ką turi. Tai tik dvi ir turėjo. Kitas rezervavo.
Ai gavau "ten kurc gieda vėžai" - šita buvo nr. 1 ir jos labai norėjau  labsi išgirta. Praeitų metų geriausia berods. Tai vertinsiu 😁 o kokia kita nebepamenu. Sąrašiuką ryt įmesiu ko norėjau -  jei įdomu , nes su telefonu copint sunku

Mat kaip įdomiai bigsmile.gif
O tokios knygos negirdėjau, tamsuolė smile.gif
Bet dabar įdomu, tai knygas iš tų maišelinių pati pasiimsi ? O jei ne tas pasiimsi? Ar ten su priežiūra hmm.gif . Parašyk, kai turėsi 4u.gif

Gražus rytas šiandien, ir jau kaip žalia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
visoms,
ypač Pempei smile.gif
ir V-Rinei, nes jos abi čia kalba smile.gif

va mano knygų sąrašas:

Delija Ovens „Ten kur gieda vėžiai“
Alex Michaelides „Tylioji pacientė“
Alex North‎ „Šnabždėtojas“
Mary Lyyn Braht Baltoji Chrizantema
Susan Meisesen „Šilko siūlų dėžutė“
Roy Jakobsen „Neregimieji“
Lars Kepler „Hipnotizuotojas“

Umnerto Eco „Rožės vardas“

Mily Griffin „Mano sesers paslaptys“
Lars Kepler „Smėlio žmogus“ (d.)
Axel Munhe „Knyga apie San Mikelę“
John Berger „Mes susitinkame čia“

Syrija James „Slapti Šarlotės Brontės dienoraščiai“

čia visas ką šiuo metu turiu. Prašiau iš pirmųjų (pajuodintų) knygų. Nors pvz Šilko siūlų dėžutės - nors ji ir išliaupsinta, bet kiek žinau apie žydę mergaitę karo ar pokario metais... tai nežinau ar noriu. vat nenoriu kas susiję su karu tuo...man persunku. Kažkaip kokios žmogžudystės ar karas Afrikoje lengviau skaitosi ir nėra nenoro kaip tam nacizmui...

nu Pempiuk, pakomentuok kas neverta laiko iš to sąrašo smile.gif Man dar Baltoji chrizantema kelia įtarimų- jei čia tema ištekėjo už musulmono ir parsidėjo kančios- tai tokių irgi nenoriu....nes man kyla esminis klausimas kur tavo protas buvo ir piktis...ir nebeįdomu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 balandžio 2020 - 07:05
Labas rytas 4u.gif

Labas rytas Vrinei, labas rytas sau pačiai biggrin.gif
Kaip žydi viskas aplink, o ievos kvepia wub.gif
Lietus kaip su burtų lazdele viską nužalino bigsmile.gif

Oi, Vrine, paskaičiau tavo sąrašą - žiauru, neturiu ką pasayti, nes tik vieną vienintelę knygą iš tavo išvardintų turiu blink.gif , košmaras. Tai ir atsiliepimų nebus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
labas rytas,
ypač Pempei, dar Atei jei užsuks.... smile.gif

Pempiuk nuuu pasivedei mano akyse, aš įsivaizduoju kad bibliotekininkai turėtų būti perskaitę visas knygas smile.gif

taigis per savaitgalį perskaičiau Delija Ovens „Ten kur gieda vėžiai“. Pradžioj kabino, poto užsitęsė... pabaiga pergreita...sakyčiau 7 ir 10 balų smile.gif tikrai nesuprantu kodėl ji perkamiausia 2019 m. knyga smile.gif mano akimis iki Paskutinių apeigų, Silvos ir Imperatorienės dar jai toli...
dabar skaitysiu Roy Jakobsen „Neregimieji“. Bus matyt smile.gif

kaip šventes nušventėt? biggrin.gif

Lietus nulijo tai ir atsigavo/sužaliavo, net kvepėt atrodo kitaip pradėjo viskas...
Atsakyti

Nu labos labos  :rolleyes:  skaitau tik King'ą. Iki pilnos lietuviškai išleistų romanų kolekcijos trūksta tik vienos. Bet skaityt tingiu ir nieks neleidžia. Vos tik atsisėdu, tuoj prasideda: mama, mama, mama. Tai kokį serialą galiu žiūrėt, o vat skaityt ar megzt jau ne. Nebent kai batute šokinėja.

Atsakyti
Pikkolo, miela malonu wub.gif 4u.gif

Priminei man tą vaikiną, kur karantine filmavosi už save ir mamą biggrin.gif ." Mama, mama, kas mama tai padėkit, visi siūlosi, niekas nepadeda ":D biggrin.gif biggrin.gif .
Matei ? Gerulis thumbup.gif .

O šventės - na ką.... Vienas kūdikis grįžo, kitas ne. Pas mamas nevažiavom, ant kapų nevažiavom(kiti iš giminės sutvarkė). Maistas, bendravimas namie, kaip ir neblogai, bet ir ne kažką. Jau viskas, mums stadija, reikia iš namų. Pažiūrėsiu, kiek šiandien-ryt naujų kovidininkų, jei mažai - savaitgalį bus susitikimas su kuo nors, kol mūsų dar neišvežė biggrin.gif .

Kaip jūs šventėt?
Atsakyti
Sveikos gyvos, palijo, saulutė išlindo... na puikiai viskas smile.gif

pempe, tai kada taviškis ženysis sūnelis? smile.gif gerai-karantinas...net vakarienės nereik ...smile.gif
Atsakyti