tas irgi tiesa
kažin kur mūsų Pempukas skraido?
V-Rine tai kad aš pati iš savęs graži kam tie rūbai O jei rimtai, tai kodėl manai, kad iš anksčiau pirkti mano rūbai yra negražūs?
QUOTE(pikkolo @ 2019 05 24, 14:49)
<p>V-Rine tai kad aš pati iš savęs graži kam tie rūbai O jei rimtai, tai kodėl manai, kad iš anksčiau pirkti mano rūbai yra negražūs? </p>
tai tau fainai.
aš negraži ir žila, tai man reik plaukus dažyt ir pačiai dažytis
o vadinasi anksčiau labiau mėgdavai rūbus pirkt? prisipirkai tiek kad nesudėvi net dar iki dabar???? ir nesusitraukia (na tas svarbiausia ) jie tau...
na aišku juokauju, kiekvienam savo...
aha su Pempė tai betvarkė. tragedija...
kur tu Pempe? kiaušiukus peri?
Reikia skalbti ant švelnaus režimo tai ir nesusitrauks
QUOTE(pikkolo @ 2019 05 24, 15:04)
<p>Reikia skalbti ant švelnaus režimo tai ir nesusitrauks </p>
Laba,
man tai ne nuo skalbimo rūbai traukias. Matyt kitkios kokybės perku. Tik pavalgau, daugiau pasėdžiu subinę padėjus, op ir susitraukė...
Reikia skalbti ant švelnaus režimo tai ir nesusitrauks
pikkolo, nesusipratėle, ne nuo skalbimo rūbai traukias. čia tik taip sakom, kai neįlendam
aš šią savaitę kedus nusipirkau, biškį širdį skaudėjo, kad brangoki, bet praėjo
Cartman, tai tu nesusipratėlė. Neteisingai skalbia tai ir susitraukia, o ne dėl to, kad sustorėjo
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 24, )
na ta prasme, pvz pas vyrą 89 000 pas mane 88 0000 ir panašiai
Ha ha jei taip skaiciuoji ir darbe kad tik tuksrantis skirias, tai tikrai panasiai :rusas:
Cia juokauju, jei ka.
Del nuliuku taip sakau...
Vaje kaip gerai, kad savaitgalis.. varysiu uzsirasyt nagainoms kt sav, nes jau per ilgi.. ir dar i parde, turiu pakankamai tasku pririnkus, pasiimsiu kvepaliokus, patinka man jie.vis 40 eur kazkur sutaupau o ir kasdieninoam naudojimui..
Ir i kontaineriu parka..prisikaupe visokio sh..
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 24, 18:43)
Hahaha Grange nesupratau tavo bajerio hahaha 😅😅😅 ai čia tipo kad skirtumas toks nemažas ???
Hahaha
Kažkaip nesusikalbam šiandien visos ...bajerių nebesuprantam 😅😅😅
nu kai sakai tukst skirtumas, ir rasai nu pvz
89000 it 880000 (89 tukst ir 880 tukst) as suprantu kad juokauji, tai as ir pajuokavau kad jei taip darbe skaicouoji.....
QUOTE(grange @ 2019 05 24, 22:06)
nu kai sakai tukst skirtumas, ir rasai nu pvz
89000 it 880000 (89 tukst ir 880 tukst) as suprantu kad juokauji, tai as ir pajuokavau kad jei taip darbe skaicouoji.....
Supratau supratau ☺
Tipo miegat ?
Pempe o tu ?