QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 31, 11:03)
Pempe, o tai taviškiams edukas eina gerai? maniškiui tai eina tai neina, tokia nesąmonė... Na koks te mokslas, parodija ne mokslas. Atrodo paliktų dvyliktokams, o tiems mažesniems kitais metais kokiais vienas atostogas nuimtų ir pasivytų tuose moksluose...mano akimis nesąmones daro ir tiek.
Mažoji mokosi gyvai per Zoom ir mesendžerį, paskui daro užduotis Ema ir tikrose pratybose. Jas tikrina nusiuntus nupaveiksluotas.
Eduka vyreniąjai bus tik kitą savaitę. O šią - užduotys iš tamo, ar fb grupėje, dar ir Zoom šiandien kai kurių dalykų.
Man tai viskas ok su mokslais, nė mintis nekyla, kad turėtų būti kitaip.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 31, 12:18)
Maniškis panikavo-visiems jungias o trims vaikams ir jam nesijungia. Bet pabaigoj kažkaip te susisuko. Vakar rezgė planą kur špurgę pasidėt kai atsakinės
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
tipo ant sienos pasikabins, jo sakau tipo mokytoja taip ir nesupras...
Gal internetas pas jus per slabnas
![hmm.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/hmm.gif)
. Bet vienas tik mokinys, neturėtų
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2020 03 31, 11:40)
<p>Nu labos . Mum šiandien viskas pasijungė, ir TAMO, ir EDUKA, ir EMA. Vakar irgi visur prisijungė ir padarė. Bet jiem užduoda ir paprastose pratybose padaryti. Tik nežinau kaip ten sutikrins. Bet manau įsivažiuos per šią savaitę ir viskas bus OK. Jei dabar nutrauks mokslus, tai rugpjūtį pradėtų naujus mokslo metus. Kažin ar kas taip norėtų. Ypač kai jau bus pasibaigę visi karantinai ir sirgimai. O dar jei karšta bus, tai tikrai ne mokykloje sėdėti vaikam. Kai pagalvoji, kad kokioj Australijoj kai kuriose vietovėse net nėra kitokio mokymo kaip tik nuotolinis ir nieko, kažkaip pabaigia mokslus. Vat tik dvyliktokams nepasisekė, egzaminus nukėlė į birželį. Bet mažai paguodos turbūt, nes pasiruošti vis tiek reikės ir čia jau pasimatys kiek mokytojai norės įdėti pastangų. Bet gal ir patys egzaminai bus lengvesni, pritaikyti pagal dabartines realijas.</p>
Sveika
Mano dvyliktokė ne itin pergyvena, kad nukėlė. Kažkaip ramiai. Gal neišsiduoda