Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Šiandien galvą skauda, gal ir nesveika ax.gif . Vien tabletę išgėriau, lyg praėjo, bet ir vėl. Retai skauda, gal negaliu guostis ax.gif

O kaip nieko doro nenuveikiu doh.gif . Tupinėju, tupinėju, puodai, šaldytuvas, puodai, spintelės, puodai, kriauklė. T.y. PLAUTUVĖ. Nenaudoju to žodžio. Atrodo, nieko neveikiam, tik pilvui tarnaujam. Baisu.

Atsakyti
Labas rytas sau pačiai.

Oi, jau pavėlau vaiką į mokyklą suruošt biggrin.gif
Pratinuosi prie rytojaus ax.gif
Atsakyti
Labas rytas Pempe ir visoms kitoms:)
Pempiuk o tavo vaikai dar eina į mokyklą??? tigis karantinas..
Tu dirbi ar karantinuojiesi? Pas jus te rajone irgi turite jau karūnuotų (kažkaip vis už akių užkliūna ir apie tave pagalvoju tavo miestą pamačiusi smile.gif).
Pas mus oficialiai dar nėra, neoficialiai kas te žino....
Ką veikinėji ? kuom gyveni?

Kitos irgi atsišaukit. Einam arbatos pagert- sako ji padeda.... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 31, 09:50)
Labas rytas Pempe ir  visoms kitoms:)
Pempiuk o tavo vaikai dar eina į mokyklą??? tigis karantinas..
Tu dirbi ar karantinuojiesi? Pas jus te rajone irgi turite jau karūnuotų (kažkaip vis už akių užkliūna ir apie tave pagalvoju tavo miestą pamačiusi smile.gif).
Pas mus oficialiai dar nėra, neoficialiai kas te žino....
Ką veikinėji ? kuom gyveni?

Kitos irgi atsišaukit. Einam arbatos pagert- sako ji padeda.... smile.gif

Gyva dūšia bigsmile.gif wub.gif
Ačiū už kvietimą arbatai mirksiukas.gif
Galvojau jau kryžių dėt ant temos.

Aš juk turiu dvi mokines namie, o mokykla jų - laiku sėdėti atskiruose kambariuose su kompais ir kitom priemonėm smile.gif . Ir reikia nepavėluoti į vaizdo pamokas biggrin.gif . Ypač, jei ta pamoka kažkur vidury dienos, truputį klaidu biggrin.gif
Pati aš vaikų priežiūroje, o dauguma mano kolegų ištremti į prastovą.
Dirbu mama, virėja, skalbėja, tvarkytoja, mokytojų pagalbininke, mokinių pagalbininke ir pan. biggrin.gif
Vakar tikrai ypač daug reikalų buvo, pirmąkart prisėdau pusę keturių.

Bėgu, mokinės pietų reikalauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Pempe, o tai taviškiams edukas eina gerai? maniškiui tai eina tai neina, tokia nesąmonė... Na koks te mokslas, parodija ne mokslas. Atrodo paliktų dvyliktokams, o tiems mažesniems kitais metais kokiais vienas atostogas nuimtų ir pasivytų tuose moksluose...mano akimis nesąmones daro ir tiek.
Atsakyti

Nu labos . Mum šiandien viskas pasijungė, ir TAMO, ir EDUKA, ir EMA. Vakar irgi visur prisijungė ir padarė. Bet jiem užduoda ir paprastose pratybose padaryti. Tik nežinau kaip ten sutikrins. Bet manau įsivažiuos per šią savaitę ir viskas bus OK. Jei dabar nutrauks mokslus, tai rugpjūtį pradėtų naujus mokslo metus. Kažin ar kas taip norėtų. Ypač kai jau bus pasibaigę visi karantinai ir sirgimai. O dar jei karšta bus, tai tikrai ne mokykloje sėdėti vaikam. Kai pagalvoji, kad kokioj Australijoj kai kuriose vietovėse net nėra kitokio mokymo kaip tik nuotolinis ir nieko, kažkaip pabaigia mokslus. Vat tik dvyliktokams nepasisekė, egzaminus nukėlė į birželį. Bet mažai paguodos turbūt, nes pasiruošti vis tiek reikės ir čia jau pasimatys kiek mokytojai norės įdėti pastangų. Bet gal ir patys egzaminai bus lengvesni, pritaikyti pagal dabartines realijas.

Atsakyti
Maniškis panikavo-visiems jungias o trims vaikams ir jam nesijungia. Bet pabaigoj kažkaip te susisuko. Vakar rezgė planą kur špurgę pasidėt kai atsakinės smile.gif tipo ant sienos pasikabins, jo sakau tipo mokytoja taip ir nesupras...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 31, 11:03)
Pempe, o tai taviškiams edukas eina gerai? maniškiui tai eina tai neina, tokia nesąmonė... Na koks te mokslas, parodija ne mokslas. Atrodo paliktų dvyliktokams, o tiems mažesniems kitais metais kokiais vienas atostogas nuimtų ir pasivytų tuose moksluose...mano akimis nesąmones daro ir tiek.

Mažoji mokosi gyvai per Zoom ir mesendžerį, paskui daro užduotis Ema ir tikrose pratybose. Jas tikrina nusiuntus nupaveiksluotas.
Eduka vyreniąjai bus tik kitą savaitę. O šią - užduotys iš tamo, ar fb grupėje, dar ir Zoom šiandien kai kurių dalykų.

Man tai viskas ok su mokslais, nė mintis nekyla, kad turėtų būti kitaip.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 31, 12:18)
Maniškis panikavo-visiems jungias o trims vaikams ir jam nesijungia. Bet pabaigoj kažkaip te susisuko. Vakar rezgė planą kur špurgę pasidėt kai atsakinės smile.gif tipo ant sienos pasikabins, jo sakau tipo mokytoja taip ir nesupras...

Gal internetas pas jus per slabnas hmm.gif . Bet vienas tik mokinys, neturėtų hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2020 03 31, 11:40)
<p>Nu labos . Mum šiandien viskas pasijungė, ir TAMO, ir EDUKA, ir EMA. Vakar irgi visur prisijungė ir padarė. Bet jiem užduoda ir paprastose pratybose padaryti. Tik nežinau kaip ten sutikrins. Bet manau įsivažiuos per šią savaitę ir viskas bus OK. Jei dabar nutrauks mokslus, tai rugpjūtį pradėtų naujus mokslo metus. Kažin ar kas taip norėtų. Ypač kai jau bus pasibaigę visi karantinai ir sirgimai. O dar jei karšta bus, tai tikrai ne mokykloje sėdėti vaikam. Kai pagalvoji, kad kokioj Australijoj kai kuriose vietovėse net nėra kitokio mokymo kaip tik nuotolinis ir nieko, kažkaip pabaigia mokslus. Vat tik dvyliktokams nepasisekė, egzaminus nukėlė į birželį. Bet mažai paguodos turbūt, nes pasiruošti vis tiek reikės ir čia jau pasimatys kiek mokytojai norės įdėti pastangų. Bet gal ir patys egzaminai bus lengvesni, pritaikyti pagal dabartines realijas.</p>

Sveika 4u.gif
Mano dvyliktokė ne itin pergyvena, kad nukėlė. Kažkaip ramiai. Gal neišsiduoda biggrin.gif
Atsakyti
Pempe, sveika, gyva smile.gif
Atsakyti
Gyva gyva, ar jūs gyvos mirksiukas.gif ?
Nors dabar net negalima taip juokauti.

Aš gyva, tik kas kokią trečią dieną sudepresuoju ax.gif . Šiandien geroji diena, skambinantys nenervuoja biggrin.gif . O ir Tv nežiūrėjau dar. Ir kavytę labai skaniai dabar geriu .
Atsakyti

Ir aš dar gyva kol kas....

Sveikos ir ir gyvos būkit jūs.... :4u:

Atsakyti
Labas rytas,

gražus tas pavasaris šiemet gamtoje smile.gif
Atsakyti