Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 09, 11:15)
Labas rytas suraitytas smile.gif

ko jūs?

ate kaip tuo klausimu reikalai (mūsų bendru) smile.gif
aš savaitgalį aišku žiauriai nusidėjau, bet nevalgymo laiką išlaikiau smile.gif
šiaip žiūriuį nuotraukas savo ir matau kad žandai sukrito smile.gif papai nesumažėjo ... verysad.gif

Laba,
Guliu po nugaros masažo. Guliu su limfodrenažinėm kojinėm. Mechaninis masažas. Darbdavys lepina.
Savaitgalis su pavalgymu, bet kelnės krenta. Laiką išlaikiau.
Veidas pakritęs, pilvas sumažėjo. Tuo ir džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 09, 11:15)
Labas rytas suraitytas smile.gif

ko jūs?

ate kaip tuo klausimu reikalai (mūsų bendru) smile.gif
aš savaitgalį aišku žiauriai nusidėjau, bet nevalgymo laiką išlaikiau smile.gif
šiaip žiūriuį nuotraukas savo ir matau kad žandai sukrito smile.gif papai nesumažėjo ... verysad.gif

Džiaugtis reikia kad pap.. nesumažėjo biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

Gavau dovanų apyrankę smile.gif . Dabar skaičiuosiu, t.y. jau skaičiuoju žingsnius. 5000. Ir čia mano aktyvesnės dienos. Įdomu, kiek standartinė diena ax.gif . Bus gūdu.
Atsakyti
Sveikos,
vakar nuėjau apie 10000 žingsniukų smile.gif
Ai vakar pasiėmiau skaityt Petro imperatorienę. Gavau taip "per babūnią" smile.gif praeitą kartą kai klausiau ta sakė uiii vaikyti eilė tai knygai metams gal... Bet užrašė. Dabar va nuėjau, sakau kaip et reikalai su ta imperatoriene, tai sako va turim smile.gif tipo sistemoj eilė visa nusimušė, tai kas pirma paprašo tam ir duodam o kitus į naują eilę statom smile.gif sekasi gi hahaha kai kam. Pradėjau skaityt, tai su Silva labai daug bendro- stilius, laikmetis ir t.t. Užkabino, žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
Su mūsų švente lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 10, 08:44)
Sveikos,
vakar nuėjau apie 10000 žingsniukų smile.gif
Ai vakar pasiėmiau skaityt Petro imperatorienę. Gavau taip "per babūnią" smile.gif praeitą kartą kai klausiau ta sakė uiii vaikyti eilė tai knygai metams gal... Bet užrašė.  Dabar va  nuėjau, sakau kaip et reikalai su ta imperatoriene, tai sako va turim smile.gif tipo sistemoj eilė visa nusimušė, tai kas pirma paprašo tam ir duodam o kitus į naują eilę statom smile.gif sekasi gi hahaha kai kam. Pradėjau skaityt, tai su Silva labai daug bendro- stilius, laikmetis ir t.t. Užkabino, žiūrėsim smile.gif

oho, kokia sportininkė bigsmile.gif . Tai kur taip eini, kad tiek suvaikštai? Pirmyn - atgal ar su reikalu kažkur ėjai?

Man dabar irgi rodo penkis tūkst, bet šiandien buvo įvykdytas spec. pasivaikščiojimas, kad ir per lietų-vėją blink.gif .

Skaityk, būsi mūsų apžvalgininkė!

Truputį nervina jau tas viru sas, vakar darbe buvo ispanai, vokiečiai ir dar kažkokie, o kolegės už sienos juos turėjo užimti, maitinti ir linksminti. O rytoj jau aš su jom artimai bendrauju. Ir kasdien. Tai kažkaip ne itin jauku:ax:
Kaunietės, kaip jūs 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 03 11, 19:54)
Su mūsų švente lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif
oho, kokia sportininkė bigsmile.gif . Tai kur taip eini, kad tiek suvaikštai? Pirmyn - atgal ar su reikalu kažkur ėjai?

Man dabar irgi rodo penkis tūkst, bet šiandien buvo įvykdytas spec. pasivaikščiojimas, kad ir per lietų-vėją blink.gif .

Skaityk, būsi mūsų apžvalgininkė!

Truputį nervina jau tas viru sas, vakar darbe buvo ispanai, vokiečiai ir dar kažkokie, o kolegės už sienos juos turėjo užimti, maitinti ir linksminti. O rytoj jau aš su jom artimai bendrauju. Ir kasdien. Tai kažkaip ne itin jauku:ax:
Kaunietės, kaip jūs 4u.gif ?

Laba,
Bus tai bus. Nereikia bijoti. Reikia saugotis. Plauti rankas, nevaikščioti kur nereikia, ai , dar nosies nekrapštyt biggrin.gif
Atsakyti

Labas, ir pirštų nelaižyt...

Atsakyti

Labas, ir pirštų nelaižyt...

Atsakyti
Gerai, kad ir nešnekėjote, nes man tik dabar elektrą įjungė ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, tikiuosi ir sveikos ir gyvos ir be karūnų smile.gif

Taigis ką- karantiniuojatės? aš dirbu. Dirbame užsirakinę smile.gif be klientų smile.gif imu jausti kad kai žinau kad ten pirmam aukšte užrakintos durys (mes trečiam) nejaukiai jaučiuos.... uždarų patalpų baimė? smile.gif

Kaip šiaip nuotaikos?

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
SM buvo kažkur dingusi, galvojau korona suėdė biggrin.gif .
Ar čia man tik vienai buvo dingusi?

Aš dirbti turiu viena, bet darbo vietoje, nebent šiandien būtų priimtas kitoks sprendimas.

Vienas sūnus grįžo iš Vilniaus su temperatūra, tai iš pradžių buvo labai nejauku. Dabar apsipratome, nebelakstau trindama rankenas spiritu rolleyes.gif
Atsakyti

Labas labas. Turėjau dirbt iš namų, bet šiandien liepia imt biuletenį. Gydytoja tik po pietų dirba, tai bandysiu prisiskambinti kaip nors.

SM buvo dingus.

Vyras tai išvarė į darbą. 

Barbora rytdienai užsakyta.

Tai ramiai galim karantinuotis.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2020 03 16, 12:09)
<p>Labas labas. Turėjau dirbt iš namų, bet šiandien liepia imt biuletenį. Gydytoja tik po pietų dirba, tai bandysiu prisiskambinti kaip nors.</p><p>SM buvo dingus.</p><p>Vyras tai išvarė į darbą. </p><p>Barbora rytdienai užsakyta.</p><p>Tai ramiai galim karantinuotis.</p>

bet ar gali versti imti biuletenį? Juk nesergi? Nebent kaip vaikų priežiūrai ?
Atsakyti