Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas, damos,
ačiū už pavasarinius sveikinimu, keliu sijonuką biggrin.gif - su pavasariu! biggrin.gif

Viskas taip pat, renginiai, repeticijos, repeticijos, renginiai , ir dar kai kas dubliuojasi. Žodžiu, viskas puiku.
Va, latviai užkoronavirusėjo, būsim lygūs biggrin.gif . Estų dar trūksta į kompaniją ax.gif

Šiandien ir vakar prisivalgiau belekiek, nederėtų svertis. Bet ryt ketinu pasitaisyti. Gal biggrin.gif

Svaigstu apie tautinius rūbus, noriu į muziejus, apžiūrėti, gal kur yra senų. Norėčiau iškaulyti pasimatuoti, bet, jaučiu, be šansų biggrin.gif . Abejoju, kokios spalvos man tiktų, nes jei ką pradėčiau užsisakinėt, kd nuaustų, pinigai tai nemaži, norėčiau būti įsitikinusi, kad tinka.

Vrine, o tu tiesiog vandens negeri? Nori virinto?
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(ate42 @ 2020 03 02, 20:01)
Griešijau savaitgaly. Nesisvėriau. Apimtys tikrai traukiasi, tai svoris turėtų sustot.
Pasisversiu ryt ryte. Parašysiu.

nuuuu????
pala kiek tu jau laiko taip žaidi?

aš irgi būna kad sugriešinu, bet neimu galvon. Nėra tikslas -20, šiaip ir taip gerai, bet būt mažiau būt tikrai geriau smile.gif

Pempe aš nenoriu šalto vandens dabar, tai ir negeriu todėl, nes praryt negalėčiau smile.gif tai geriu virintą , arbatą darau - kokią žolę įmetu ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 03, 10:00)
Sveikos,
nuuuu????
pala kiek tu jau laiko taip žaidi?

aš irgi būna kad sugriešinu, bet neimu galvon. Nėra tikslas -20, šiaip ir taip gerai, bet būt mažiau būt tikrai geriau smile.gif

Pempe aš nenoriu šalto vandens dabar, tai ir negeriu todėl, nes praryt negalėčiau smile.gif tai geriu virintą , arbatą darau - kokią žolę įmetu  ir tiek.

Laba,
pastrigęs svoris. Aš ketvirtą savaitę pradėjau. Tik pirmas, kai svoris krito kavos ryte negerdavau, dabar puodelį išgeriu. Gal ta kava viską gadina? Aišku, kad ji, o ne griešijimas. Aišku ne torto valgymas ir šampės gėrimas biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 02 28, 09:46)
Labas ryte,
pasiskaičiuok 16-18 val tarpą.

unsure.gif unsure.gif unsure.gif , cia toks nevalgymo tarpas? Tai jei 12 dienos pietus, tai paskui realiai 6 valandas valgai bet ką ir vel nieko? Nors dabar kai parašiau ir neatrodo jau taip baisiai biggrin.gif tas tarpas, bet ir per ji turbut irgi reiktų arklius prilaikyt mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif Nekarunuotosios smile.gif

Ate kiek tau nukrito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 kovo 2020 - 11:21
aš šiandien valgiau 11,30 gal 100 gr vaškės su rieke juodos duonos. Poto du obuolius ir riešutų truputį. Daugiau nieko. Aš berods trečia savaitė, bet nenukrito nei gramas. IMU ABEJOTI TA DIETA biggrin.gif biggrin.gif na sakiau du mėn laikysiuos ir bus matyt kaipkas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 03 03, 11:21)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif , cia toks nevalgymo tarpas? Tai jei 12 dienos pietus, tai paskui realiai 6 valandas valgai bet ką ir vel nieko? Nors dabar kai parašiau ir neatrodo jau taip baisiai  biggrin.gif tas tarpas, bet ir per ji turbut irgi reiktų arklius prilaikyt  mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif Nekarunuotosios  smile.gif

Ate kiek tau nukrito?

1,6 tikrai, dabar šokinėja puskilis.
Manau, kad valgant antrą kartą vakarienę, reikėtų nepadauginti. Anglių mažiau, riebalo daugiau, baltymus pasireguliuot. Ai, bet aš valgau tai ką noriu arba turiu. Aš tinginė. ax.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 03 03, 14:34)
Manau, kad valgant antrą kartą vakarienę, reikėtų nepadauginti. Anglių mažiau, riebalo daugiau, baltymus pasireguliuot. Ai, bet aš valgau tai ką noriu arba turiu. Aš tinginė. ax.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

o tu ir skysčius riboji gal labai?
nes aš tai arbatą geriu minimum 1,5 litro ir daugiau ir kavos 3 puodukus.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 03, 14:04)
aš šiandien valgiau 11,30 gal 100 gr vaškės su rieke juodos duonos. Poto du obuolius ir riešutų truputį. Daugiau nieko. Aš berods trečia savaitė, bet nenukrito nei gramas. IMU ABEJOTI TA DIETA  biggrin.gif  biggrin.gif na sakiau du mėn laikysiuos ir bus matyt kaipkas.

Ir nieko daugiau??? Siaubas. Ir gali dirbti? Ir nesilpna?
Atsakyti
Sveikos,
Pempe nesilpna,
vakar vyras nusivežė pavalgyt vakare, tai suvalgiau kepsnį (bet spėjau iki 18,30 smile.gif), tai pusė nakties nemiegojau. Nežinau ar šiaip ar tikrai buvo organizmui šokas- tipo kam ir iš kur to maisto tiek...
nors vyras man sakė nenusikalbėti, taip manęs nieko nėr, ir su tom dietom baigt smile.gif
maloniai ausiai skamba smile.gif bet aš nebaigsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 04, 09:22)
Sveikos,
Pempe nesilpna,
vakar vyras nusivežė pavalgyt vakare, tai suvalgiau kepsnį (bet spėjau iki 18,30 smile.gif), tai pusė nakties nemiegojau. Nežinau ar šiaip ar tikrai buvo organizmui šokas- tipo kam ir iš kur  to maisto tiek...
nors vyras man sakė nenusikalbėti, taip manęs nieko nėr, ir su tom dietom baigt smile.gif

Jėtus, koks fainas tavo vyras first.gif

Mane dabartinis marazmas užknisa - tai darom renginius, tai - atšaukiam. Vėl darom, vakare - atšaukiam, ryte - vėl darom. Įdomu, ką rytojus žada hmm.gif .
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 03, 15:04)
aš šiandien valgiau 11,30 gal 100 gr vaškės su rieke juodos duonos. Poto du obuolius ir riešutų truputį. Daugiau nieko. Aš berods trečia savaitė, bet nenukrito nei gramas. IMU ABEJOTI TA DIETA  biggrin.gif  biggrin.gif na sakiau du mėn laikysiuos ir bus matyt kaipkas.

iš kur tau gali kristi, tai viena, o antra riešutai žiauriai kaloringi mesk juos lauk biggrin.gif, geriau ananaso valgyk, kaip tik skaičiau, kad jis ir greipruktai svori mažina savaime bigsmile.gif

QUOTE(ate42 @ 2020 03 03, 15:34)
Manau, kad valgant antrą kartą vakarienę, reikėtų nepadauginti. Anglių mažiau, riebalo daugiau, baltymus pasireguliuot. Ai, bet aš valgau tai ką noriu arba turiu. Aš tinginė. ax.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

kitas modelis, del tiek neverta ir vargintis bigsmile.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 03 04, 10:22)
Sveikos,
Pempe nesilpna,
vakar vyras nusivežė pavalgyt vakare, tai suvalgiau kepsnį (bet spėjau iki 18,30 smile.gif), tai pusė nakties nemiegojau. Nežinau ar šiaip ar tikrai buvo organizmui šokas- tipo kam ir iš kur  to maisto tiek...

tai kur jau nebus biggrin.gif
QUOTE(pempė12 @ 2020 03 04, 22:38)
Jėtus, koks fainas tavo vyras first.gif
Mane dabartinis marazmas užknisa - tai darom renginius, tai - atšaukiam. Vėl darom, vakare - atšaukiam, ryte - vėl darom. Įdomu, ką rytojus žada hmm.gif .

pas mus žiuriu viskas vyksta pilnu tempu...

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2020 - 08:16
Labas rytas suraitytas smile.gif

ko jūs?

ate kaip tuo klausimu reikalai (mūsų bendru) smile.gif
aš savaitgalį aišku žiauriai nusidėjau, bet nevalgymo laiką išlaikiau smile.gif
šiaip žiūriuį nuotraukas savo ir matau kad žandai sukrito smile.gif papai nesumažėjo ... verysad.gif
Atsakyti