Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 21, 14:17)
Nežinau kažkokia perbalusi jaučiuosi, ar nuo dietos smile.gif ar kad kokia kvaraba nesikabintų tfu tu tfu...

biggrin.gif biggrin.gif
bet siaip linkiu, kada nuo to, o ne kad sergi.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 21, 14:17)
Sveikos,
Pempe aš dukrą irgi buvau iškomandiravusi (prakalbėjau ir pinigų bilietui pervedžiau smile.gif ) į knygų mugę. tai sakė antrą kartą neit nei už ką smile.gif
Nusipirko pora žurnalų storų, tik nesupratau kodėl jie šnd ryte jau buvo užmesti ant šaldytuvo (prie makulatūros ...) reiks pasitikslint, tipo perskaitė???? unsure.gif
Nežinau kažkokia perbalusi jaučiuosi, ar nuo dietos smile.gif ar kad kokia kvaraba nesikabintų tfu tu tfu...

Nieko sau blink.gif . Aš ten būčiau dvi dienas , ir, manau, neatsibostų. Nes ten tiek yra ką veikti, ką pamatyti, ką paklausyti, o galų gale, būtų smagu turėti laiko išsidrėbus ant kokio sėdmaišio su knyga rankoje pailsėti biggrin.gif
Aš mažąją vežiausi, jai patiko. Nors vaikiškose veiklose nenorėjo dalyvauti. O vyresnioji nenorėjo važiuoti, tai net nežinia, kaip jai ten atrodytų.
Gal tavoji nepakenčia, kad daug žmonių aplink ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, iškalbiosios 4u.gif

Pašalnoję pas mus šiandien, gražu.
MB jau gerves matė bigsmile.gif

Paaugo plaukai, nežinau, ką daryti, ar kirpti, kaip buvo, ar ko kitaip ieškoti, neturiu šį kartą nuomonės. Ir plaukų madų nežinau ax.gif . Kur, kaži, pažiūrėti? Kad būčiau gražiausia pasaulyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 25, 07:35)
Labas rytas, iškalbiosios 4u.gif

Pašalnoję pas mus šiandien, gražu.
MB jau gerves matė bigsmile.gif

Paaugo plaukai, nežinau, ką daryti, ar kirpti, kaip buvo, ar ko kitaip ieškoti, neturiu šį kartą nuomonės. Ir plaukų madų nežinau ax.gif . Kur, kaži, pažiūrėti? Kad būčiau gražiausia pasaulyje biggrin.gif

ziurek, ko pati labiausiai nori, ir tinka, o ne mados smile.gif tai jei bus trumpi madoj, negi skusies biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2020 02 25, 09:24)
ziurek, ko pati labiausiai nori, ir tinka, o ne mados smile.gif tai jei bus trumpi madoj, negi skusies  biggrin.gif

tai va, kad aš trumpų plaukų praktiškai vieną kirpimą turėjus ir viskas. Ir nežinau, kaip būtų kitaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 vasario 2020 - 20:53
Sveikos gyvos,
mes matėm kažkokius perskrendančius paukščius (nepamenu kokius, vyrai sakė) 02-14. Tada draugas labai stebėjosi, nes jis yra medžiotojas ir žino, kad tie paukščiai tik kovo pabaigoj tipo perskrenda, o čia va...

Pempe pasiūlyt dėl plaukų kirpėja gali. Manau. Nors nieko jos te nesiūlo šiaip.... rolleyes.gif

dėl dietos, šiandien supratau kadiki 11 val ir ilgiau ryte galiu būt nevalgiusi. Net nepraalkau. Va įpratau vadinasi...
Svorio nenumečiau, pilvas susitraukė smile.gif
šiandien sūnus sako- tai tu vėl pusryčių nevalgysi? na žiūrėk tik kokia liga su tais nevalgymais nesusirk... bet tai mamiškai, ne vaikiškai ...juokas kad suėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 26, 11:27)
Sveikos gyvos,
mes matėm kažkokius perskrendančius paukščius (nepamenu kokius, vyrai sakė) 02-14. Tada draugas labai stebėjosi, nes jis yra medžiotojas ir žino, kad tie paukščiai tik kovo pabaigoj tipo perskrenda, o čia va...

Pempe pasiūlyt dėl plaukų kirpėja gali. Manau. Nors nieko jos te nesiūlo šiaip....  rolleyes.gif

dėl dietos, šiandien supratau kadiki 11 val ir ilgiau ryte galiu būt nevalgiusi. Net nepraalkau. Va įpratau vadinasi...
Svorio nenumečiau, pilvas susitraukė smile.gif
šiandien sūnus sako- tai tu vėl pusryčių nevalgysi? na žiūrėk tik kokia liga su tais nevalgymais nesusirk... bet tai mamiškai, ne vaikiškai ...juokas kad suėmė smile.gif

wub.gif Rūpestingas sūniukas.
Va matai, nesunku visai. Jei svorį pamest nori pasimažink kalorijujų trupučiuką. Bet kai rūbai pralaisvėja kaip smagu. biggrin.gif
Atsakyti
O tai kada vakare jūs valgot?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 26, 19:41)
O tai kada vakare jūs valgot?

Labas rytas,
aš vakarieniauju parėjus po darbo. 18-19 val.
Atsakyti
Aš irgi iki 18-19,priklausonuo kada ryte pradedu valgyt.
Labos,
graži diena užu lango...
kruopų prisipirkot??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 27, 08:57)
Aš irgi iki 18-19,priklausonuo kada ryte pradedu valgyt.
Labos,
graži diena užu lango...
kruopų prisipirkot??? smile.gif

Kruopų? blink.gif bigsmile.gif , sakai ilgiau palaikius ir mėsos užsiaugint galima? rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 02 27, 09:21)
Kruopų? blink.gif  bigsmile.gif , sakai ilgiau palaikius ir mėsos užsiaugint galima? rolleyes.gif  tongue.gif

na tai bandos jausmas turi "sugroti"...
mane nervina ta psichozė.
Atsakyti