Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Aplenkė mane  :laugh: 

Vėl darbo savaitė, vėl anksti keltis, vėl vėluosiu į darbą  :laugh: 

Dietų nesilaikau ir net negalvoju. Svoris kaip užburtas, vietoj stovi, nei plius, nei minus. Ir jaučiu kol maitinsiu nebus jokio postūmio. O pabaigos šiam reikalui dar nesimato  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 16, 19:16)
Prisidariau vinigreto. Priryjau. Dieta nebent nuo rytdienos .nuo10 val iki 18 val bandysiu tik valgyt. Nu žiūrėsim☺

Pempe o tu veseliok su tautiniais. Žinai kaip originalu bus. Mačiau Zvonkaus vestuvėse jo mama buvo su tautiniais. Nu juojauju aišk. 4u.gif

Pz pažeidžiat mano teises. 😛😁😛😁😛 mane tas pypsėjimas chato į neviltį ir iš proto veda. Išjungti galima tik iki kol su kitu nesusirašai kuo . Atrodo išjungi, dukra ką parašo  ir vėl įsijungia.

Su tautiniais - mintis bigsmile.gif ! Bet bijau , kad tai kainuos brangiau, nei šiaip kas. Vien prijuostei tik medžiaga virš 100. O kur marškiniai, liemenė, sijonas, pasijonis, skara. 500 vargu ar užteks. Turbūt kad ne smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mus rajone yra tokia nežinau kaip ji pati save vadina biggrin.gif gal kokia etnografe, tai labai domisi , knygas leidžia apie paveldą, kostiumus ir t.t. tai sakydavo kad litais apie 4 tukst autentiškas, kur audiniai naturaliai dažyta, staklemis austa ir t.t. bet toki ruba turint tai čia kelioms kartoms užtektu jo eitu kaip palikimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 vasario 2020 - 08:16
QUOTE(Lyžuka @ 2020 02 17, 08:07)
Sveikos smile.gif

Mus rajone yra tokia nežinau kaip ji pati save vadina biggrin.gif gal kokia etnografe, tai labai domisi , knygas leidžia apie paveldą, kostiumus ir t.t. tai sakydavo kad litais apie 4 tukst autentiškas, kur audiniai naturaliai dažyta, staklemis austa ir t.t. bet toki ruba turint tai čia kelioms kartoms užtektu jo eitu kaip palikimas smile.gif

Dabar eurais jau gal tiek biggrin.gif . Na, ne 4, bet 2 tikrai gali siekti.
Iš kur mes perkam , ten audžia staklėmis ir remiantis autentiškais raštais. Galima užsisakyti, kokį nori raštą, kad nuaustų. Sukirpimas irgi autentiškas. Apie dažymą nežinau, negirdėjau, kad autentiškai dažytų, bet ir nesidomėjau.
Tik pasiuva kartais tragiškai, ypač vyriškus rūbus, matuoja matuoja, o netinka. Siuvėjos gal ne itin kvalifikuotos. Užtat ten pigiausiai Lietuvoje biggrin.gif
Vilniuje siaubingai užsibrangino, kai pradėjo įvairiems projektams užsakinėti, va, kur dabar per TV rodo žvaigždes pasipuošusias. Kai gali lupti - ir lupa. Ir paprastam žmogui jau pasidaro nebepasiekiama. Neteisingai taip.
Papildyta:
Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kol ėjau darban buvo pavasaris.
Atėjus prasidėjo uraganai su lietum (čia tas iš anglų ryškiai). Nes pati nustebau iš kur tas vėjas- nes buvo ramu ramu ryte ir per pusvalandį viskas pasikeitė smile.gif

Pempe, be mažąjai sakei siuvei tautinius, o tai keliems metams jai užteks? ar padalkas ir visa kitą ant išaugimo atsargai pasilikot nemažai? pas mus kai siuvo pradinukėms tai daugiausia iš storio išaugo merginos...

Ate va badauju iki 10 val.
Nesakau kad lengva smile.gif
O tas vinigretas kur laukia 10 val tai mane tiesiog siutina biggrin.gif į neviltį varo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 vasario 2020 - 09:41
4u.gif Bonjour mes demoiselles
biggrin.gif biggrin.gif

sakau uzsuksiu cia, o tai pamirsiu prisijungimus... bet kaip aprimo forumes, kai pagalvoju, o kas buvo pradzioj...
as juk cia nuo 2004 blink.gif blink.gif

QUOTE(ate42 @ 2020 02 16, 14:50)
Laikaus, laikaus, tik šeštafienį, sekmadienį gavos ne 17 val, o 14. Taigi pusryčius lovon gavau. wub.gif  biggrin.gif
Pradėk ne ryt. Šiandien. Pavalgyk popietėj pasiskaičiuok valandas kada gali ryt. Patiks. 4u.gif  bigsmile.gif
o tu kokio principo laikais, 17 val? jau daug, biggrin.gif siaip sako 14-16 optimaliausias, na bent min12 kad butu badavimo.
as esu bandzius, kazkada apleidau, bet siaip visai man patiko.
tai bandau dabar, vel nuo siandien biggrin.gif savaite, pazesiu kas gausis.

QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 17, 09:41)
O tas vinigretas kur laukia 10 val tai mane tiesiog siutina  biggrin.gif į neviltį varo smile.gif

o tu neziurek i ji.
Atsakyti
va kaip fainai, kursim klubą dietinikių ir pavasarį būsim kūdos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 17, 09:41)
Labas rytas,
kol ėjau darban  buvo pavasaris.
Atėjus prasidėjo uraganai su lietum (čia tas iš anglų ryškiai). Nes pati nustebau iš kur tas vėjas- nes buvo ramu ramu ryte ir per pusvalandį viskas pasikeitė smile.gif

Pempe, be mažąjai sakei siuvei tautinius, o tai keliems metams jai užteks? ar padalkas ir visa kitą ant išaugimo atsargai pasilikot nemažai? pas mus kai siuvo pradinukėms tai daugiausia iš storio išaugo merginos...

Ate va badauju iki 10 val.
Nesakau kad lengva smile.gif
O tas vinigretas kur laukia 10 val tai mane tiesiog siutina  biggrin.gif į neviltį varo smile.gif

Laba,
taigi darbe esi, galva užimta. Tiesiog gerk vandenį. Labai numalšina apetitą. Ištrivok bent jau 12 val. Taip pamažu rieisi iki 16
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2020 02 17, 09:51)
4u.gif Bonjour mes demoiselles
biggrin.gif  biggrin.gif

sakau uzsuksiu cia, o tai pamirsiu prisijungimus... bet kaip aprimo forumes, kai pagalvoju, o kas buvo pradzioj...
as juk cia nuo 2004 blink.gif  blink.gif
o tu kokio principo laikais, 17 val? jau daug,  biggrin.gif siaip sako 14-16 optimaliausias, na bent min12 kad butu badavimo.
as esu bandzius, kazkada apleidau, bet siaip visai man patiko.
tai bandau dabar, vel nuo siandien  biggrin.gif savaite, pazesiu kas gausis.
o tu neziurek i ji.

Man tiesiog taip gaunasi. Kol parvažiuoju po darbo, dar šeimynai kažką sumakaluoju ir pavalgau. Darbe pietūs nuo 11. Gi koks skirtumas 17 ar 16. Valandą nevalgau ilgiau ir gerai.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 17, 10:25)
va kaip fainai, kursim klubą dietinikių ir pavasarį būsim kūdos  wub.gif

Optimistė. Jei tau tik 5 nurident-sutinku, būsi kūda. man per du tris metus jei nusivers, būsiu patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
Ate ką tu nori per 2 metus numesti, tai kūno jau neliks tik dūšia biggrin.gif

Sveikos...

man irgi panašiai kaip ate žiuriu gaunas tik iš ryto nes aš pusryčiu nini bet ar čia koki efekta galima pasiekti kitu laiku valgant normaliai ir sočiai tai kazin ...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 02 17, 14:26)
Ate ką tu nori per  2 metus numesti, tai kūno jau neliks tik dūšia biggrin.gif

Sveikos...

man irgi panašiai kaip ate žiuriu gaunas tik iš ryto nes aš pusryčiu nini bet ar čia koki efekta galima pasiekti kitu laiku valgant normaliai ir sočiai tai kazin ...

Turiu to kūno tiek, kad niekas nepavydi. rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2020 02 17, 14:33)
Turiu to kūno tiek, kad niekas nepavydi. rolleyes.gif  ax.gif

o kiek tu norėtum numesti?
Man pradžiai 5 būtų oiiii fainaiiii smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 17, 14:51)
o kiek tu norėtum numesti?
Man pradžiai 5 būtų oiiii fainaiiii smile.gif

Nežinau. Tiek, kad gerai jausčiaus ir sau patikčiau. Visai į kg nežiūriu. Nr. 1-savijauta. Aš jau metuose moteris. Jei staigiai pamesiu šarpėjum pavirsiu. Per mėnesį po kg ir puiku.
Atsakyti