Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 14, 10:16)
Sveikos,
skaitau šitą
https://www.knygos.l...luzusi-moteris/
lietuiviškai smile.gif bet ne lietuviškos smile.gif

Dėl folkloro tai mano sūnaus tas kolektyvas supratau kad merdi. Mokytoja ne kažką beužsiima, nors ir rūbus ir t.t. turi. Man tai net nepatinka- kvietė į kitą kolektyvą toj pat mokykloj, na bet į du juk neis. O tu dabar tai nei
paleidžia nei ką daro.
O topas tipo šiemet dainų šventėn dalyvaus jei kuri mama apsiims už vadovą, nes vadovei reikia iškeliaut tuo metu Kalbino mane, sakau net negalvokit....tokia atsakomybė, be to juk ir žinoti ten daug ką reikia...juk ne dienai, o savaitei visai beveik su vaikų pulku.

Oi, mums šiemet nusimato trys Dainų šventės. Tiksliau - man tik viena - apskrities, o mažąjai be apskrities dar Vakarų (Klaipėdoje) ir Vaikų(Vilniuje). Rimtai švęsim biggrin.gif

Bet pas tave įdomi situacija su dainų švente rolleyes.gif . Na gal mokytoja turi labai rimtą priežastį palikti kolektyvą tokiu svarbiu metu. Man tai užteko durnumo prašyti, kad sūnus nukeltų vestuves, kad sesė galėtų į dainų šventę važiuoti biggrin.gif . Bet užtat prisidirbau, dabar su savo kolektyvu nebeišvažiuosiu į užsienį cray.gif . Kažką atrandam, kažką prarandam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 15, 00:16)
Oi, mums šiemet nusimato trys Dainų šventės. Tiksliau - man tik viena - apskrities, o mažąjai  be apskrities dar Vakarų (Klaipėdoje) ir Vaikų(Vilniuje). Rimtai švęsim biggrin.gif

Bet pas tave įdomi situacija su dainų švente rolleyes.gif . Na gal mokytoja turi labai rimtą priežastį palikti kolektyvą tokiu svarbiu metu. Man tai užteko durnumo prašyti, kad sūnus nukeltų vestuves, kad sesė galėtų į dainų šventę važiuoti biggrin.gif . Bet užtat prisidirbau, dabar su savo kolektyvu nebeišvažiuosiu į užsienį  cray.gif . Kažką atrandam, kažką prarandam ax.gif

9 kaip čia vestuves ir dainų šventė susijusi?

Sveikos

Ne veltui tavo nikas Pempe 🤭😄
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 02 15, 11:37)

Sveikos

Manau kad sukrito abu renginiai į tą pačią datą.

Pempe tai vistik veselios jau numatytas. Kaip fainai. Dideles darys?

O mūsų vadovė su suaugusių kolektyvų tai datai į užsienį išvažiuoja. Todėl tipo negales greičiausiai. Ir vaikai liks be šventės. Ai buvo jau kartą didžiojoj tpj ir užteks.
Papildyta:

Sveikos

Manau kad sukrito abu renginiai į tą pačią datą.

O mūsų vadovė su suaugusių kolektyvų tai datai į užsienį išvažiuoja. Todėl tipo negales greičiausiai. Ir vaikai liks be šventės. Ai buvo jau kartą didžiojoj tpj ir užteks.
Atsakyti

Sveikos

Taip taip, sukrito į krūvą renginiai biggrin.gif
Atskyrėm biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 15, 16:17)

Manau kad sukrito  abu renginiai į tą pačią datą.

Numatyta, aha. Bet veselė- ne veselė, jaunųjų pageidavimu -bažnyčia ir šampanas prie bažnyčios. Bet tėvų pageidavimų yra ir kitokių laugh.gif . Dar nežinia, koks bus galutinis sprendimas rolleyes.gif
Atsakyti
Atsinešiau kiaulės koją, švęsiu Euroviziją biggrin.gif

Kas dar biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 15, 22:06)
Atsinešiau kiaulės koją, švęsiu Euroviziją biggrin.gif

Kas dar biggrin.gif ?

Tikrai skaniai čia tu aš ne žiūrėjau gaila kad pilvelyte eilinį kartą liko už borto, ne dėl dainos bet už užsispyrimą galėjo išleisti
😄

Sveikos
😄

Vrine pareik namo, ten ašaros gailios ritas dėl tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Su švente. ☺ švęsim su teta užsisakę picą☺☺ nebuvau nei kojos iš namų iškėlus.kiek matau orelis nežavi tai gal ir neišeisiu niekur. Veliamės abi su kate tsipnidkogero neveikdamos.

Valentinę atšventėm su draugais kavinėj su gyva muzika ir pratęsimais pas draugus.

Euroviziją žiūrėjau. Be kiaulės kojos 😁😁 bet nugalėtojas patiko. Šou liuks. Balsas silpnokas. Bet gal padarys viską ir bus puikiai. Šiaip smagi daina. O jums? Dar patiko Moniq.

Ate dar laikais? Buvau susiplanavusi nuo pirmadienio bandyt. Nuuuu bet pirmadienis ryt. Tai nežinau 😁☺😁

Del parėjimo dar nenoriu. Kai nemoku tai ir nereikia ☺ dar atostogausiu. O tai ten kabinėjatės pačios nežinodamos ko. 😛😛😛
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 16, 12:31)
Sveikos.
Su švente. ☺ švęsim su teta užsisakę picą☺☺ nebuvau nei kojos iš namų iškėlus.kiek matau orelis nežavi tai gal ir neišeisiu niekur.  Veliamės abi su kate tsipnidkogero neveikdamos.

Valentinę atšventėm su draugais kavinėj su gyva muzika ir pratęsimais pas draugus.

Euroviziją žiūrėjau. Be kiaulės kojos 😁😁 bet nugalėtojas patiko. Šou liuks. Balsas silpnokas. Bet gal padarys viską ir bus puikiai. Šiaip smagi daina. O jums? Dar patiko Moniq.

Ate dar laikais? Buvau susiplanavusi nuo pirmadienio bandyt. Nuuuu bet pirmadienis  ryt. Tai nežinau 😁☺😁

Del parėjimo dar nenoriu. Kai nemoku tai ir nereikia ☺ dar atostogausiu.  O tai ten kabinėjatės pačios nežinodamos ko. 😛😛😛

Laba,
Nesipykit kur jūs ten bebūtumėt.
Valentynkė su nuotykiais. Ačiū, laimingai.
Šiandien virtuvėj sukuos. Priviriau plovo. Bus MB porai dienų. Nuvešiu į sodybą. Prikepiau kibinų. Sakiau irgi nuvešiu, bet jaučiu nelabai bus ko. Jaunuoliui apetito žvėris prabudo.
Laikaus, laikaus, tik šeštafienį, sekmadienį gavos ne 17 val, o 14. Taigi pusryčius lovon gavau. wub.gif biggrin.gif
Pradėk ne ryt. Šiandien. Pavalgyk popietėj pasiskaičiuok valandas kada gali ryt. Patiks. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Su švente visas lithuania.gif

Kavutę geriu wub.gif . Šiek tiek vėlokai, bet kad taip tegrįžom.
Mes pilną programą atlaikėm, su bažnyča, himnu, tada kultūrkėn. Trys iš šeimos su tautiniais programoje dalyvavom. Likę žiūrovais buvo biggrin.gif
Taip ypatinga su tautiniais wub.gif . Tik mano negražūs, jau seni, nudrengti(tokius jau gavau iš kitų). O mažutei naujus austinius įtaisėme, viskas autentiškai. Tai kooookia graži biggrin.gif . Ir pati tokia jautėsi thumbup.gif .
Noriu sau gražių rūbų, bet ta veselė biggrin.gif . Reikės kitokio pobūdžio rūbų biggrin.gif . Net neįsivaizduoju, stresas man dėl to rolleyes.gif

ate42, man vieną kibiinuką mestelk mirksiukas.gif

Pas mus tobulas oras buvo, tik grįžtat po truputį taškytis pradėjo, dabar jau purškia.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
V-Rinė grįžk namo angel_sadangel.gif cray.gif
Atsakyti

Ot imsiu ir pridėsiu tave atgal, V-Rine, ot  :liezuvis:​ 

Atsakyti
Prisidariau vinigreto. Priryjau. Dieta nebent nuo rytdienos .nuo10 val iki 18 val bandysiu tik valgyt. Nu žiūrėsim☺

Pempe o tu veseliok su tautiniais. Žinai kaip originalu bus. Mačiau Zvonkaus vestuvėse jo mama buvo su tautiniais. Nu juojauju aišk. 4u.gif

Pz pažeidžiat mano teises. 😛😁😛😁😛 mane tas pypsėjimas chato į neviltį ir iš proto veda. Išjungti galima tik iki kol su kitu nesusirašai kuo . Atrodo išjungi, dukra ką parašo ir vėl įsijungia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 vasario 2020 - 19:19