Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas rytas 4u.gif

Planavau ilgai miegoti, bet kad priešai po namus vaikščioja, žadina bash.gif .
Buvau pikta.
Bet dabar kava linksmintoja jau savo padarė biggrin.gif , širdis atsileido, viskas bus gerai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 08, 09:25)
Labas rytas 4u.gif

Planavau ilgai miegoti, bet kad priešai po namus vaikščioja, žadina bash.gif .
Buvau pikta.
Bet dabar kava linksmintoja jau savo padarė biggrin.gif , širdis atsileido, viskas bus gerai biggrin.gif .

Priešams durų raktus neduot kad neieitu
😄
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 02 08, 09:24)
Priešams durų raktus neduot kad neieitu
😄

A kad tie priešai šioje durų pusėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 08, 19:57)
A kad tie priešai šioje durų pusėje biggrin.gif

a tada reikia keisti požiuri ir vadinti adaptuotais draugais biggrin.gif

Vrine pareik jau namo gana pykti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 vasario 2020 - 08:09
Labas rytas 4u.gif
Vėjas kaukia, stogas birbia biggrin.gif
Ačiū Dievui, nors elektra nedingo.

Kaip kitur?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 10, 09:44)
Labas rytas 4u.gif
Vėjas kaukia, stogas birbia biggrin.gif
Ačiū Dievui, nors elektra nedingo.

Kaip kitur?

ir kaukia ir birbia smile.gif, čia lijo,čia jau sninga ir šala kartu, čia vel leitus, žodziu keičias viskas greit tik vejas pastoviai stiprus smile.gif

oras veu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 02 10, 08:51)
ir kaukia ir birbia smile.gif, čia lijo,čia jau sninga ir šala kartu, čia vel leitus, žodziu keičias viskas greit tik vejas pastoviai stiprus smile.gif

oras veu verysad.gif

Neee, pas mane nesninga ir pėdsakų to nėra. Tik lietus lietus lietus. Dėl sniego nepykčiau smile.gif
Atsakyti
Ate kaip sekasi pusbadauti? smile.gif nesunku? kiek svorio numetei? smile.gif ..ar dietą numetei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 13, 13:27)
Ate kaip sekasi pusbadauti? smile.gif nesunku?  kiek svorio numetei? smile.gif ..ar dietą numetei? smile.gif

Laba,
Baik tik šaipytis iš senos moteriškės mirksiukas.gif biggrin.gif
Pirmadienį buvo savaitė. -1,5 kg. Sversiuos kitą pirmadienį. Dabar tiek nebus, bet ir nereikia. Lai per mėnesį pora kg pasimeta ir gana. Juk ne lašiniai ištirpo. Vanduo pasišalino, viduriai prasivalė. Lašiakai neužauga per mėnesį, o tirpsta dar ilgiau.
Nesunku, nemesiu. Tiesiog nevalgau pusryčių ir neužkandžiauju.
Atsakyti
Ate o tai skysčius irgi riboji-kad sakai vanduo pasišalino?

Pempe ką skaitai dabar? Aš palaužta moteris" berods. Nepamenu. Darbe knyga skaitau per pietus kol valgau. Ten trys novelės. Supratau kad tokios knygos ir neilgos novelės ne visai man. Atrodo tik pagauni mintį..įsivažiuoji ir bac pasibaigė...
Žinau ką kitą norėsiu skaityt. Tik nežinau ar gausiu savo biblėj☺
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kaip miego noriu biggrin.gif

Koooookio nuostabumo renginy buvau bigsmile.gif . Jaunimo liaudiškame pasišokime. Tiek ten tešokau, bet koks relaksas buvo vien įjos žiūrėti wub.gif . Kaip linksminosi iš dūšios... Sunku buvo patikėti, kad taip gali būti, kad tokio jaunimo išvis yra. Ir kad moka linksmintis kaifuodami su kapeline muzika bigsmile.gif
Esu belekaip pakylėta biggrin.gif

O skaitau tik poeziją ir vaikškas paskutiniu metu. Ir dainų žodžius biggrin.gif . Nes dainuot reikės vasario 16-ą, ir be papkės, o aš žodžių nemoku biggrin.gif
O Vrine, noveles lietuviškas skaitai?

Einu špakliaus valyt ax.gif
Rytoj vėl ir sunki ir graži diena.

Ar varysite į knygų mugę?
Atsakyti
Sveikos,
skaitau šitą
https://www.knygos.l...luzusi-moteris/
lietuiviškai smile.gif bet ne lietuviškos smile.gif

Dėl folkloro tai mano sūnaus tas kolektyvas supratau kad merdi. Mokytoja ne kažką beužsiima, nors ir rūbus ir t.t. turi. Man tai net nepatinka- kvietė į kitą kolektyvą toj pat mokykloj, na bet į du juk neis. O tu dabar tai nei
paleidžia nei ką daro.
O topas tipo šiemet dainų šventėn dalyvaus jei kuri mama apsiims už vadovą, nes vadovei reikia iškeliaut tuo metu Kalbino mane, sakau net negalvokit....tokia atsakomybė, be to juk ir žinoti ten daug ką reikia...juk ne dienai, o savaitei visai beveik su vaikų pulku.
Atsakyti