Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(pempė12 @ 2020 02 04, 22:20)
vrinė rašė 16/8, o tu 18/6. Tai tu susitrumpinai valgymą viem valandom smile.gif . Aš taip supratau.

O kaip iš tikro?

Nu taip. Susitrumpino dviem valandom. Net pagoglinau turi būti taip ksip aš rašiau 😁
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 04, 22:21)
Nu taip. Susitrumpino dviem valandom. Net pagoglinau turi būti taip ksip aš rašiau 😁

Žiūrėjau Unikausko laidą. Ten sakė 12/12; 16/8 ir 18/6, atrodo taip. unsure.gif Nestudijavus šito dalyko, neskaitinėjus, nesidomėjus. Išgirdau kalbant-pabandau. Eisiu domėtis. biggrin.gif
Atsakyti
nieko nesupratau apie tuos 6/12? Čia dietos kokios aplamai gyvenimo budas koks nors naujas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 02 05, 12:54)
nieko nesupratau apie tuos 6/12? Čia dietos kokios aplamai gyvenimo budas koks nors naujas smile.gif

čia dietos brangioji smile.gif

12/12 tai aš ir taip laikausi- 12 valandų nevalgyt ir kitas 12 val valgyt. Dabar norėčiau 16/8, t.y. 16 navalgyt o poto 8 valgyt . Čia tų ale dietų prasmė- kuo didesnį laiko tapą nevalgius išbūt, o per valgymo valandas galima kiek nori tipo valgyt. Bet jei mano 8 valgymo valandos prasideda 7 tai turi baigtis 15 val. nu niekaip. O jei baigtųsi kokią 18 val- tai reikia pusryčių atsisakyt. O aš po pusryčių vitaminus ir t.t. geriu ir aplamai sunku man be pusryčių. Nors gal iki 10 val ištempčiau nenumirus.... nu v.ž. tai va taip ir svarstau....
Atsakyti
o tai tuoj susiskaičiuosiu savo valandas biggrin.gif, nes aš pusryčiu nevalgau, ir pirmas valgymas 12 val. nu čia be kavų, gal jos neįeina? ale gi vakare kramtau non stop iki kokiu 9 tai jau tikrai tai gaunas apie 9-10 val valgymas, tai visai čia dar gerai biggrin.gif

dabar ir pati prisiminiau fb raše kažkurioj grupej kad irgi tipo valgo bet ten trumpai lyg 4 val viska ka nori o kitas nieko...turbut tada savaime gi kiek ten spesi privalgyti per tiek laiko ir gaunas dieta
Atsakyti
man tas kiek nori, niekaip neįsipaišo. Storėji nuo kalorijų kiekio ir angliavandenių. Tai jei prisirysi cukraus, miltų ir kito brudo, koks tolkas kamuotis? O ir kalorijų sunaudosi gal dar daugiau. Juk atsisakius vieno valgymo, ir kalorijų trečdalio negauni.
Čia juk esmė autofagija ar kažkaip panašiai. Tipo lastelės nevalgymo metu sunaikina visą likusį anksčiau brudą. juo maitinasi, kai maisto negauna. O kūdėti ar storėti tik šiaip. Sveikatai čia daugiau.
Atsakyti
Aš nieko specaliai nedarau, bet pusryčių anksti nevalgau. Bet kavą tai geriu. Saldžią. Ir dar sūrio porą kasnelių prikandu. Tai jau joks nevalgymas ax.gif
Vakare vėl - kap nevalgyti ax.gif . Būtų karas badas maras, nevalgyčiau, o dabar... Prisikirtau ką tik ir sriubos, ir mėsos, ir duonos rolleyes.gif
Atsakyti
Šiaip manau dirbančioms mums sunki tokia dieta. Darban šaldytuvo tai neatsitempsi...tai koks valgymas bile kiek jei ne kaži kas yra..
Atsakyti
Labas rytas,
užtat ir gra ta dieta. Netempi šaldytuvo darban-nepriryji bele ko ir bele kiek. Pietūs, po darbo vakarienė. Psio, gana.
Atsakyti
Skaičiavau , kaip man būtų. Prisikirtus 8 vakare, sekantį kartą valgymas kitą dieną 12 val. Man gal kartais panašiai ir būna, bet o kaip kava? Nekilčiau be kavos. Ir be cukraus neįgerčiau.
Skanaus vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 02 06, 08:27)
Skaičiavau , kaip man būtų. Prisikirtus 8 vakare, sekantį kartą valgymas kitą dieną 12 val. Man gal kartais panašiai ir būna, bet o kaip kava? Nekilčiau be kavos. Ir be cukraus neįgerčiau.
Skanaus vartotojo įkelta nuotrauka

kava be cukraus. Tik aš mažai žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 06 vasario 2020 - 10:24
Sveikos,
į kavą dedu 1/5 šaukštelio cukraus, tai tiek manau nieko baisaus. Skaičiau skysčiai visokie- kava arbata ir t.t. nesiskaito, juos galima. Arbatą aš be cukraus ir tik žalią geriu, a ne vaisines kokias saldžias.

Nu kas šiaip gero. Kai numesit kiek pasigirkit, nes aš dar nepradėjau laikytis, tik domiuosi smile.gif
Atsakyti