Sveikos,
aš irgi šiandien blogai miegojau. Ir galvą skauda nuo pat ryto. Ir dar pūslelinė išlindo po 5 metų gal. Seniau gėriau kažkokį papildą nuo pūslelinės ir buvo dingusi. Dabar va vėl grįžo... o papildas liko senajam telefone, nebežinau koks ten buvo...reiks bandyti vaistinėj klausti, tada buvo įsiūliusi vaistininkė tai super padėjo. Pirksiu vėl...
tai vat buvom vakar filme Importinis jaunikis visai nieko, toks kaip visi lietuviški, na tos komedijos būna tokios kitokios truputį, bet linksmai susižiūrėjo esmėj užskaitau visai
Labas mergiatės
Aš kaip ir gerai miegojau, bet tokie nesąmoningi sapnai buvo, kad bože bože
Tai atsikėliau keista
Einu bulvinių blynų kept
Pempė kad pasipuošusi
Sveikos ir čia
Darateja, tai idomus ir kūrybingas darbelis tavo
Sveikos ir čia
QUOTE(V-Rinė @ 2020 01 31, 08:27)
Sveikos,
aš irgi šiandien blogai miegojau. Ir galvą skauda nuo pat ryto. Ir dar pūslelinė išlindo po 5 metų gal. Seniau gėriau kažkokį papildą nuo pūslelinės ir buvo dingusi. Dabar va vėl grįžo... o papildas liko senajam telefone, nebežinau koks ten buvo...reiks bandyti vaistinėj klausti, tada buvo įsiūliusi vaistininkė tai super padėjo. Pirksiu vėl...
tai vat buvom vakar filme Importinis jaunikis visai nieko, toks kaip visi lietuviški, na tos komedijos būna tokios kitokios truputį, bet linksmai susižiūrėjo esmėj užskaitau visai
Paskaičiau, kad užkaitai su tuo importiniu jaunikiu . Bliam, ir aš pradėjau užkaist nuo tavo užkaitimo ir įsivaizdavimo, ką ten matei
QUOTE(V-Rinė @ 2020 01 31, 13:33)
Šiandien skaičiau kad žmogaus smegenys sapnuose nesukuria veidų, jie tikri, mes juos esame kažkada tai vadinasi matę, na jei kokius žmones pvz svetimus sapnuoji....
įdomiai ar ne
įdomiai ar ne
Įdomiai, lyg kad nežinojau.
QUOTE(Lyžuka @ 2020 01 31, 15:47)
Pempė kad pasipuošusi
Sveikos ir čia
Sveikos ir čia
Aišku, aš gražiausia . Dabar einu iš proto, belaukdama žiedų
Juk tu irgi turėdavai, ar ne? Gall žydi ?
Vrine, ko tu jokio vaizdelio neužsidedi, esi visai be veido
Rytas
Man vakar vakare buvo koma, užmigau 9-ą
O šiandien atsikėliau 4-ą . Jaučiausi visiškai super gerai išsimiegojusi
Varysiu darban sau linksmai
Bet mažoji ko tai nori sirgti, kilo 6-ą, gerklę skauda. Tik jau . Nenoriu.
Papildyta:
Jeigu moki pasirašyti apie problemų sprendimą, tai moki ir avatarą užsidėti
Man vakar vakare buvo koma, užmigau 9-ą
O šiandien atsikėliau 4-ą . Jaučiausi visiškai super gerai išsimiegojusi
Varysiu darban sau linksmai
Bet mažoji ko tai nori sirgti, kilo 6-ą, gerklę skauda. Tik jau . Nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2020 01 31, 20:07)
Ui nelabai te užkaisi po tokio filmo 😁😁😁😁
Pempe veido neužsidedu nes nemoku 😁😁😁 va tep. Nelabai stengiaus ir išmokti aišk...
Pempe veido neužsidedu nes nemoku 😁😁😁 va tep. Nelabai stengiaus ir išmokti aišk...
Jeigu moki pasirašyti apie problemų sprendimą, tai moki ir avatarą užsidėti
Labos, reiks ir man pas Petro imperatorienę eilėn stot nors kažkkiai kitai knygai esu įstojusi į eilę, net nebepamenu kokiai, tai pusmetis ir jokių žinių dar...
Koks pas mus oro gražumas,pašalę, saulėta ...naliukstiesiog
Pempe dėl awataro- esu kažkada užsidėjusi kažką, bet poto kažkaip dingo, o poto bandžiau vėl dėt bile ką ir nebepavyko-lyg per didelis lyg dar kažkas. Tai supratau kad gerai ir taip bus.... nesu tokia gudri kaip manote
kaip aš noriu valgyt...
ir beje mąstau apie tą dietą 8/16...tik neišsirenku kada tas 8 val imti.... nes lieku arbe be pusryčių arba be vakarinio valgymo...tai ir blaškausi dar....
Pempe dėl awataro- esu kažkada užsidėjusi kažką, bet poto kažkaip dingo, o poto bandžiau vėl dėt bile ką ir nebepavyko-lyg per didelis lyg dar kažkas. Tai supratau kad gerai ir taip bus.... nesu tokia gudri kaip manote
kaip aš noriu valgyt...
ir beje mąstau apie tą dietą 8/16...tik neišsirenku kada tas 8 val imti.... nes lieku arbe be pusryčių arba be vakarinio valgymo...tai ir blaškausi dar....
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 04, 10:14)
Labos, reiks ir man pas Petro imperatorienę eilėn stot nors kažkkiai kitai knygai esu įstojusi į eilę, net nebepamenu kokiai, tai pusmetis ir jokių žinių dar...
kaip aš noriu valgyt...
kaip aš noriu valgyt...
Labos,
kokio ten rinkimosi. Antra diena laikausi 18/6....viskas ok. Kitaip nesusidėčiau valandų
Nusiprkau tą Petro imperatorienę. Prarijau. Dabar skaitysiu antrą kartą.
QUOTE(ate42 @ 2020 02 04, 13:55)
Labos,
kokio ten rinkimosi. Antra diena laikausi 18/6....viskas ok. Kitaip nesusidėčiau valandų
wau, tai nuo kada tavo tos 6 val prasideda? kodėl susitrumpinai dar dviems valandoms?
QUOTE(V-Rinė @ 2020 02 04, 14:04)
wau, tai nuo kada tavo tos 6 val prasideda? kodėl susitrumpinai dar dviems valandoms?
Pavalgau parvažiavus 18 val. Ir pusryčiai darbe 12 val. Kaip suprast susitrumpinai?
QUOTE(ate42 @ 2020 02 04, 20:54)
Pavalgau parvažiavus 18 val. Ir pusryčiai darbe 12 val. Kaip suprast susitrumpinai?
vrinė rašė 16/8, o tu 18/6. Tai tu susitrumpinai valgymą viem valandom . Aš taip supratau.
O kaip iš tikro?