Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas mergaitės :)

Tamsa man patinka :wub:Nakties vaikas aš  :laugh: 

Oi kiek darbo kitą savaitę, jei atlaikysim ir viską labai gerai padarysim,tada mes šaunuoliai :laugh:

Kažkaip keista, bet šiemet nei per Kūčias, ne per Kalėdų pirmą dieną nedirbu aš. Apie maistą su mama dar nekalbėjom. Nors namai bus pilni svečių :) Bet čia daugiau mamos darbas galvoti, aš nelabai kišuosi :)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane irgi per šventes bus svečių smile.gif . Jau nutarta biggrin.gif . Ir džiugu, ir sunku biggrin.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
Pas mane irgi per šventes bus svečių smile.gif . Jau nutarta biggrin.gif . Ir džiugu, ir sunku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pempe gal marti atvažiuos? ar dar daugiau kas?
nesiženyja tavo sužadėtiniai?
ai, kuom svečius vaišinsi? ką skanaus gaminsi?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 12 17, 09:55)
Sveikos,
Pempe gal marti atvažiuos? ar dar daugiau kas?
nesiženyja tavo sužadėtiniai?
ai, kuom svečius vaišinsi? ką skanaus gaminsi?

Mano giminė, nezinau, gal ir marti biggrin.gif . Kažkaip nepakviečiau, pagalvojau, gal norės su savo tėveliais, kol netekėjusi ax.gif . Dar laiko yra biggrin.gif
O sužadėtiniai jau mąsto apie datas bigsmile.gif
Kepsiu antytę ar žasytę ar ką kita, ką iš kaimyno gausiu biggrin.gif . Koks skirtumas, vistiek bus gerai biggrin.gif . Gal svečai patys pasigamins, aš atvira pasiūlymams biggrin.gif , nes mano dienotvarkė vis dar nepanaši į Ramybės ir susitelkimo metą ax.gif
Atsakyti
Na, va, pele pabuvau, karaliaus rūmų ponia irgi, rytoj galėsiu būti mama biggrin.gif
Ar jūs dar esat mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Esam esam....ateina pamažu baimė- šventės ant nosies. Dovanų visų neturiu. Ką gaminsiu nežinau. Ką veiksiu nežinau. Rengtis nk naujo neturiu. Ir svarbiaus ir baisiaus kad nieko nenoriu. Vat. Noriu pabyst 01-10. Po visko.nes dabar prasideda švenčių balių 3 gimkių ir vienos metinės daugiadienės. O nenoriu nieko. Net kaip.Pempė - nei pele nei mama nei ragana...noriu būt miegančiąja gražuole 😂😝
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 12 19, 22:13)
Esam esam....ateina pamažu baimė- šventės ant nosies. Dovanų visų neturiu. Ką gaminsiu nežinau. Ką veiksiu nežinau. Rengtis nk naujo neturiu. Ir svarbiaus ir baisiaus kad nieko nenoriu. Vat. Noriu pabyst 01-10. Po visko.nes dabar prasideda švenčių balių 3 gimkių ir vienos metinės daugiadienės. O nenoriu nieko. Net kaip.Pempė -  nei pele nei mama nei ragana...noriu būt miegančiąja gražuole  😂😝

Va va,, nieko nenori tikra moteris. Tik būt gražuole biggrin.gif , nesvarbu, kad miegančia. mirksiukas.gif
Pikok, kaip sekas?
Atsakyti

Gerai. Visi atostogų išvaro, tai ir mes su kolege.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 12 19, 21:13)
Esam esam....ateina pamažu baimė- šventės ant nosies. Dovanų visų neturiu. Ką gaminsiu nežinau. Ką veiksiu nežinau. Rengtis nk naujo neturiu. Ir svarbiaus ir baisiaus kad nieko nenoriu. Vat. Noriu pabyst 01-10. Po visko.nes dabar prasideda švenčių balių 3 gimkių ir vienos metinės daugiadienės. O nenoriu nieko. Net kaip.Pempė -  nei pele nei mama nei ragana...noriu būt miegančiąja gražuole  😂😝

Kaip gerai, kad man niekur nereikės eiti, kur reiktų kažkaip rengtis... Vienas pakvietimas buvo, bet dubliavosi su mano veiklom, tai išvengiau.
Vakar dar atidirbau iki 5. Dvasiškai gerai jaučiuosi, bet kūnas išsekęs. Irg norėčiau gulėt gulėt kokias tris dienas, o tada jau prie tvarkos porą dienelių, o tada jau prie švenčių biggrin.gif .
Bet taip nebus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2019 12 19, 21:19)
Va va,, nieko nenori tikra moteris. Tik būt gražuole biggrin.gif , nesvarbu, kad miegančia. mirksiukas.gif
Pikok, kaip sekas?

O kaip tu, ate mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 12 22, 10:07)
Kaip gerai, kad man niekur nereikės eiti, kur reiktų kažkaip rengtis... Vienas pakvietimas buvo, bet dubliavosi su mano veiklom, tai išvengiau.
Vakar dar atidirbau iki 5. Dvasiškai gerai jaučiuosi, bet kūnas išsekęs. Irg norėčiau gulėt gulėt kokias tris dienas, o tada jau prie tvarkos porą dienelių, o tada jau prie švenčių biggrin.gif .
Bet taip nebus cool.gif
Papildyta:

O kaip tu, ate mirksiukas.gif ?

Laba,
Aš kaip žiemos miegui įmigus meška. biggrin.gif
Vyrai viską daro, aš tokia, chm....nekokia. Apsnūdus. rolleyes.gif nors komandavimui tinkama. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 gruodžio 2019 - 13:27
QUOTE(ate42 @ 2019 12 22, 13:26)
Laba,
Aš kaip žiemos miegui įmigus meška. biggrin.gif
Vyrai viską daro, aš tokia, chm....nekokia.  Apsnūdus. rolleyes.gif nors komandavimui tinkama. ax.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos karalaitės smile.gif
kaip aš pavargau nuo tos kalėdinis psichozės... nueini į pardę- ten eilės kilometrinės. Ir svarbiausia ir pati perku lyg baliui ruoščiaus, o gi išeisim pas tėvus visas šventes, tai tik nusinešimui ką turėt simboliškai... bet tai ne, perku savaitei į priekį viską...
o dar gi dovanooooooos, dovanos dovanooooos...ką pirkt- bile ką, bile tinkamas įdėt, kiek reikalingas kiek ne- ai koks skirtumas... tfu tfu tfu vž...
laukiu šeštadienio baisiai. Bijau gaut dovanų- man jų nereik...o jau dukra į ausį užia kokią fainą dovaną aš gausiu tipo...tipo net ji pavydi man, sakautai galėsi pasiimt, man jau dabar jos nereik smile.gif
taigi ryški depresucha prieššventinė. Kodėl mes nemokam normaliai švęst?
Atsakyti