Nuo trečiadienio pradedu dirbt. Reiškias visi kelsimės anksčiau nežinau kaip čia seksis mums ryte susisukt, juk reiks valanda anksčiau išvažiuot iš namų.
Pempe, svarbiausia noras. Jei jis nedings, rasi ir galimybę. Tikrai vertas.
Pikkolo- pradžioj bus nelenga, po to įsivažiuosit.
Toli į darbą?
Labas,nu apysveikės dirbam miegam ir vėl dirbam
Tavo darbas man patiktų
Netikėk, ji meluoja.
Aš ne tokia, kaip koja? Labai jauti liekamuosius?
Netikėk, ji meluoja.
Aš ne tokia, kaip koja? Labai jauti liekamuosius?
Šūdinai,nes jaučiu labai,greitai paeiti negaliu,skauda ištisai ir negaliu svorio kelt,iškart kerta skausmas per koją nesugyjus pasirodo pilnai, sausio trylikta eisiu dabar.
Nu ir man patinka mano darbas,tai tas miegas sąlyginis dalykas,nesu niekad pasakius kad užp.... mano darbas
Aš ne tokia, kaip koja? Labai jauti liekamuosius?</p></div></blockquote><p>Šūdinai,nes jaučiu labai,greitai paeiti negaliu,skauda ištisai ir negaliu svorio kelt,iškart kerta skausmas per koją nesugyjus pasirodo pilnai, sausio trylikta eisiu dabar.</p><p></p><p>Nu ir man patinka mano darbas,tai tas miegas sąlyginis dalykas,nesu niekad pasakius kad užp.... mano darbas </p>
Tai kaip dirbi? Visai susivarysi.
Pempe, matai, supratai.
Nu dirbu,stengiuosi saugotis,žino kad į ekstrinius iškvietimus nebėgsiu,tai kol kas pakenčiamai,nors skauda kasdien,net vaistų negeriu,baigiu priprast nuo nuoatinio maudimo ir diskomforto.bet kt reiks vis tiek darytis
bėda bėda- nežinau ką šiandie valgyt gamint.
o šiaip viskas gerai, vakar apžiūrėjom Panevėžio eglutę. Graži
vaikais sveiki, vyras kaip gyvas irgi, kalėdiniai rūpesčiai, o Kalėdos šiemet net vaikai pastebėjo kažkaip labai greit atėjo....ir tiek.
Ilgi vakarai nervina jau, bet sakau tuoj tuoj ir vėl lauksim pavasario
Darbas mieste, tik per remontus prie Megos reiks per miestą važiuot, tai net nežinau kiek užtruks nuvažiuot. Bet anksti teks keltis ir iš namų po 7 val išvažiuot, kad dar vaiką į daržiuką nuvežt.