Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Nuo trečiadienio pradedu dirbt. Reiškias visi kelsimės anksčiau  :D  nežinau kaip čia seksis mums ryte susisukt, juk reiks valanda anksčiau išvažiuot iš namų.

Atsakyti
Aš nelaukiu ateinančios savaitės, reikės vieną atsiskaitymo darbą padaryti, o nusimato bendravimo savaitė - vis su lankytojais, nebus jokios vienumos, kad galėčiau susikaupti ir daryti. Nežinau, kaip čia bus. Nervinsiuos, aišku, jau dabar nervinuosi, jei palieku galvą laisvą biggrin.gif , bet nervai darbo nedaro smile.gif , tai gal teks namo nakčiai darbus neštis. Bet, jau žiūriu, visai naktinėti nebeišeina, organizmas nelaiko, metai daro savo. Turės būti viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 gruodžio 2019 - 19:43
QUOTE(pikkolo @ 2019 12 08, 19:28)
<p>Nuo trečiadienio pradedu dirbt. Reiškias visi kelsimės anksčiau  biggrin.gif  nežinau kaip čia seksis mums ryte susisukt, juk reiks valanda anksčiau išvažiuot iš namų.</p>

Pempe, svarbiausia noras. Jei jis nedings, rasi ir galimybę. Tikrai vertas.
Pikkolo- pradžioj bus nelenga, po to įsivažiuosit.
Toli į darbą?
Atsakyti

Labas,nu apysveikės  :)  dirbam miegam ir vėl dirbam  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 12 08, 19:43)
<p>Labas,nu apysveikės  smile.gif  dirbam miegam ir vėl dirbam  biggrin.gif​ </p>

Tavo darbas man patiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 12 08, 20:45)
Tavo darbas man patiktų biggrin.gif

Netikėk, ji meluoja.
Aš ne tokia, kaip koja? Labai jauti liekamuosius?
Atsakyti

Netikėk, ji meluoja.

Šūdinai,nes jaučiu labai,greitai paeiti negaliu,skauda ištisai ir negaliu svorio kelt,iškart kerta skausmas per koją :huh2:  nesugyjus pasirodo pilnai, sausio trylikta eisiu dabar.

Nu ir man patinka mano darbas,tai tas miegas sąlyginis dalykas,nesu  niekad pasakius kad užp.... mano darbas :B​ 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 12 08, 20:06)
Netikėk, ji meluoja.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 12 08, 21:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="72563535" data-time="1575828414"><div><p>Netikėk, ji meluoja.
Aš ne tokia, kaip koja? Labai jauti liekamuosius?</p></div></blockquote><p>Šūdinai,nes jaučiu labai,greitai paeiti negaliu,skauda ištisai ir negaliu svorio kelt,iškart kerta skausmas per koją huh.gif  nesugyjus pasirodo pilnai, sausio trylikta eisiu dabar.</p><p></p><p>Nu ir man patinka mano darbas,tai tas miegas sąlyginis dalykas,nesu  niekad pasakius kad užp.... mano darbas cool.gif​ </p>

Tai kaip dirbi? Visai susivarysi.
Pempe, matai, supratai. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nu dirbu,stengiuosi saugotis,žino kad į ekstrinius iškvietimus nebėgsiu,tai kol kas pakenčiamai,nors skauda kasdien,net vaistų negeriu,baigiu priprast nuo nuoatinio maudimo ir diskomforto.bet kt reiks vis tiek darytis

Atsakyti
Sveikos damos,
bėda bėda- nežinau ką šiandie valgyt gamint.

o šiaip viskas gerai, vakar apžiūrėjom Panevėžio eglutę. Graži smile.gif
vaikais sveiki, vyras kaip gyvas irgi, kalėdiniai rūpesčiai, o Kalėdos šiemet net vaikai pastebėjo kažkaip labai greit atėjo....ir tiek.
Ilgi vakarai nervina jau, bet sakau tuoj tuoj ir vėl lauksim pavasario smile.gif

Atsakyti

Darbas mieste, tik per remontus prie Megos reiks per miestą važiuot, tai net nežinau kiek užtruks nuvažiuot. Bet anksti teks keltis ir iš namų po 7 val išvažiuot, kad dar vaiką į daržiuką nuvežt.

Atsakyti