Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 16:32)
nu tikrai nieko.
aš tokio  nieko irgi norėčiau visai....

Aš čia vyrui, sau tai salotas darysiu
Atsakyti

Man yra kelis kartus buvę, kad labai skaudėjo dantį, kuriame tikrai nėra nervo (ištraukė kai dar mokykloje mokiausi ir be narkozės). Gėriau kelias dienas ibuprofeną ir B vitaminų ir praėjo.

Kai gerai numigom su mažuoju. Šiandien jis nebekarščiuoja ir yra gerai nusiteikęs, tai siunta namie.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 10 29, 17:04)
<p>Man yra kelis kartus buvę, kad labai skaudėjo dantį, kuriame tikrai nėra nervo (ištraukė kai dar mokykloje mokiausi ir be narkozės). Gėriau kelias dienas ibuprofeną ir B vitaminų ir praėjo.</p><p>Kai gerai numigom su mažuoju. Šiandien jis nebekarščiuoja ir yra gerai nusiteikęs, tai siunta namie.</p>

Kaip smagu dėl vaiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 29, 16:58)

Kokias?

Li kas pas jus vakarienei?

Pempe- kebabas???

Pas mus kaimiškos dešrelės du bulvėm ir kopūstais tušintais.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 19:20)
Kokias?

Pempe- kebabas???

Išviriau avinžirnių sriubą į vištienos bulijoną. Paprašiau vyrą žirnių nupirkt ir užmerkt. Ką nupirko tą viriau. Vakar padariau vištienos kepenėlių pašteto, tai dar ir to valgėm.
Vyriškis nesmagus. Skauda dar pjūvį. Tik antra diena. Vakar išoperavo apgamą. Kažkodėl norėjo duot narkozę, maniškis nesutiko. Ryt reiks perrišinėt, bet pas jį dar ir diagnozė- vyras. Sakė nevažiuos poliklinikon. Teks man ta garbė. Truputį nerimauju, bet gal gerai padarysiu. Tik dezinfekuot ir pleistrą perklijuot. Tik kaip prilips pleistras, jei oda drėgna bus nuo dezinfekanto.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 10 29, 20:14)
Išviriau avinžirnių sriubą į vištienos bulijoną. Paprašiau vyrą žirnių nupirkt ir užmerkt. Ką nupirko tą viriau. Vakar padariau vištienos kepenėlių pašteto, tai dar ir to valgėm.
Vyriškis nesmagus. Skauda dar pjūvį. Tik antra diena. Vakar išoperavo apgamą. Kažkodėl norėjo duot narkozę, maniškis nesutiko. Ryt reiks perrišinėt, bet pas jį dar ir diagnozė- vyras. Sakė nevažiuos poliklinikon. Teks man ta garbė. Truputį nerimauju, bet gal gerai padarysiu. Tik dezinfekuot ir pleistrą perklijuot. Tik kaip prilips pleistras, jei oda drėgna bus nuo dezinfekanto.

Tai palauk kol apdziys, žaizdoms reikia pakvėpuoti
Atsakyti
Jau kelinta d norejau keptu bulviu su kefyru verysad.gif nu ka suandien pirkau bylviu..issikepu db atsidarau saldytuva kefyri,ogi jo pamirsau verysad.gif vietoj jo grudetos emiau. Nu *****.o jau veveik 7.. nu nieko sueis su cottage cheese.bet taip norejau kefyro.
Ir dar nagas nuluzo nykscio toka jausmas piratas storesnis, spaudos kur tik noris verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 29 spalio 2019 - 19:45
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 11:17)
Sveikos,

Ar ruošiatės pyragų dienai?
mane erzina jau ta prievolė juos kepti, fotografuoti-vagyti ir pačioms dar paaukoti...
galėtų keisti tradicijas ... unsure.gif
ai, o iš persukimo man blogiausia tai kad po darbo tamsu jau, o daugiau tai viskas gerai. vakaras ilgas, pamiegot užtenka rytais irgi...

Aš niekada nieko nedariau, bet nupirksiu kepėjoms kai kokių produktų, o jos te kepa ir pardavinėja, kad nori biggrin.gif

QUOTE(Li @ 2019 10 29, 14:09)
Sveikos, gerai, papykau ir užteks. Į temą grįšiu jei priimsit, dėl grupės dar nežinau..

4u.gif
Tai aišku, kad priimam, aš net nesupratau, kad iš čia ketini išeit ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 16:32)
nu tikrai nieko.
aš tokio  nieko irgi norėčiau visai....

biggrin.gif biggrin.gif Aš irgi biggrin.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 29, 16:58)

Ir tau nervai laiko nevalgyti tooookio maisto blink.gif ?

Kokias?

Pempe- kebabas???

Ot ir neatspėjai biggrin.gif , virtos bulvės su kastiniu smartass.gif

QUOTE(ate42 @ 2019 10 29, 20:14)

Pavyks, aišku 4u.gif . O kad skauda, tai dar ir skaudės, juk vis tik pjovė, o ne glostė smile.gif
Atsakyti

Pyragų diena bus mokykloj, tad teks kept. Kepsiu plaktos grietinėlės keksą.

Atsakyti
Kokias?

Pempe- kebabas???

Agurkas, pomidoras, aliejus ir citrinpipiriai
Papildyta:
Pempe aš gi lašinius metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 29, 22:09)
Papildyta:

Aš irgi noriu. Mesti....ir valgyt tuo pačiu 🤨🤨🤨😐
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 29, 22:09)
Papildyta:

O Dieve, jei aš taip stipriai mesčiau, tai šeima nematytų tokių skanėstų, kaip keptos vištos blink.gif . Butų grikiai, ryžiai, kitos kruopos. Geriausiu atveju - koks kotletas. Ir tegu sveikuolinasi kartu rolleyes.gif

Tavo valia geležinė. Pagarba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 22:31)
Aš irgi noriu. Mesti....ir valgyt tuo pačiu 🤨🤨🤨😐

biggrin.gif
Aš irgi biggrin.gif
Nes vakar apsivilkau savo erdviausius džinsus, pirktus jau kaip didesnius, ir taip pilvą veržė, kad vos ištvėriau nepilną pusdienį, net širdis blogėjo.
Ką daryyyyyt ax.gif . Vien salotų tikrai nenoriu. Reiktų nors valgymo po 9 atsisakyti ax.gif
Atsakyti