Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Nu va Li ir tvarka.
kaip sakoma- tvarka bus smile.gif
o šiaip geriausia gynyba yra puolimas jei ką. Li -prie tavęs kimba, tu dar garsiau rėk...ir išsigas... (na šis varianta labiausiai su vyrais tinkamas.... biggrin.gif , aš jei kažkokią pastabą MB nori pasakyt - tai kai užbliaunu...ir jis supranta kad nieko blogo nebenori pasakyt) smile.gif
o jei rimtai. Taika ir ramybė šiems namams. biggrin.gif
užaukim visos be išimties... 4u.gif 4u.gif

man dantį maudžia, kurį pasak dantistės negali maust nes jis be nervo-ji pati išėmė. Tai nežinau ar aš durna ar kame reikalas...bet kai trečia diena jau erzint ima, o dar ibufeno rankinėj neturiu...

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 29, 15:14)
šaunuolė, kas geresnio tavo padangėje?

Kaip ir tas pats. Valgis gaminasi, vėliau mašina rūbus plaus. Vakare važiuosim mano mamos sveikinti su gimtadieniu. Norėjom dviese su G, bet vyras sakė jokiu būdu. Sulaukim vakaro, važiuosim trise
Atsakyti
ką dovanu vešite?:

gal kita danti visai skauda, nes kartais neina suprasti kuri konkreciai, dar buna veido nervo uždegimas , dukrai toks malonumas buvo...
Atsakyti
Aš vyro pas savo mamą irgi šiaip nevežu, tik ant švenčių smile.gif man tap gera būna be jo,o jei dar be vaikų...na bent be vieno kurio...tada gali pabūt, pakalbėt ramiai, na paprasčiausiai pabūt...nes žinaikad tas laikas kapsi kapsi...ir jo vis mažiau mažiau... unsure.gif
o su vyru kažkaip ir ta kalba ta, ir trumpiau būnam... bet dabar jau ir maniškis vis bamba kad reik va važiuot pas uošvienę nes nuo vasaros nebuvo...tipo pasiilgo smile.gif bet aš vis ištaikau kad jam darbas ir tą dieną važiuoju smile.gif nu bet reiks kada nuvežt, parodyt kad yra tas žentas dar smile.gif...nelauksiu kalėdų gal...

Li ką dovanų vešit? nors ką ten mamoms dovanot, kai mes tai kažką simboliško, gėlių ir pan.
Atsakyti
Kvepalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 29, 15:24)
ką dovanu vešite?:

QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 15:32)
Li ką dovanų vešit? nors ką ten mamoms dovanot, kai mes tai kažką simboliško, gėlių ir pan.

Gėlių.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 13:21)

man dantį maudžia, kurį pasak dantistės negali maust nes jis be nervo-ji pati išėmė. Tai nežinau ar aš durna ar kame reikalas...bet kai trečia diena jau erzint ima, o dar ibufeno rankinėj neturiu...

as ir norejau sakyt, kad gal visai ne ta, ir taip atrodo, kad tas. gali but is vis priesingoj pusej.
jei prisimenat mano istorija su dantim... kai kasdien ibu geriau 2 savaites..... ir ejo ir praejo!! ir per du kart daryta rentgena nieko nemato.
gerai kad priminei, reiktu uzsirasyt kada kad pakeistu i pastovia plomba, nes paliko ta laikina sako jei aprims gerai, jei ne trauks nerva taip ir nereikejo...
nesuprasi kas ten buvo, skausmas buvo ne tai kad tik maudzia, bet toks, kad net bloga dares. kitaip nebuciau gerus tu vaistu...
Atsakyti
kas vakarienei?

aš kažko noriu noriu ir nežinau pati ko....
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2019 10 29, 12:52)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  del paryskinto  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o kas cia per pyragu diena??? nieko nezinau

dėl paryškinto yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif biggrin.gif

dėl pyragų dienos:
https://www.15min.lt...agu-diena-55947
Atsakyti
Tai jūs Vrine tuos pyragus perkatės viena iš kitos biggrin.gif , ar valgot bendrai ir aukojat kas kiek gali?

nes kažkada banke seb mačiau tai šiaip padetas buvo kas kiek nori atsipjauna tipo klientus vašino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 spalio 2019 - 15:25
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 29, 16:24)
Tai jūs Vrine tuos pyragus perkatės viena iš kitos biggrin.gif , ar valgot bendrai ir aukojat kas kiek gali?

nes kažkada banke seb mačiau tai šiaip padetas buvo kas kiek nori atsipjauna tipo klientus vašino...

tai iškepam, suserveruojam stalą, nufotkinam (čia svarbiausia), pask ėdam ėdam kiek norim ir kokio norim ir aukojam poto....na stovi "taupyklė" visą dieną ir kiek kas nori įmeta. Nekontroliuojam kiek kas meta, nepardavinėjam ten kažkaip ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 16:18)
kas vakarienei?

aš kažko noriu noriu ir nežinau pati ko....
Papildyta:
dėl paryškinto  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  biggrin.gif
dėl pyragų dienos:
https://www.15min.lt...agu-diena-55947

Nieko kepta višta, keptos bulvės, markos su česnaku
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 29, 16:28)
Nieko kepta višta, keptos bulvės, markos su česnaku

nu tikrai nieko.
aš tokio nieko irgi norėčiau visai....
Atsakyti