Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Li @ 2019 10 28, 17:49)
Ir dar. Apie kai kurias iš jūsų buvau geresnės nuomonės, žymiai  geresnės

tai bet kad is taves nelabai girdejom jokios nuomones, nei geros, nei blogos rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Li tai kad niekas tavęs ir neapkalba. Toks jausmas kad pati ir uižpykai tuščioj vietoj.
Nei čia pykitės nei čia ką. Lyg veikt ko neturėtumėt. Visos skirtingos esam. Kitokios. Gyvenimai skirtingi. Mąstymas skirtingas. Vyrai kitokie. Ir vaikai. ir tame juk visas įdomumas.

Nafik pavargau. Bet miegot nenoriu eit nes naktis tai greit prabėgs ir vėl viskas iš naujo 😊
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 10 28, 18:49)
Ir dar. Nebūtina manęs apkalbėti ir apie mane pletkavot Jaukių namučių grupėje facebook 😤

Ir dar. Apie kai kurias iš jūsų buvau geresnės nuomonės, žymiai  geresnės

Jei iš ten išėjai, tai kaip žinai, kas šnekama??? Įsilauži bigsmile.gif ? Ar šiaip fantazuoji ir bandai "užgaudyti" biggrin.gif ?

Dabar suintrigavai biggrin.gif , reikės eiti paskaityti ar kas buvo, ar ne ax.gif . Tik kad jau labai vėlu. Gal kitąkart ax.gif

Laba naktis, jei dar kas nemiegate biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Dievuliau, kaip kankina tas pasuktas laikas. Siaubakas. Protestuoju tūkstantį kartų prieš sukinėjimą. Bet jie metonija, kaip mažus vaikus. Parašiau, ir galvoju, tokio žodžio lietuvių kalboje nėra smile.gif . Kažkas panašaus į žada, vilioja, bet meluoja. Et biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 10 29, 08:41)
Labas rytas 4u.gif

Dievuliau, kaip kankina tas pasuktas laikas. Siaubakas. Protestuoju tūkstantį kartų prieš sukinėjimą. Bet jie metonija, kaip mažus vaikus. Parašiau, ir galvoju, tokio žodžio lietuvių kalboje nėra smile.gif . Kažkas panašaus į žada, vilioja, bet meluoja. Et biggrin.gif

mane irgi verysad.gif

Sveikos smile.gif

Li, spjauk kaip sakoma per kairį petį ir tai kas sakė ką ir nepasakė, patiko, nepatiko ir pareik namo bigsmile.gif, nugis buna tuose namuose tikruose ir ne biggrin.gif, kad ir pasako kas ka ir ne pagal mus padaro ir vaikai ir vyrai ir t.t. rolleyes.gif , bet tai ką jau dabar gyvenimas tesiasi, o jau apie darbus nekalbu, jei del kiekvieno šnairo žvilgsnio, ar dar blogiau skundo šoksi į atlapus vakare jau laisvas busi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 spalio 2019 - 08:01
Pempe aš ir nekenčiu laiko sukimo. Ypač tai jaučiasi mano vaikams unsure.gif
Sveikos wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Li teisingai Lyžuka sako, spjauk ir grįžk. Kaip aš pvz papykau ant Lyžukos papykau ir sugrįžau. Lyžuka beeee smile.gif
O ten FB grupėj tai ten irgi Jolita (jez koks jos nicas pamiršau...) parašė paskaičius tik tavo postą tą piktą čia SM, daugiau niekas nieko nežino kas chate buvo ir niekas te nesišaipo.
Blin atrodo ne 16-likinės bet audros tuščioj vietoj...Va negrįši taip ir sakys visa kaip, grįši bus kaip man- niekas nieko nesako smile.gif smile.gif smile.gif nesako nes bijo...o jei bijo vadinas gerbia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vž baikit cirkus bobos.

Ar ruošiatės pyragų dienai?
mane erzina jau ta prievolė juos kepti, fotografuoti-vagyti ir pačioms dar paaukoti...
galėtų keisti tradicijas ... unsure.gif

ai, o iš persukimo man blogiausia tai kad po darbo tamsu jau, o daugiau tai viskas gerai. vakaras ilgas, pamiegot užtenka rytais irgi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 spalio 2019 - 10:25
Aš specialiai tai dienai nekepu. Nors, kai ėjau į darbą kepdavau. Bet ir šiaip iškepdavau į darbą, gi su vyrais tik dirbau rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 29, 10:17)
grįši bus kaip man- niekas nieko nesako smile.gif smile.gif smile.gif nesako nes bijo...o jei bijo vadinas gerbia  biggrin.gif  biggrin.gif 

Ar ruošiatės pyragų dienai?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif del paryskinto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o kas cia per pyragu diena??? nieko nezinau
Atsakyti
jokios pyragu dienos nešvenčiam smile.gif, pačios kaip pyragai biggrin.gif

o tavo Vrine patarimo Li galetu ir paklausyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 29, 14:05)
o tavo Vrine  patarimo Li galetu ir paklausyti smile.gif

Sveikos, gerai, papykau ir užteks. Į temą grįšiu jei priimsit, dėl grupės dar nežinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 29 spalio 2019 - 13:12
QUOTE(Li @ 2019 10 29, 14:09)
Sveikos, gerai, papykau ir užteks. Į temą grįšiu jei priimsit, dėl grupės dar nežinau..

šaunuolė, kas geresnio tavo padangėje?
Atsakyti