Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 22, 09:52)
Tik jų rūbų labai išmatavimus reikia žiūrėti, nes mano akimis tai padidinti. Aplamai LT rūbai yra padidinti. Pvz užsienietiškų dėviu XL (42), o lietuviškų L kitos palaidinės didelės (Pakaitos pvz, arba šios Atilės). Kažkaip lietuviški dydžiai sudepresuot moterims  neleidžia smile.gif

šiaip labai gal pati ženkla eina, nes aš daznokai iš čia ka nors atsisiunciu
https://www.romanoriginals.co.uk/

tai irgi jei sakykim nešioji tarp 10 ir 12 tai butinai reikia i mazesne puse siustis, o jau kokiuose kiniečiuose tai musu s prilygsta ju xxl

arba mango sumažinti stipriai yra
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 10 21, 22:55)
Li, kad ir kas bebūtų buvę, tikiuosi, kad čia bendrausi 4u.gif

sveikos 4u.gif užteks manęs kol kas čia, vėliau žiūrėsim
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 22, 08:40)
Sveikos smile.gif
Li turbut jau mano pelargonijos iškeliavo į augaliukų rojų  mirksiukas.gif

neiškeliavo, ir neiškeliaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 22 spalio 2019 - 09:28
QUOTE(Li @ 2019 10 22, 10:25)
sveikos  4u.gif užteks manęs kol kas čia, vėliau žiūrėsim

neiškeliavo, ir neiškeliaus

wub.gif
Atsakyti
ai dar iš Pakaitos palaidinę atsiuntė šiandien smile.gif bet briedų briedas, buvo akcijinė tai pasiėmiaui sakau bus gerai po švarku. Bet kad ten auksu siuvinėta net meįžiūrėjau...nu nzn tikriausiai siųsiu atgal, nes abejoju kad apsirengsiu kada smile.gif
va tokią tik kreminės spalvos(nebėra jau, išparduota).
https://www.pakaitas...ine-su-rozemis/
Papildyta:
Labas LI,
kas naujesnio? smile.gif
kaip oras sostinėj? galvoju šiandien dukra nesibars ant manęs kad su stora striuke išvažiavo smile.gif
Pas mus tai pažiūrėjus visai neatrodo šilta, apniūūūūkę, nors žadėjo lyg ir šilčiausią savaitės dieną....
Atsakyti
aha atrodo visai be blizgesio ji, tai čia kaip aš esu iš nostra.lt tokia lovatiese pirkus , atrode ne itin blizgi o kai gavau žiauru,,, be reikalo negražinau
https://www.nostra.l...dification=5223

šilta pas mus tik ir dregna kartu...
Atsakyti
dukra atsiuntė nuotrauką iš sostinės- tai saulė tikrai šviečia. Pas mus lyg rūkas koks taip aptraukta viskas smūtnai...
Atsakyti
Visai nešilta pas mus šiandien.
Taigi turim kaimynus, pas kuriuos amžiais užsikemša kanalizaciją ir jie visad tai neigia. Pas mus viskas stovi, net vakar drabužiai išskalbti smirdejo blink.gif Šiandien jau trūko kantrybė, kvietėme kad atkimštu.

Sveikos
Atsakyti
Tikrai nešilta, o žadėjo šilčiausią savaitės dieną.
šiandien kažkaip miegas ima tik nuo tokio oro.
Turiu daug kiaušinių. Kokią ypatingą kiaušinienę galėčiau iškept kaži? smile.gif
Atsakyti

Pas mus tai šilta, saulė šviečia, 19 lauke, tik irgi oras toks mūtnas, kaip migla kokia būtų. 

Pasiėmiau vaiką iš darželio, nes labai kosėjo, net miegot negalėjo, o grįžus iki dabar tik kartą kosėjo. Gal ryt vėl namie pabūt 🤔

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 10 22, 15:54)
<p>Pas mus tai šilta, saulė šviečia, 19 lauke, tik irgi oras toks mūtnas, kaip migla kokia būtų. </p><p>Pasiėmiau vaiką iš darželio, nes labai kosėjo, net miegot negalėjo, o grįžus iki dabar tik kartą kosėjo. Gal ryt vėl namie pabūt 🤔</p>

nu jam kažkas su tuo kosijimu- alergizuoja kas? astma kokia taisos? sausas oras labai? kas tą gerklyte jam ten dirgina....
Atsakyti

Nežinau kas su tuo kosuliu jam, bet jei tik gerklė ar sloga ir kosėja. O kosėja įvairiai. Praeitą kartą kosėjo labai namie, o darželyje nekosėjo, dabar atvirkščiai. Astma tai gal būtų nuolat, o ne kai sloguoja. O ir tos slogos jam keistos, vakare, naktį, ryte net bėga, o dieną nieko. Nu eisim kitą mėnesį pas gydytoją dėl pažymos, tai reiks užklaust, gal reik išsitirt kažką. Nes dabar nuo liepos pradžios nei slogavo, nei kosėjo.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 22, 08:52)
Tik jų rūbų labai išmatavimus reikia žiūrėti, nes mano akimis tai padidinti. Aplamai LT rūbai yra padidinti. Pvz užsienietiškų dėviu XL (42), o lietuviškų L kitos palaidinės didelės (Pakaitos pvz, arba šios Atilės). Kažkaip lietuviški dydžiai sudepresuot moterims  neleidžia smile.gif

kokia faina ta ruda!!! visai mano skonio ir.

bet kaip cia dabar sakai del tu dydziu. XL ir pagal skaicius 42??, pagal koki uzsieni XL yra 42? hmm.gif nes pvz jei as ziuriu pardej tai XL yra 46 arba 48. 50 ir 52 jau XXL arba XXXL.
ir tu devi XL?? blink.gif nu kazkaip negali but, as tau M sakyciau, max L, nors tu auksta, bet kad XL niekada. tai tikrai labai neatitinka.
nors tiesa kiekvienos firmos reik ziuret. as pvz kazkada is HM bliuska radau, ir tilpau i M nu tai kazkaip fainai buvo biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 22, 14:33)
Visai nešilta pas mus šiandien.
Taigi turim kaimynus, pas kuriuos amžiais užsikemša kanalizaciją ir jie visad tai neigia. Pas mus viskas stovi, net vakar drabužiai išskalbti smirdejo  blink.gif Šiandien jau trūko kantrybė, kvietėme kad atkimštu.

Sveikos
pz kai tokie nervina.
kol neaplies visko.
Atsakyti