Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 21, 15:55)
Aš dedu  4u.gif
Aha aš pyrago duosiu  mirksiukas.gif

tavo mergaitės valgo pyragą?
galvoju kokia mamiška auka- pati nevalgo o kitiems kepa....nu grynai kaip aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 21, 16:03)
tavo mergaitės valgo pyragą?
galvoju kokia mamiška auka- pati nevalgo o kitiems kepa....nu grynai kaip aš smile.gif

Rūta tai jokių saldumynų nevalgo, o Eglė valgo. Bet dar vyras, mama valgo 4u.gif
Nu žinok, aš tiesiog negaliu tokio maisto valgyt, nes man po to problemos su sveikata prasideda.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 21, 16:13)
Rūta tai jokių saldumynų nevalgo, o Eglė valgo. Bet dar vyras, mama valgo  4u.gif
Nu žinok, aš tiesiog negaliu tokio maisto valgyt, nes man po to problemos su sveikata prasideda.

aš tai jokių pyragų niekad nenorėjau ir nenoriu. Nei sausainių. Na torto suvalgau, bet gijų kasdien neperki/nekepi. O sausainiu aplamai manęs nepavaišinsi....

Li, laukiam diskusijos, analizės, išvadų ir t.t. smile.gif v.ž. temos užbaigimui protokolo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 spalio 2019 - 15:23
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 21, 16:17)
aš tai jokių pyragų niekad nenorėjau ir nenoriu. Nei sausainių. Na torto suvalgau, bet gijų kasdien neperki/nekepi. O sausainiu aplamai manęs nepavaišinsi....
Li, laukiam diskusijos, analizės, išvadų ir t.t.  smile.gif v.ž. temos užbaigimui protokolo smile.gif

Manęs irgi saldumynais nesugundysi biggrin.gif geriau mėsos kas duotu biggrin.gif

Ai V-Rinė nemaldaiukime, nei mes ką padarėm nei ką
Atsakyti

Man tai juokinga kaip smėlio dėžėj- atėmei iš manęs kastuvėlį  aš su tavim nedraugausiu.... tik čia- va prasivardžiavai ir supykau  liežuvį parodžiau ir išėjau.... o kad,kad nemoka žaist su kastuvėliu ir nesileižia pamokint,geriau išeis ir liežuvį parodys...

Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 10 21, 13:47)
Sveikos, ką iš draugų išmečiau, atgal nepriimsiu. Į chato grupę irgi nesugrįšiu. Pati išėjus, grįžt nebegaliu, nes dabar toks gražus gyvenimas. Niekas nesikabinėja dėl striukės, buto ar darbo. Aišku, kai kurių narių gaila,Pempe, kalbu apie tave, cartman ir apie tave. Daratėja, ir apie tave. Iš šių narių nė vieno blogo žodžio, nė vieno kabinėjimosi ir įžeidinėjimo. Juo lab kad aš pati bendraudama gal ir pagalvoju kaip būtų geriau, bet nei teisiu nei šaipausi gal tik patariu. Grįžau aną kartą, galvojau pasitaisėt, bet pasirodo ne..

Ojei, kas čia atsitiko 4u.gif , aš fb neskaičiau jau gal 2 sav ir bijau pradėti skaityti, nes tam labai daug laiko reiktų ax.gif

Li, kad ir kas bebūtų buvę, tikiuosi, kad čia bendrausi 4u.gif

Papildyta:
Dabar galvoju, ar ne mano baba sakydavo, kad patarimą reikia duoti, tik jei jo prašo, bet tikrai, ir aš tą ydą turiu, tikrai dažniausiai nesusilaikau nuo pamokymų, nors niekas ir neprašo. Gal labai tai žmogiška.
Kaip nenoriu, kad kas pyktųsi ax.gif . Ar jaustųsi įskaudintas unsure.gif
Atsakyti
Pempe labas. Kaip tau sekas? Kaip lt kultūra? 😀aukštumoje?

Li kažkaip tai bac ir užpyko. Netikėtai nelauktai ir dorai nepaaiškinus ant ko ir už ką.

Privalguau rūkytos žuvies grįžusi. Nu blin kaip negera...nemėgstu aš jos.

Sūnus pamokas dar daro. Vyras miega. Aš irgi lovoj....vž pirnadienį pragyvenom.
Ai. Bliuską šiandien nusipirkau vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 spalio 2019 - 21:05
Bliuską į eterį prašom smile.gif

Sveikos smile.gif

Pempe,smagu tave matyti wub.gif , čia turbut kaip su svečiais kas retai lankosi tas mylimas ir laukiamas o tie kasdieniniai visko pasitaiko smile.gif

Li turbut jau mano pelargonijos iškeliavo į augaliukų rojų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 spalio 2019 - 06:42
labas rytas,
va tokia bliuską ,tik kad ne interu pirkau o į darbą atnešėsmile.gif poto pagal etiketes ir intere radau smile.gif
man tokios laisvos patinka, ir ant kelnių ir prie sijono...
ir medžiaga tokia neskysta .
ir kaina tokia pat - ir už siuntimą nereikėjo mokėt smile.gif

https://atilefashion...roduktas/ruduo/
Atsakyti
grazi ir kaina gera,

man tokia patiktu visai smile.gif
https://atilefashion...uktas/julija-3/

šiandien aš aplamai su vasarine marga atėjau biggrin.gif, tipo karšta bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 22, 08:19)
grazi ir kaina gera,

man tokia patiktu visai smile.gif
https://atilefashion...uktas/julija-3/

šiandien aš aplamai su vasarine marga atėjau biggrin.gif, tipo karšta bus smile.gif

Tik jų rūbų labai išmatavimus reikia žiūrėti, nes mano akimis tai padidinti. Aplamai LT rūbai yra padidinti. Pvz užsienietiškų dėviu XL (42), o lietuviškų L kitos palaidinės didelės (Pakaitos pvz, arba šios Atilės). Kažkaip lietuviški dydžiai sudepresuot moterims neleidžia smile.gif
Atsakyti

Ir aš tokios rudeninės nooooriuuuu  :hmm: 

Labas damos :4u:​ 

Atsakyti