Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Li @ 2019 10 21, 13:47)
Sveikos, ką iš draugų išmečiau, atgal nepriimsiu. Į chato grupę irgi nesugrįšiu. Pati išėjus, grįžt nebegaliu, nes dabar toks gražus gyvenimas. Niekas nesikabinėja dėl striukės, buto ar darbo. Aišku, kai kurių narių gaila,Pempe, kalbu apie tave, cartman ir apie tave. Daratėja, ir apie tave. Iš šių narių nė vieno blogo žodžio, nė vieno kabinėjimosi ir įžeidinėjimo. Juo lab kad aš pati bendraudama gal ir pagalvoju kaip būtų geriau, bet nei teisiu nei šaipausi gal tik patariu. Grįžau aną kartą, galvojau pasitaisėt, bet pasirodo ne..

blink.gif ax.gif
Kas vyksta, nors atrodo, niekas nevyksta.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 10 21, 11:04)
Labas dieną,
kas, kas- ogi viskas gerai.  biggrin.gif
Saulė šviečia, spalvų daug, oras puikus, žmonės geri. Ko dar?  wub.gif  biggrin.gif

tai va, saulė šviečia, opas mus ji nešviečia net lyšnoja... smile.gif dukra išvarė sostinėn su stora striuke ir dabar aš kalta nes jai matote karšta smile.gif sakiau žiūrėk prognozes -lyg žadėjo keik vėsiau nei praeitą savaitę, tai va pas mus vėsiau o sostine ne smile.gif

LI 4u.gif biggrin.gif jau kad parašei.... biggrin.gif
trys geros visos kitos fe.
Nu fe tai fe smile.gif
tik kodėl tu elemantarių dalykų nepriimi? man kartą pasakytų kad kavinėj su pūkine striuke valgyt nemandagu tai tikrai susimąstyčiau , apsidairyčiau aplink-kaip kiti žmonės atrodo. O tu supyksti. Ir taip valgai antrą, tretį kartą smile.gif
P.s. jei kas- ne aš apie paltus sakiau smile.gif
aplamai bandau prisiint ką aš sakiau- nepamenu smile.gif nebent kad man tos tau Lyžukos duotos tos gėlės tai smirdi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 spalio 2019 - 13:15

Vaikų darželis  :oh:​ aš tai nei mačiau nei ką sakiau.

Atsakyti

Aš aplamai nuo penktadienio net fb nebuvau  :hmm:  ir neskaičiau visko,nes tingiu...

O kai žmogus nesupranta kas yra kritika ir patarimai, ir neskiria jų,tai žmoguje kažkas negerai  o ne aplinkiniuose. Per daug Ponia Li esate įžeidi...

Atsakyti
Bet tai džiaugiamės kad dar čia likai smile.gif kaip bebūtų... smile.gif

kas vakarienei?
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 10 21, 12:47)
Sveikos, ką iš draugų išmečiau, atgal nepriimsiu. Į chato grupę irgi nesugrįšiu. Pati išėjus, grįžt nebegaliu, nes dabar toks gražus gyvenimas. Niekas nesikabinėja dėl striukės, buto ar darbo. Aišku, kai kurių narių gaila,Pempe, kalbu apie tave, cartman ir apie tave. Daratėja, ir apie tave. Iš šių narių nė vieno blogo žodžio, nė vieno kabinėjimosi ir įžeidinėjimo. Juo lab kad aš pati bendraudama gal ir pagalvoju kaip būtų geriau, bet nei teisiu nei šaipausi gal tik patariu. Grįžau aną kartą, galvojau pasitaisėt, bet pasirodo ne..

zinai, Li, dziaukis tuo graziu gyvenimu, nes jis tik vienas smile.gif tikrai nei viena blogo nelinkejo, bet jei tu nesusipratai ir nesugebejai priimt nuomones/pamokymu kaip bepavadinsi, reiskias kazkas negerai su tavim, bet ne su mumis... yra truputi daugiau nei tik juoda ir balta gyvenime.

zinai, as tai susimastyciau, kad neturiu visai tikru draugu, nes jei as taip ideciau viesai i FB ir niekas man nesakytu nieko, tai as sugrysciau pas juos, draugus vadinamus, ir paklausiau, kur jusu akys? draugai tam ir yra, kad patart, pasakyt kas yra negerai. ypac, jei tas kartojasi du, tris, penkis kartus.
nu kaip sako, viena klaida yra klaida, antra per ziopluma, trecia jau kvailumas. liaudies zodziai, ne mano, pritaikomi visomis gyvenimo situacijomis rolleyes.gif

ir dar, jei kas nieko nesako, nereiskia, kad negalvoja mirksiukas.gif o bent jau as ameniskai geirau priimsiu karcia tiesa i akis, nei uz nugaros mirksiukas.gif bent pasimokyt gali. bet deja ne visi taip supranta.

kaip bebutu, kada nors susimastysi gal, reik tiketis, kad bus ne per velu.
jei nerupi tavo gyvenimas,pagalvok apie vaiko, jam bus 5 kartus sunkiau 4u.gif
Atsakyti
Nu Grange viską pasakė 4u.gif tik pasakysiu, visada reik galvoti kokį pavyzdį rodai vaikui mirksiukas.gif
Sveikos wub.gif
Atsakyti
bet tai fainai- tema suaktyvėjo deka LI.

LI o tu kitose kokiose temose bendrauji? galvoju mes čia vienos raganos tik tokios tame forumų pasaulyje....smile.gif tada temos pavadinimą stačiai reikia keist....
Atsakyti
aa. mane už antakius išmetei ? smile.gif smile.gif
unsure.gif
Atsakyti
Ar dedate raganaitės į perlinių kruopų sriubą raugintą agurką?

O ir mane išmetė rolleyes.gif O aš dar vakar atsiprašiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 21 spalio 2019 - 14:41
QUOTE(Sunflowers @ 2019 10 21, 15:39)
Ar dedate raganaitės į perlinių kruopų sriubą raugintą agurką?
O ir mane išmetė  rolleyes.gif O aš dar vakar atsiprašiau  unsure.gif

aš nededu nes maniškiai nevalgo jokių agurkinių.

Manau LI nebesinervuok, einam gert kavos (duosiu karvutę smile.gif).
Oi neturiu karvutės verysad.gif
Karakumą turiu bigsmile.gif nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 spalio 2019 - 14:49
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 21, 15:48)
aš nededu nes maniškiai nevalgo jokių agurkinių.
Manau LI nebesinervuok, einam gert kavos (duosiu karvutę smile.gif).
Oi neturiu karvutės verysad.gif
Karakumą turiu  bigsmile.gif  nori?

Aš dedu 4u.gif
Aha aš pyrago duosiu mirksiukas.gif
Atsakyti