QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 20, 06:51)
kaip eurovizija?
nieko, normaliai. visai patiko man laimetojas. negalvojau, kad laimes, na bet ok... jei sugalvosim vaziuot kitais metais, bus salia bet viskas prikausys nuo bilietu... nes siemet kas Izraelyje kainavo, tai kosmosas... pigiausi bilietai salej finale 280 EUR... ok ur dar skrydziai, viebutis.bet priklauso nuo saliu kokia kaina bus.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 20, 07:23)
eurovizijos tik pirmas kelias dainas iki švedo žiurejom, gaila kad jis nelaimejo man patiko, dar patiko cekas na bet ir olandas nieko, svarbu visi tie suvarste diržais nelaimejo , nors pas olandą irgi turbut orentacija ne ta
o jei ir ne ta, tai kas dabar? kaip tas turi bendro su muzika?
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 20, 08:58)
Gražiai nugalėtojas dainavo, o buvo tokių dainų kad tikrai klausaisi ir gėda, ir nesupranti ko mūsų su tikrai gražesne daina nepraėjo
aha.. siemet tai tikrai gaila, kad nepateko. gera daina buvo, ir tik 1 balso truko jam patekti....
QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 20, 13:28)
Truputį sulieknėjau , nebeturiu ką rengtis Tai suknelę nusipirkau. Dabar valgyt gaminu.
malonios islaidos.. as pamenu kai pries kiek cia tu metu kai pavyko "sukust" tai visa spinta keist reikejo nuo apatiniu iki.. finansiskai nekas, nu bet tiek ir neprisiperki tada. dabar nekrenta taip, kaip noretusi, aisku reikia rimciau susiimt
parsinesiau darbo namo, bet kaip nenoriu dirbt nereiktu siaip ale.. pasilengvint paciai.
del balsavimu tai as nezinau uz ka balsuosiu, bet man tik i Europos parlamenta, kitko nereikia.