Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos gyvos,
Pempe pas mus irgi darbe nešildo. Kai paskambino į centrą kad kada planuojat atsukti- tai tipo o jau jūsų miestas šildosi?...na tokie kosmonautai... sako jau savaitė šildosi, ta taip ir paliko atviras klausimas- tipo nustebę kaip čia tas kaimas jau šildosi... smile.gif
nu ir nereik, pašildytuvas geras, kabinetas tai ne biblioteka smile.gif prisišildau net ausys linksta smile.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 10 07, 17:39)
<p>Tai V-Rine gal pareisi ir į mesendžerį? Kažkaip neįdomu be tavęs. Nieks katinų nerodo</p>

smile.gif
nežinau, gal kada. Kolkas dar nenoriu smile.gif
Bet pabuvus be jo žinok kiek laiko atsiranda..... smile.gif
priklausomybė yra priklausomybė...
geriau jūs čia grįžkit smile.gif bent dalinai.... spėjat per abu- valio, man laiko gaila smile.gif o tai poto prisikalbam, susipykstam, kam to reik....

į senelių/babų temą- sūnus nuėjo pas uošvius, uošvienė klausia- kamantinėja ką tau tėvai dovanų nupirko (mane net klausimas tas bieisina - kodėl vaikui jis užduodamas, kai žino kad mes specialiai tai progai (gimtadieniui) dovanų neperkam vaikams, pas mus taip nusisitovėję ir vaikui jau vien tas klausimas toks priminimas- va tėvai dovanų nenupirko.......esu sakiusi nnn kartų jiems tai bet jie kaskar stebisi - "kaaaaip šitaip...nieko tėvai nedovanoja....nu siaubų siaubas".
tai va sako baba klausia- tai ką tėvai ant gimtadienio padovanojo.... senelis antrina- ko čia klausinėji gi žinai kad primokytas nesakyt tai ir nesakys...
pasiklausai - durni ne durni...
beje vyro klausiau sakau tau dovanodavo dovanas tėvai- tipo sako neatsimenu nei vienos... tai tikriausiai nedovanodavo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 spalio 2019 - 08:19

O kodėl nedovanojat per gimtadienius?

Šiaip jau pati prašei tos grupės, o dabar kažko užpykai ir neberašai. Na ir tegu  :irnesakyk: 

Manau į šią temą nelabai kas ir pareis. Aplamai SM jau mirtis šviečiasi, daug temų visai numirę. Tik tiek, kad daugiau anonimiškumo čia gali išlaikyt.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 10 08, 09:45)
<p>O kodėl nedovanojat per gimtadienius?</p><p>Šiaip jau pati prašei tos grupės, o dabar kažko užpykai ir neberašai. Na ir tegu  irnesakyk.gif </p><p>Manau į šią temą nelabai kas ir pareis. Aplamai SM jau mirtis šviečiasi, daug temų visai numirę. Tik tiek, kad daugiau anonimiškumo čia gali išlaikyt.</p>

dėl grupės- aš ne to tikėjausi biggrin.gif yra pvz ir iš kitų temų grupių bet ten tokio intensyvaus bendravimp nėr. tai aš taip ir įsivaizdavau kad kai ką pasirašysim, kai ką pasirodysim ne viešam eteriui smile.gif bet ten nuuuu laaaaabai daug gyvenimo smile.gif nebespėju, bet tai neblogai, tai gerai, jei norit ir spėjat smile.gif o aš va gal ir gerai- užpykau, atpratau smile.gif bet tai nesakau kad nebesijungsiu smile.gif reikia pailsėt truputį...

dėl gimtadienių- kažkaip taip įpratę mes. Vien gimtadienių iškėlimas nemažai kainuoja, o pas mus juos švenčia visada ir visi. Jei nebūtų tų balių galbūt dovanas pirktume. Aš atėjau iš šeimos kur nepirko ta proga dovanų. Bet mums ir fiestų niekas nekėlė. O čia nori baliaus, šventės ir dovanų .... smile.gif

Atsakyti

Daratėja- tipo jums namuose dar nešildo? ogo.

Vakar pajungė :)

Pas mus lauke dar nebuvo labai šalta, tai vėliau ir įjungia šildymą pas mus :)

Šnd su Nojum pas neurochirurgą einam. Reiks užeiti pas tą ortopedą, kuris mus į Vilnių siunčia, pasiklausti gydytojo pavardės, pas kurį reikia mums važiuoti. Niekaip neatgaminu aš jos :huh2:

Per Gardu Gardu pamačiau kokį skanų obuolių  pyragą :wub: Galvoju apie jį ir tirpstu :laugh:

Bet namie kaži as kas valgys... gal ryt darbe iškepti :rolleyes:

O gal namie..... :laugh:

Sunku būti svarstykėm :laugh: :laugh:

Atsakyti
Daratėja, duok nuorodą abaliukų pyrago bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Daratėja, duok nuorodą abaliukų pyrago bigsmile.gifbigsmile.gif

Kažkodėl neina įdėti nuorodos :)

Visgi darbe kepsiu :laugh:  neturiu gi namie net mikserio, tai net neverta pradėti su tokias pyragais :)

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2019 10 08, 13:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72516159" data-time="1570530679"><div><p>Daratėja, duok nuorodą abaliukų pyrago vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kažkodėl neina įdėti nuorodos smile.gif
</p><p>Visgi darbe kepsiu laugh.gif  neturiu gi namie net mikserio, tai net neverta pradėti su tokias pyragais smile.gif
</p>

aišk. supratau kad gaila tongue.gif biggrin.gif
tada kepk ir mus vaišink ...
čia karamelinis obuolių pyragas ar apverstas obuolių pyragas- man tokius iš gardu gardu išmeta.

Pempe pasirodyk, pasikalbėkim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 spalio 2019 - 14:43

Supratau, pati šventė irgi yra nebloga dovana. Kol maži tai tos dovanos būna svarbu, vėliau jau norisi šventės, o ir vis sunkiau ką nori nupirkt. Mane jau užknisa, kai vis klausinėja ko noriu gimtadieniui. Taikos pasaulyje *****

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 10 08, 15:58)
<p>Supratau, pati šventė irgi yra nebloga dovana. Kol maži tai tos dovanos būna svarbu, vėliau jau norisi šventės, o ir vis sunkiau ką nori nupirkt. Mane jau užknisa, kai vis klausinėja ko noriu gimtadieniui. Taikos pasaulyje *****</p>

taikos biggrin.gif biggrin.gif
geriau taikos nei maniškio db pvz norai- elektrinis paspirtukas, ar telefas koks begali būt mandresnis...tai geriau ir neklaust smile.gif nes tik susinervinsi... biggrin.gif
Atsakyti

čia karamelinis obuolių pyragas ar apverstas obuolių pyragas- man tokius iš gardu gardu išmeta.

Karamelinis :)

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 08, 15:42)
aišk. supratau kad gaila  tongue.gif  biggrin.gif

Pempe pasirodyk, pasikalbėkim smile.gif

Rodaus biggrin.gif . Darbe nesijungiu, dabar daug aptarimų, parepetavimų, derinimų, ruošimosi renginiams, vėl derinimų. O dar ir dirbti kažkada reikia, o ir bendrauti bendrauti, toks jau darbas, nebendrausi, nebeateis. Tai jau pardon SM smile.gif

Taip įsišalau šiandien, siaubas, nepadėjo nė du pečiai. Irgi skambinau valdžioms, sakė, judins šį reikalą blink.gif . Šiandien nesujudėjo ax.gif . Gal rytoj kas keisis ax.gif
Įsipyliau brendžio, pavydėkit biggrin.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 10 08, 15:58)
<p>Supratau, pati šventė irgi yra nebloga dovana. Kol maži tai tos dovanos būna svarbu, vėliau jau norisi šventės, o ir vis sunkiau ką nori nupirkt. Mane jau užknisa, kai vis klausinėja ko noriu gimtadieniui. Taikos pasaulyje b...</p>

laugh.gif
Kokia tu nesavanaudiška bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
darbe jau šildo . Pempe o pas tave kaip?
bet man dar vėsoka tai pašildytuvą dar įsijungiau smile.gif

kas geresnio? smile.gif

medikus (Aš ne tokia) ir paštininkus - na tokių lyg nėra pas mus- sveikinu su jų profesine diena smile.gif

ANT denk stalą.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 spalio 2019 - 09:50