Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(-Darateja- @ 2019 10 02, 23:19)
</p><p>Toks jausmas, kad ne Klaipedoj gyvenu laugh.gif
</p>

Aš vyro klausinėju visko dažnai, tai jis irgi sako kartais kas iš Vilniaus aš ar tu?😁

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2019 10 02, 22:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72512255" data-time="1570042362"><div><p>
O ryt lekiu Klaipėdon į knygų mugę(veža vartotojo įkelta nuotrauka), labai noriu ir tikiuosi, kad rasiu ko nors įdomaus, šimtuką nusiėmiau tam reikalui vartotojo įkelta nuotrauka. Būtų gerai tiek neišleisti, bet kas žino vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Kur ta muge vyks?
</p><p>Toks jausmas, kad ne Klaipedoj gyvenu laugh.gif
</p>

Apskrities bibliotekoje, toks gražus pastatas su lipdiniais, netoli Dodo picerija buvo(bet ten nevalgėm smile.gif , nors sakė, kad skanu (ar tiesa biggrin.gif ?))
Nedidelė mugė, lyginant su Vilniumi, bet man pinigams išleisti užteko biggrin.gif . Tai yra, dar geriau - kai mažiau yra, nesiblaškai ir nepasiklysti, ir gali normaliai apsispręsti smile.gif .

QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 03, 11:52)
o ir čia gyvybe verda smile.gif

Sveikos paneles rožes smile.gif

Su įpusėjusiu rudeniu jus  wub.gif

kokios spalvos, neatsigrožiu  mirksiukas.gif

Ačiū ačiū, tave irgi, neprapulk mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 03, 15:03)
Sveikos, Pempe atvarysiu pas tave vyno, negerk viena, bent tu būsi draugas....
alc.gif  alc.gif  friends.gif

šiaip iš mėnulio ėmė labai skaudėt gerklę. Taip iš niekur sakyč, nei sušalau nei ką... tai nieko nenoriu nei matyt nei girdėt atrodo...

ik pietų knisausi su kažkoia kvailai durna ataskaita, neina galai ir tiek...išsiunčiau, bet ar teisinga ir nesugrįš taisymui nesu tikra....

Grįžta šiandie dukra, valgyt nieko nėr. Nzn gal kūgelio kokio reiks prakept ar ko....

Negėriau , tebėr biggrin.gif
O gerklei neturi, pvz, rupkės užpiltos? Arba propolio? Arba kad ir iš vaistinės čiulpiamo propodezo? Dar ramunėlių ir šalavijų arbatos. Daugiau nežinau, ką pasiūlyt ax.gif
Tai kas buvo vakarienei mirksiukas.gif ?

QUOTE(Li @ 2019 10 03, 21:46)
Aš vyro klausinėju visko dažnai, tai jis irgi sako kartais kas iš Vilniaus aš ar tu?😁

laugh.gif
Atsakyti

Apskrities bibliotekoje, toks gražus pastatas su lipdiniais, netoli Dodo picerija buvo(bet ten nevalgėm smile.gif, nors sakė, kad skanu (ar tiesa biggrin.gif?))
Nedidelė mugė, lyginant su Vilniumi, bet man pinigams išleisti užteko biggrin.gif. Tai yra, dar geriau - kai mažiau yra, nesiblaškai ir nepasiklysti, ir gali normaliai apsispręsti smile.gif.

Ten salia ir as dirbu :)

Kur salia aikste yra, ten mano restoranas :)

Yra ir skanesniu piceriju negu Dodo pica :)

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2019 10 03, 23:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72512935" data-time="1570132014"><div><p>Apskrities bibliotekoje, toks gražus pastatas su lipdiniais, netoli Dodo picerija buvo(bet ten nevalgėm vartotojo įkelta nuotrauka, nors sakė, kad skanu (ar tiesa vartotojo įkelta nuotrauka?))
Nedidelė mugė, lyginant su Vilniumi, bet man pinigams išleisti užteko vartotojo įkelta nuotrauka. Tai yra, dar geriau - kai mažiau yra, nesiblaškai ir nepasiklysti, ir gali normaliai apsispręsti vartotojo įkelta nuotrauka.
</p></div></blockquote><p>Ten salia ir as dirbu smile.gif
</p><p>Kur salia aikste yra, ten mano restoranas smile.gif
</p><p>Yra ir skanesniu piceriju negu Dodo pica smile.gif
</p>

Aikštė su paminklu Mažvydui? Iki ten buvom nuėję pasivaikščioti.
Tris dienas mugė tęsis. Vakar atidarymas buvo.

Mes valgėme kažkokioje mažoje kavinukėje ant kampo, dar arčiau prie bibliotekos. Bet pavadinimo nepamenu. Bet buvo skanu biggrin.gif
Radau - "Flamingo" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 spalio 2019 - 05:35
Labas rytas,
Pempe kas ta "rupkė užpilta". Tipo rupūžė????
siaubas.
aš nekankinu gyvūnų tongue.gif biggrin.gif

Mačiau FB apie knygų tą mugę, bovo ta Stefutė-Violeta T rečiokienė, tai prisidėjus foto smile.gif ji pasirodo įstojo mokintis į klaipėdą . Vat tau moteriškaitė smile.gif
Atsakyti

Kas jinai tokia? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 04, 08:44)
Labas rytas,
Pempe kas ta "rupkė užpilta". Tipo rupūžė????
siaubas.
aš nekankinu gyvūnų  tongue.gif  biggrin.gif

Mačiau FB apie knygų tą mugę, bovo ta  Stefutė-Violeta T rečiokienė, tai prisidėjus foto smile.gif ji pasirodo įstojo mokintis į klaipėdą . Vat tau moteriškaitė smile.gif

Rupūžė, taip rolleyes.gif . Senolių išmintis tau svetima hmm.gif ?
Gal gerklė nebeskauda mirksiukas.gif ?

Ar manęs nematei biggrin.gif ? Stengiausi būti pastebėta biggrin.gif

Aš anos irgi nežinau, kas per persona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 spalio 2019 - 19:09

Aikštė su paminklu Mažvydui? Iki ten buvom nuėję pasivaikščioti.
Tris dienas mugė tęsis. Vakar atidarymas buvo.

Mes valgėme kažkokioje mažoje kavinukėje ant kampo, dar arčiau prie bibliotekos. Bet pavadinimo nepamenu. Bet buvo skanu biggrin.gif
Radau - "Flamingo" smile.gif

Aha toje aikštėje dirbu :)

Flamingo žinau, bet nesu buvusi :)

Laisva šnd,

Sėdžiu namie.

Šalta :laugh:

Nors už lango saulutė taip maloniai šviečia... :laugh:

Pavalgiau barščių, bet blyn kaip norėčiau  kokį bulvių traškučių, arba kokio steiko :rolleyes:

Nemėgstu mėsos, bet vot norėčiau dabar :D

Atsakyti
Labos, tai va atėjau į darbą- o ten irgi dar šalta...gerai kad pašildytuvas, bet vis tiek ne ta šiluma. Nesuprantu- visas miestas pajungtas jau, o ko čia neatsuka kaži,,
nors ir šaltą bet dar miego noriu.
Ir dirbti tingiu
Vakar svečiuose valgiau valgiau aštriai užvakuotas cukinijas, tai kaip ir maniau kad bus- šiandie bijau į veidrodį žiūrėt....

Daratėja- tipo jums namuose dar nešildo? ogo.

o kas Stefutės nežinot- sarmata smile.gif smile.gif
liaudies folkloras juk...smile.gif
va ji

https://www.facebook.../ViPirmadienis/
Atsakyti

Tai V-Rine gal pareisi ir į mesendžerį? Kažkaip neįdomu be tavęs. Nieks katinų nerodo

Atsakyti

Parsivežė vaikis iš močiutės šautuvą, tai dabar ir miega su juo  :laugh: O kita močiutė vėl vaikų darželį žaidžia, išvažiuojant klausia vaikio ar dar norės pas ją atvažiuot, o jis, ne, tik pas senelį, tai močiutė: tada aš tau nepirksiu čiulpinuko ir nežaisiu su tavim  :laugh:  nu gryn vaikų darželis, ne kitaip

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 10 07, 22:19)
<p>Parsivežė vaikis iš močiutės šautuvą, tai dabar ir miega su juo  laugh.gif O kita močiutė vėl vaikų darželį žaidžia, išvažiuojant klausia vaikio ar dar norės pas ją atvažiuot, o jis, ne, tik pas senelį, tai močiutė: tada aš tau nepirksiu čiulpinuko ir nežaisiu su tavim  laugh.gif  nu gryn vaikų darželis, ne kitaip</p>

Tavo močiutė pagerinta biggrin.gif . Kartais mano mama panašiai elgiasi, pasiverčia mažesne už mažus. Ir, atsieit, nesupranta, kad elgiasi klaikiai, o jau pedagogiškumo išvis jokio nėra.

Įdomu, ar pas mane darbe jau kūrens, ar teks su pečiukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 07 spalio 2019 - 21:34