Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos,
Daratėja wauuu smile.gif(apie įsimylėjimą). Kaip tau fainai smile.gif

***** nežinau kiek čia fainai :laugh:

Nes pas mane visada viskas labai sudėtingai vyksta :)

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2019 09 24, 22:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72506624" data-time="1569320812"><div><p>Sveikos,
Daratėja wauuu vartotojo įkelta nuotrauka(apie įsimylėjimą). Kaip tau fainai vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>***** nežinau kiek čia fainai laugh.gif
</p><p>Nes pas mane visada viskas labai sudėtingai vyksta smile.gif
</p><p></p>

Kad neženotas būtų, o toliau gal viskas gerai smile.gif . Na, dar ne kalėjime smile.gif

Sveikos iš viešbučio biggrin.gif
Laukiu pusryčių biggrin.gif
Biškį zaraza kabinas, supūtė bokšte, sloguoju, bet kaip nors.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 09 24, 13:26)
Sveikos,
Daratėja  wauuu smile.gif (apie įsimylėjimą). Kaip tau fainai smile.gif
Dėl karatė nežinau ar fainai ar ne- visiškai be nuomonės. Kažkada brolis sūnų leido, tai nemaži pinigai už būrelį, dar reikia vežiot ištisai į tuos pasirodymus savaitgaliais ir individualiai , ne kad visas būrelis kažkaip,  tėvai turi vežti vis į kitą miestą.... , dar mokesčiai, dar aprangos...ir nu metė ten kažkokį tą diržą gavus. Vaikui gal patiko, tėvams nebe smile.gif
maniškis lanko krepšinį ir muziką, kokius kitų vaikai būrelius lanko?
Pempės matėm kad muuuziką kažkuris iš didžiukų smile.gif o mažoji ką?
Li ką tavo?
Pikkolo?

kas čia dar turit vaikų pas mumi neužaugusių?

Mažoji muzikinę lanko, smuiką pasirinko pernai(man tai ne itin toks pasirinkimas), šiemet lyg ketino mesti, bet mokytoja nukalbėjo smile.gif . Dar pianiną papildomai pradeda. Dar choriuką muzikinėje, ir dar kankles, bet jau ne muzikinėje, ne tas rimtas, bet tas mažiukes, liaudiškas, lengvesnį variantą.
Atsakyti

Labas pempe :4u: 

Mano madam kai baletą baigė,tai nieko nelanko.....

Atsakyti
Sveikos, braškės, sulindusios į krūmus biggrin.gif

Su gerom naujienom biggrin.gif - neturėjau laiko sirgti, tai pasveikau per 1,5 dienos be vaistų, tik su propodezu ir eteriniais aliejais. Dar gydžiausi miegojimu sėdint, kai skauda kojas ir aplink daug snargliuotų ir čiaudančių biggrin.gif . Tikrai padėjo smile.gif
Žodžiu, viskas gerai biggrin.gif

Mažoji tik labai pasiilgus mamytės, negalvojau, kad taip labai ax.gif .

Klausau "Baltojo kiro", panašu į "Garbanotą", man irgi patinka. Galėčiau per naktį neiti gultis, klausyti muzikos. Mėgstu užsiburti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na Pempe kokie įspūdžiai? kaip sakant laukiam lauktuvių smile.gif su vaizdais smile.gif kur buvot, ką metėt, ką pirkot?

Pas mus vakar šildymą įjungė. Tai taip maloniai jau namuose būnasi. Nors šiandien saulėta tai ir taip turi prišilti.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 10 01, 11:31)
Pas mus vakar šildymą įjungė. Tai taip maloniai jau namuose būnasi. Nors šiandien saulėta tai ir taip turi prišilti.

sveikos,

pas mus tai taip įdomiai. parašė, kad per 4 dienas įjungs visur Vilniuje. tai mūsų rajone nusimato penktadienį
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 10 01, 16:24)
sveikos,

pas mus tai taip įdomiai. parašė, kad per 4 dienas įjungs visur Vilniuje. tai mūsų rajone nusimato penktadienį

ir tai gerai, dukra sakė šalta siaubingai. Jos gi kambariuose bulvienės pasivirt ar kūgelio išsikept negali tai nuo nieko neprišyla.
Nors man naktį buvo perkarštą miegot. Net antrą kaldrą nusiėmiau smile.gif smile.gif
Atsakyti

Labas mergaites :)

Pas mus dar šildymo sezonas neatidarytas, bet ir nereikia :)

Pas mus namie visada belenkaip šalta, bet pakolkas normaliai :)

Nors tiek namuose ir tebūnu :laugh:

Kas čia pas mane naujo... :hmm:

DARBAS.Spalio mėnesį padarė debilišką grafiką. Nori , kad visi su visais padirbtų, pamainų nebėra. Padirbsim kaip nors :) O nuo lapkričio vėl tikiuosi stosim į normalų slenkantį grafiką :)

SVEIKATA. Nugara skauda, profesinės ligos čia jau man. Reik masažų jau rimtais. Svoris nekrenta, nu bet ir gerai, nėra ko čia ant žiemos kaip manekene vaikščioti  :laugh:

VAIKAI. Nu pradėjo lankyti karate, ar kaip ten vadinasi, tai abu labai patenkinti ir laukia užsiėmimu :) Tai fainai :) Labai džiaugiuosiu tokiu savo sprendimu, leisti abu į tą patį būrelį :)

MEILĖ. Viskas pakolkas labai gerai :wub:

Trumpą ataskaitą kaip ir daviau :D

Bučkis!

Atsakyti
Labas 4u.gif

Nu, Daratėja, tu faina thumbup.gif heart.gif

Pas mane darbe šalta, tai šiandien jau du pečiukus pleškinau ax.gif

Ukraina turi ką parodyt, bet aš dar ne, net nuotraukų neiškėliau blush2.gif . Įkritau vėl į renginius ir repeticijas, net dirbti neturiu kada doh.gif, išmes mane tokią puikią darbuotoją ax.gif .
Dar truputį pasigraužiu dėl to, ko nespėju, nežinau, ką darysiu metų gale, pamėlynuosiu turbūt biggrin.gif
A, Ukrainoje nusipirkau kelnes, vyno ir saldainių biggrin.gif . Dar chalvos. Daugiau nieko, labai trumpai tebuvom, ilga kelionė pirmyn, ilga atgal. Saldainiai jau suėsti, vynas tebestovi biggrin.gif

O ryt lekiu Klaipėdon į knygų mugę(veža biggrin.gif ), labai noriu ir tikiuosi, kad rasiu ko nors įdomaus, šimtuką nusiėmiau tam reikalui smile.gif . Būtų gerai tiek neišleisti, bet kas žino ax.gif
Atsakyti

O ryt lekiu Klaipėdon į knygų mugę(veža biggrin.gif), labai noriu ir tikiuosi, kad rasiu ko nors įdomaus, šimtuką nusiėmiau tam reikalui smile.gif. Būtų gerai tiek neišleisti, bet kas žino ax.gif

Kur ta muge vyks?

Toks jausmas, kad ne Klaipedoj gyvenu :laugh:

Atsakyti
o ir čia gyvybe verda smile.gif

Sveikos paneles rožes smile.gif

Su įpusėjusiu rudeniu jus wub.gif

kokios spalvos, neatsigrožiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, Pempe atvarysiu pas tave vyno, negerk viena, bent tu būsi draugas....
alc.gif alc.gif friends.gif

šiaip iš mėnulio ėmė labai skaudėt gerklę. Taip iš niekur sakyč, nei sušalau nei ką... tai nieko nenoriu nei matyt nei girdėt atrodo...

ik pietų knisausi su kažkoia kvailai durna ataskaita, neina galai ir tiek...išsiunčiau, bet ar teisinga ir nesugrįš taisymui nesu tikra....

Grįžta šiandie dukra, valgyt nieko nėr. Nzn gal kūgelio kokio reiks prakept ar ko....

Atsakyti