Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

SVEIKOS GYVOS,
man šnd galvą nesilanksto, bus kaklą supūtę kažkaip... unsure.gif taip neįdomus jausmas...

išėmiau faršo, ką gaminsiu nežinau verysad.gif
ir aplamai tingiu.

vakar svečiuose buvom tai pavalgėm, šiandien niekas nebekviečia ir progos nebėr smile.gif

žada šalnas... blin mano obuoliai gi neskinti, o gal čia dar ir anksti aplamai skint? ką? savaitgalį miesto šventė tai tikrai nerasiu laiko ne noro jiems rolleyes.gif
Atsakyti

Labas vakaras :4u:  vakarienei kebabų prikirtom ir dar obuolių pyragas kepa :B​ 

Atsakyti
Aš šiandien kažkaip kryptelėjau kaklą - irgi skauda, pasitempiau. Net nesuprantu, kaip taip sugebėjau ax.gif .

Pas mus dar šaltibarščiai, dar nesušalom biggrin.gif
Atsakyti

Dar pas jus  vasara :D  aš paskutinį kartą rūgštį susikėliau tris dienas valgydama,tai dabar nenoriu į juos žiūrėt :huh2:​ 

Atsakyti
Sveikos gyvos , aš su kava smile.gif
kaip šalta, ant šiltos bliuskos-megztinio dar kardiganą apsirengiau smile.gif ir kaklą apsivyniojau, sėdžiu kaip kopūstas dabar smile.gif
vaikai išvažiavo su dviračiais į žygį iš mokyklos. Gerai kad sniego nėr... tegu pabando susirgt man tik...
o man gerklę vėl naktį užėmė. nervina... verysad.gif

ir va šitaip,
ko jūs?
Atsakyti

Užtat Australijoj pasnigo. Vakare dar buvo +25 ir bac sniegutis. Tep jiem ir reik  :D​ 

Atsakyti
Mano kaklas vis dar nepraėjo, bet gal nereikia norėt taip staigiai ax.gif .
Rengiuosi jau su puspalčiu, megztiniu, bliuskute ir maikute, ir tikrai lauke nėra perdaug. Bet darbe dar radiatoriaus nejungiau, dar saulutė pro langus vis pašildo.

Viena ponia pavaišino nuostabiais naminiais cepelinais su spirgais, tai niam niam, tiesiog super skonis, saldu prisiminti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kaip gerai -penktadienis. et šiandien turėsiu svečių, reik vaišinti, užustalėj sėdėti, bendrauti.... kaip tingiu....
pas mus savaitgalį bus miesto šventė, o sekmadienį reik surinkt obuolius iš mamos ir priduot, tai va tokie planai...
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš vakar irgi turėjau svečių. O šiandien bijau numirti ax.gif Nes krūtinkaulį ar kažkur ten spaudžia ir atsibudau skaudančia, tirpstančia ir šiaip visokia negera kaire ranka nuo peties. Vaistinėje ibuprofeno pasiūlė, bet, jei nepraeis, patarė eiti pas daktarų. Aš ir pati suprantu, kad visi požymiai idealiai tinka priešinfarktinei būsenai, bet bandau suversti, kad gal nuo kaklo, gal šiaip sergu, gal gripuot pradedu, gal nervai, žodžiu... Gal taip ir yra. Kas žino. Sirgti niekuo neturiu laiko smile.gif .
MB vyno nupirko, sakė, vaistukai pravalys kraujagysles. Tai įsipyliau vaistų ax.gif .
Atsakyti

Labas pempe,kaip tu gyva?

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 09 23, 10:33)
<p>Labas pempe,kaip tu gyva?</p>

Labas 4u.gif , gyva mirksiukas.gif . Bet vis tiek ne taip jaučiuos, lyg temperatūros turėčiau, kažkas viduje kaista. I bumetiną geriu. Ir niekur neinu... Ty. pas daktarus neinu, o ant kalnų dainuoti ėjau biggrin.gif . O ryt turiu į kelionę ne taip didelę išvažiuoti, nėra kada su daktarais pradėti. Nesąmonė, bet kad viskas supuola. Turbūt tik koks uždegimas, tikiuos, kad praeis ax.gif

O kur ponios damos? Kaip tu su kojom? Jau šokai su visa Lietuva mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Sveikos gyvos,
gyvos sveikos.
Vėl sprandą susuko. Jobštvairogi kas čia daros.
Dar baltos mišrainės privalgiau- rugštys sukilo...

Pempe kur keliausi?
mes atšventėm miesto šventę. Tai galio pasakyt kad grupė Saulės kliošas nu toks š...karalius kad eikit balon. O V.Bareikis visai normaliai pavarė, v.ž nepagadino reikalo smile.gif
Atsakyti