Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 09 10, 14:40)
negi gaila... smile.gif

mes Baltarusijoj kai būnam tai būna tas ganimas dar viso kaimo bendras, tai įdomu matyt kai gena jas namo smile.gif na kaip iš filmų senovinių. Ir visos karvės žino savo namus , nenuklysta pas kaimyną...na nebent gal jei kokia pasileidusi...."į lievą" pasuka.... smile.gif
labos,
man irgi gerklei negerai, o penktadienį gi tas kruizas, sirgti negaliu verysad.gif

Kaip fana matyt bigsmile.gif
Mes Ukrainoje kai ekskursavome kažkokiame slidinėjimo miestelyje prie kalnų, tai vakare irgi parėjo pagrindiniu keliu karvė namo biggrin.gif . Šikdama biggrin.gif . Bet tik viena, bet ir tai kiek džiaugsmo visiems stebėtojams buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas smile.gif

Pempe tinti netino, tokios rūplos tik iškilo įkandimo vietoj. Kadangi tai buvo apie 20 val tai nakčiai tavegelio daviau tabletę vieną, dėl visa ko....ryte tik įkandimo vietos skaudėjo.

Atvirukas gražus smile.gif

aplamai tuos karves galės į zooparką apgyvendint, eis vaikai žiūrėdami kaip į dinozaurus....

Pikkolo tai gerai kad dar tik barėsi smile.gif svarbu lupt negavai smile.gif
mano tai dukra ta pagrindinė kalbėtoja naktimis, sūnus tik biškutį kokį žodį, o dura su vaiščiojimais ir t.t. Na dabar jau labai sumažėjo sako....

na einam dirbt smile.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena tongue.gif

noriu tu pempes leduuu biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai kokios mes kalbios rolleyes.gif

Noriu saldainių, noriu chalvos ir dar kažko biggrin.gif .

Atšalo, prasideda papildomi ėdimai doh.gif .
Bet juk negaliu dabar peršalti be apsauginio sluoksnio rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas,pempe  kondecuoto pieno nenori?  aš laikiau tinginiui,bet pradūriau dvi skylutes ir jis subėgo pas mane  :B  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 09 14, 07:16)
<p>Labas rytas,pempe  kondecuoto pieno nenori?  aš laikiau tinginiui,bet pradūriau dvi skylutes ir jis subėgo pas mane  cool.gif  biggrin.gif​ </p>

Ot to kažkaip ne itin smile.gif , bet ačiū už pasiūlymą mirksiukas.gif .
Grįžo mano vyriausias kūdikis , parvežė šeimai lauktuvių saldainiukų-guminukų, dabar šlamščiu milžinišką Toblerone biggrin.gif . Na jau skanus, mmm.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 09 10, 14:08)
<p>Visi siūlai su ačiū kortele buvo pigiau. Akrilas+vilna. Bet spalva patiko. Turiu silpnybę siūlam  laugh.gif​ </p>

va va, aš tokių turiu tokių . ką iš jų megzt? 4u.gif

spalvos balta juoda ir tamsiai rožinė
Atsakyti
Megzstinį, užmestuką, šaliką, sijoną, suknelę. Bet ką galima megzt. Kadangi margi, tai nereik jokio rašto.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 09 17, 13:15)
Kadangi margi, tai nereik jokio rašto.

čia ne melanžas, o trys atskiros spalvos smile.gif
Atsakyti