Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Mano madam irgi staigmenų pateikė,kad neis į gimnaziją,ir dar kažkur prašiko vadovėlį ,tai atpirkt turiu.. Pakėliau vėją,tai sako nu gauni vaiko pinigus ir nupirksi ko staugi :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 09 05, 14:12)
Sveikos, o aš jau pavargau nuo tų mokslų vaikų verysad.gif
visur tik problemos bėdos rūpesčiai...
xxx
vat. atimkit teises pusmečiui...

Vajetus biggrin.gif
Ir juokinga ir visaip ax.gif . Dabar jau paskaičiau, kad eis, bet ir norėjau patarti, kad neleistum muzikinės mest. Maniškis vienas irgi buvo vienu metu sugalvojęs, kad nereikia, bet niekas jam
neleido, o paskui, nežinau, ar jau buvo jam 17 ar dar ir ne, tai dėkojo kuo rimčiausiai, kad neleidau mesti, nes visur muzikos pradėjo reikėti. Ir pačiam noras atsirado smile.gif

Tavo dukra labai maminukė, truputį to galėtų maniškei duot biggrin.gif . Ta tai vienišė, prie jos nelįst, galvos nekvaršint, geriausia - ir šnekėtis kuo mažiau rolleyes.gif . Eis lauk neatsigręždama, kai jau įstos kur nors ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 09 05, 16:16)
nu žinokit tikrai jaučiuos išsunkta.
Sūnus sakė susižinojo kad akademines galima muzikalkėj pasiimt tipo smile.gif  aš jau pagatava "paleist" tą muzikalkę, bet tada reik kitos veiklos galvotis, nes degraduos prie kompo...

skaitau diskusijas kur reklamavo kad vaiką į mokyklą suruošt galima  už 30 eu. Nu blyn ar kosmonautai tai buvo "sureklamavę", man megztinis uniforminis 27 kainavo.... o pratybos pasirodo dar ir šeštokams būna.... tai kada kaži jos  užsibaigia- kažkaip iš dukros nebepamenu....pratybos apie 40 kainavo... o kur dar visa kita....na tyčiojasi išžmonių sakyčiau...

bigsmile.gif
Jei jau imtų akademines, tai tada namie duočiau akademines nuo kompo ir telefono visus metus. Plytą nupirkčiau, kur tik skambinti galima ir daugiau nieko rolleyes.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 09 05, 18:25)
<p> laugh.gif  laugh.gif
O mane tai nervina, kad nenori mūsų važiuojant praleist. Situacija tokia, kad važiuojam į darželį per tokį miškelį, kur antri metai ten vis kasinėja (vandentiekį, kanalizaciją vedžioja) ir viena kelio pusė iškasta, didžiausia duobė ten, tai iš vienos pusės turi praleist. Palei ženklus tai nuo mūsų pusės atvažiuojant yra pirmumas. Ir tai logiška, nes nelabai yra kur sustot praleist, keliukas siauras, kelkraščių nėra. Bet ne, kas nors atvaro iš kitos pusės ir stumia važiuot atbuliniu  doh.gif o ten tamsu (nu gi grynas miškas), siaura ir kaskart drebančia širdim, kad kur į medį neįpliekt, važiuoju atgal. Aš tai visada praleidžiu pravažiuot, kai grįžtu iš darželio. Šiandien net 4 mašinytės laukė pravažiuot. Nu bet va kitiem gaila. Juk į plačią gatvę atbulinu pagrįšt daug lengviau. </p>

Nevažiuočiau atbula, pypinčiau ir į priekį, tegu kiti varo atbuli. Jei tavo pirmumas. Pafilmuočiau dar ir policiją pasiūlyčiau.
Kietai pašnekėjau smartass.gif . Bet nežinau, kaip daryčiau iš tiesų, jei vairuočiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 05 rugsėjo 2019 - 21:08
Labas rytas,
Pikkolo aš rgi atbulom nevažiuočiau jei tavo teisė važiuot pirmai. apsikakoja tegu, pypinčiau gestikuliuočiau ir kitaip rodyčiau kad dundukai kelio ženklų nepažįsta.... o vyras mano tai dar gal išliptų paaiškint (na tik pasikoliot...) smile.gif nevažiuočiau nei karto...rimtai.

Praeitą kartą` grįžinėjom šiaip į kiemą savo, mums priekyje toks pensininkas važiavo irgi į mūsų kiemą, na tragiškai važiavo...nei posūkių, ant iki 10 greičio gal 500 metrų- aplekt nėjo nes mašinos prieky, kur suka ten posūkių nejungia, nu vž atsisėdo ir riedėjo bile kaip. Ta kai sustojom tame pačiame kieme vyras jam visą reikalą išdėstė, sakė jei nebemoki važiuot tai gal jau ir nebevažiuok. ... vaikai sakė jiems gėda buvo smile.gif nu bet jei jau važiuoji tai atsakingai ir važiuoti turi....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šeštadienis kai kam biggrin.gif
Tingiu į darbą eiti ax.gif
Bet kaip sunku šią savaitę buvo į ritmą įsivažiuoti ax.gif . Nors, atrodo, visą vasarą anksti kėliausi, bet vistiek ne 6 ax.gif . Tos valandos labai trūksta, och. Mažoji vieną vakarą per filmukus nulūžo ax.gif

Daratėja, aš rudeninių rūbų visai nepasiilgau biggrin.gif
Patiktų dar vasara kokius 2 mėnesius ax.gif

Lyžuka, kukū 4u.gif
Turbūt tuose krūmuose sėdit, kad čia nesišnekate hmm.gif
Atsakyti

Labas rytas....

Nesėdim ne,aš guliu :B​ 

Atsakyti
Nu , ar tai tiek bigsmile.gif ?
Atsakyti
labos,
blogai miegojau ir gerklę lyg skaudeno...
vakar mano vaikui vakare įkando 4 didelės tos sparvos ne sparvos, širšės ne širšės, tokios kaip vapsvos tik kūdesnės ir didesnės. kieme žaidė ir ten po vijokliais jos gyvena, tai ir sulipo. gerai kad ne alergiškas, nežinia kuo būt pasibaigę.. verysad.gif

didžioji l;b sunerino vakar, tai ir pikta ir graudu...

Aš ne tokia, kaip tavo koja? skaudena kiek ar jau šokti gali?

Atsakyti
Tai va, pasikalbėsiu smile.gif būt gerai kad ne tik su savimi....vakare su dukra "susivėlėm", užmigt negaliu, nervai ima.... prisnūdau ir girdžiu bliuuumt...pokšt pokšt...ir tada prie durų ggggriiimmm gggrimmmm...- vž kažkas baisaus kieto graužiamas. galvoju čia kas dabar adverijas graužia ar ką....- o čia mūsų katytė nuo vaikų stalo nusigabeno lego sudėtą motociklą...bet tokį nemažą...ir graužia unsure.gif unsure.gif blin atėmiau, išdurninau kad katės taip nesielgia...ir vėl padėjau. Ant stalo .... rolleyes.gif

po poros valandų vėl girdžiu bummmmm.....ir vėl griimmmm grimmmm.... girdžiu vyras išgirdo ai galvoju pavaidinsiu kad nk negirdžiu nk nežinau.... tai tas nuėjo žiūrėt koliodamasis - a nieko naujo vel tą patį motociklą nusinešė ir vėl graužia (ji visada viską nešasi prie durų kas jos manymo "jos") .
Tai argi čia protinga katė????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 rugsėjo 2019 - 09:48

V-Rine, tabo katė tai kaip vaikai, jei kitas turi ir jai reik. Mūsų a.a. katinėlis ir mėgdavo pažaist su dukros žaislais. O vat senukas mūsų niekada taip nesielgdavo.

Tai kas nutiko šįkart su dukra?

Pas mus nieko naujo. Šeštadienį buvom zoosode, tai mažajam buvo labai daug džiaugsmo. O labiausiai tai žuvytės patiko. Atsinaujinęs zoosodas, daug vietos arktiniams vilkams, ir jie visu gražumu visiem pasirodė. O koačiui net medžiuose padarytas labirintas. Žiūrėjom kaip maitina ruonį, tai jis toks mandras, dideles žuvytes suėdė, o kai gavo mažų, tai neėda, o vis prašo didelių.

Atsakyti
Labas visoms mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 09 09, 09:36)
labos,
blogai miegojau ir gerklę lyg skaudeno...
vakar mano vaikui vakare įkando 4 didelės tos sparvos ne sparvos, širšės ne širšės, tokios kaip vapsvos tik kūdesnės ir didesnės. kieme žaidė ir ten po vijokliais jos gyvena, tai ir sulipo. gerai kad ne alergiškas, nežinia kuo būt pasibaigę.. verysad.gif

didžioji l;b sunerino vakar, tai ir pikta ir graudu...

Aš ne tokia, kaip tavo koja?  skaudena kiek ar jau šokti gali?

Nesupratau vistiek, kas įkando ax.gif . Sparvos yra didelės kaip musės, tikrai emanau, kad jos įkando.
Vapsva yra vapsva vartotojo įkelta nuotrauka

širšės yra širšės(tos didelės)vartotojo įkelta nuotrauka
Širšės yra didesnės, bet kūdesnėm jų tikrai nepavadinsi.
Atsakyti
na kai eisiu su kate nufotografuosiu. ką aš jau labai žinau kas ten tokios..neprisistatė.... Kaip tokios kaip įkėlei tik kūdesniais tamsiais kūnais.

O dukrai tai mat mašinos nedavėm į mokslus važiuot. Tipo. Nors ji su tėvu net nekalbėjo- sms kę numetė kažkur būdama, grįžo po visos dienos gastrolių ir į savo kambarį ir į ašaras, su visais- kaip jūs manęs nemylit, kaip aš jūsų bijau net klausti nes jūs tik ant manęs rėkiat, kaip geriau negyvent nei taip gyvent, kaip kai išsikelsiu nu "užaugsiu" aplamai mano čia net kojos nebus- man čia taip smskes rašinėjo kai jau lovose visi buvom. Nes mat poniai neonaras tėvo paklaust ar gali važiuot (nors dar šį kartą jis buvo nusiteikęs duot visia geranoriškai- bet kaip duot jei neklausia...)...turėtume pasiūlyt.... tipo vos ne.... nu vž.
ir juokingiausia kad 6 val "būdžiu"- nesikelia...nors autikas 6,30..atsikėliau pati į darbą- vyro klausiu tai ko ji neišvažiavo....sako gi mašiną daviau, naktį/paryčiaus tipo gal kai tą katę baidė buvo užėjęs įjos kambarį ir panelė išdrįso paklaust ar gali....- nu va šitos vietos negirdėjau.... smile.gif kažkaip tai...
išvažiavo, nuvažiavus žinutė- susitaikom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 rugsėjo 2019 - 12:25

Labas, skauda ir ilgai skaudės dar  :unsure:  ir šlubuoju kaip reikalas dar....

Nu jooo,mano merga ir nemoka nei prašyt,nei atsiprašyt :huh2:​  

Atsakyti