Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos,
tai vat būt nedavę tai nedavę, bet abiems. Jokių pretenzijų...bet vienam duoti kitam ne- kaip norit taip galvokit bet yra nenormalu..... Dar paskambino telefonu sūnui kad ateitų tipo,,,nuėjo ir padavė. O dukra kas- ne anūkė?
O dėl krikštąvaikių tai nesidalinam per rugsėjo 1-mą, ne maniškiams duoda nei mes duodam savo krikštovaikams.

ANT - sekmės, laisvės ir sveikatos smile.gif
Atsakyti

LAISV...

HQ.jpg

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 09 03, 20:15)
<p>LAISV...</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Rimtai?
Nes nelabai supratau biggrin.gif
Atsakyti

Laisvė papūgom.....  tik neleido redaguot :hmm: 

bet kaip skauda,tai norėtūs atgal,nes su gipsu taip neskaudėjo :huh2: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tai dabar duokis, papūga biggrin.gif
Tik ramiai biggrin.gif
Atsakyti

Labas mergaitės :)

O aš kažkaip jau laukiau to runeds :)

Nepatink ans man, bet gana tos vasaros :laugh: nes jau nusibodo tie vasariniai rūbai,pasiilgau kelnių :laugh: 

Rugsėjo 2-osios nešventėm :) Po šventės mokykloj( nors asmeniškai man, tai kančia, o ne šventė :laugh:  ) tiesiai į darbą važiavau :)

Bet jau kažkaip pasiilgau vat šitos mokyklinės rutinos :) Ankstus rytas, išleidi vaikus į mokyklą, jeigu laisva-krentu į lovą dar pamiegoti, o po to jau visi kiti darbai.  Kažkaip man patinka :rolleyes:

Atvirukų negaunu. Ir nesiunčiu :)

Atsakyti

Aš irgi rudens noriu,nes nei vieno padoraus vasarinio drabužiaus neapsivilkau  :unsure:  o rudeniui reiks naujų apsipirkt,nes  buvę susitraukė :B​ 

Atsakyti
Sveikos, o aš jau pavargau nuo tų mokslų vaikų verysad.gif
visur tik problemos bėdos rūpesčiai....ir man kiša kiša į galvą viską, lyg aš esu atsakinga už juos visus. Aplamai- kas jie tokie ir iš kur - aš jų nepažįstu... tų dviejų vakų kur mano namuose gyvena smile.gif smile.gif smile.gif neužtenka išlaikyk, dar ir problemas spręsk. nenoriu smile.gif

1. sūnus- nebenori kategoriškai į muzikalkę, va taip įsikando "aš nebepavilksiu" tipo, tipo pamokų daugiau dar ta muzika...nu tipo gudrūs iškalbėt šiais laiais visi.... paskambina man ir sako - einu aš į tavo pragarą (tipo muziką)... ir vž mes ją ir viskas. Ai lai tesižino, nežinau ar užlaikysiu - tai galės sėdėt ir simsonus žiūrėt visą dieną.
ir aplamai, toks bjauriai įkyrus paliko kad norisi žabos kai kada paimt...

2. studentė smile.gif smile.gif
kambariokės išėjo gyvent su bernais, liko viena. Nieko neatkėlė nes vaikų lb sumažėjo, bendrabučių sočiai... ( užpernai buh.-finansininkų buvo 4 grupės, pernai dvi, šiemet viena...) Depresuoja kaip reikės gyvent, visos draugės į butus išėjo... tai man ką- tipo eit su ja gyvent...tai ką aš galiu padaryt.
Man krištodukra įstojo į vilnių ir bendriko negavo. Lyg susitarė kad gyvens abi, komendantas leido, bet dabar jau ana metosi- tipo ai gal tėvai butą išnuomos.. gerai ar ne ??? ir aplamai kaip dukra sako- ana bernus lb mėgsta, biški tokia padraika iš kaimo, poto jos tėvai nepriekaištaus kad te o maž kas, kai ana su bernais duosis...
dar- sakė gyventų viena (susitaikytų) jei duotume mašiną važinėjimui. Nu blin toks kelias tolimas, kiek su autiku 1,5 mėn kainuoja kas savaitgalį grįžinėt tiek čia vienam kartui.... tai sakėm nesvaik. tai vėl rūškana...
dar- atsiuntė įrašą su krebždenimo ir "Kas čia"...? nu kas nu kas, nu pelė griaužias.... nu vėl isterijos.
vž nafik su tais vaikais.
noriu atostogų, nuo jų.
vat. atimkit teises pusmečiui...
Atsakyti
Vrine, nepyk juokas ima skaitant, bet suprantu kaip tau nervai ima va taip del visko.

Kas del sunaus muzikos, ar jis pats norejo lankyt ar cia buvo ir kad reikia kazka lankyt?
Ar jam patijka? Jei matai,kad gali kazkas is to but tai gal ir reikia verst, bet jei ne..kokia prasme eit per prievarta?

Del dukros.nu sunkus amzius, sunkus. Guventu viena ir dziaugtus ale iesko slieku asfalte biggrin.gif lengviaumokytis tvarkytis..
Atsakyti
nu žinokit tikrai jaučiuos išsunkta.
Sūnus sakė susižinojo kad akademines galima muzikalkėj pasiimt tipo smile.gif aš jau pagatava "paleist" tą muzikalkę, bet tada reik kitos veiklos galvotis, nes degraduos prie kompo...

skaitau diskusijas kur reklamavo kad vaiką į mokyklą suruošt galima už 30 eu. Nu blyn ar kosmonautai tai buvo "sureklamavę", man megztinis uniforminis 27 kainavo.... o pratybos pasirodo dar ir šeštokams būna.... tai kada kaži jos užsibaigia- kažkaip iš dukros nebepamenu....pratybos apie 40 kainavo... o kur dar visa kita....na tyčiojasi išžmonių sakyčiau...

Atsakyti
Grįžo vaikis iš muzikos. Sakė labai išgyrė, tai sakė vėl lankys.
Ir kaip nepražilt???
Atsakyti

:laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh: 

Aš beveik mėnesį gyvenau viena, nors ir savam bute, bet tai buvo baisiausias mėnesis mano gyvenime (kol kas). Bendrabučio tipo, koridoriuje 6 butai, viskas taip girdėdabosi, kaip kaimynai grįždavo, kaip tūlike vandenį nuleisdavo. O dar teliką tokį mažytį tik turėjau, nelabai eidavo ką žiūrėt ten, tai vakarais verkdavau ir mamai skambindavau. Ale man dar nebuvo 18 metų ir pirmą kartą buvau vienui viena. Dabar tai juokas ima.

Mes už pratybas 50€ sumokėjom. O bųrelių dar nežinom visų, tik į badmintoną užsirašė.

O mane tai nervina, kad nenori mūsų važiuojant praleist. Situacija tokia, kad važiuojam į darželį per tokį miškelį, kur antri metai ten vis kasinėja (vandentiekį, kanalizaciją vedžioja) ir viena kelio pusė iškasta, didžiausia duobė ten, tai iš vienos pusės turi praleist. Palei ženklus tai nuo mūsų pusės atvažiuojant yra pirmumas. Ir tai logiška, nes nelabai yra kur sustot praleist, keliukas siauras, kelkraščių nėra. Bet ne, kas nors atvaro iš kitos pusės ir stumia važiuot atbuliniu  :oh: o ten tamsu (nu gi grynas miškas), siaura ir kaskart drebančia širdim, kad kur į medį neįpliekt, važiuoju atgal. Aš tai visada praleidžiu pravažiuot, kai grįžtu iš darželio. Šiandien net 4 mašinytės laukė pravažiuot. Nu bet va kitiem gaila. Juk į plačią gatvę atbulinu pagrįšt daug lengviau. 

Atsakyti