Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(pempė12 @ 2019 09 01, 20:37)
Ačiū, grange, už atsakymą mirksiukas.gif
???
hieną laugh.gif
Nesveikink tokios biggrin.gif

O rudenėlis gražus užėjo, bent jau pirma diena super!

Tik rytojaus kažkaip nelaukiu, nors mano mokinės nesiskundžia, pasiilgusios ax.gif
Bet kad vėl ruduo, aš gal vertinu, kaip greitą laiko bėgimą ir grabo artėjimą. Kažkaip taip blush2.gif

Ojezau.
Grabe tu grabe. Aš tiek toli dar nemąstau...leidžiu viską pasroviui..
O laikas šiaip tikrai per greit lekiau...dukrai vėl nenorėjimai išvažiuot didieji užėję.. guli susirietusi ir nieko nenori....sūnus mandravoja kaip visada...

Pempe ko tavo vaikai daro papasakok. Kelintokai ar ką jau dirba. Ko sužadėtinis gražuolis ? 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 rugsėjo 2019 - 21:19

Aš tai laukiu rudens ir ypač antradienio :D 

Kur tavo nori važiuoti? Užsienin?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 09 01, 22:17)
Ojezau.
Grabe tu grabe. Aš tiek toli dar nemąstau...leidžiu viską pasroviui..
O laikas šiaip  tikrai per greit lekiau...dukrai vėl nenorėjimai išvažiuot didieji užėję.. guli susirietusi ir nieko nenori....sūnus mandravoja kaip visada...

Pempe ko tavo vaikai daro papasakok. Kelintokai ar ką jau dirba. Ko sužadėtinis gražuolis ? 😀

Visaip kartais galvojasi ax.gif . Užtat ir užpildau visą laiką , kad mažiau galvotųsi mirksiukas.gif
Tai tavosios meilė gal namie pasiilieka, kad taip jai nesinori išvažiuoti?

O apie vaikus juk ir taip viską žinot biggrin.gif
Viena antrokė, kita- paskuntintokė. O bernai - abu studentai, tik vienas dirbantis, o antras tik šiek tiek biggrin.gif . Trečiakursis ir magistrinis pirmakursis.
Sužadėtinis vis dar sužadėtinis biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2019 09 01, 22:20)
<p>Aš tai laukiu rudens ir ypač antradienio biggrin.gif </p><p>Kur tavo nori važiuoti? Užsienin?</p>

Kas antradienį? Paleis į laisvę smile.gif ?
Atsakyti

Labas rytas,pempe nu tikiuosi,bet....

Atsakyti
Sveikos,
tai su rudenėliu ir nauju etapu smile.gif

aš ne tokia nuuuuuuu???

Pempe taip, meilė lieka čia.... nuvažiavo į bendrabutį, jos kambariokės išsėjo su bernais gyvent (mergų durnumas, nuo 19 metų....-nu negaliu atsistebėt žinokit), jai nieko neatkėlė tai labai liūdi ir visa kaip miršta- kaip reikės gyvent vienai. Blin paskaitos sudėliotos kad pirmadienį išvažiuoja, ketvirtadienį grįžta, jai dar blin kompanijų nakčiai reik.... guodžiau guodžiau kad "gal dar ką atkels" - pabaigoj pikta paliko. Moka specialiai brangiau kiti kad tik po vieną ar du gyventų, čia gal gyvens viena už pigią kainą ir dar raudot reikia...sakiau eik dirbti- bus ir kompanijos ir vakarai užimti...

Sūnus ėjo vienas į mokyklą, nes visos turinčios kolegės mažesnius vaikus pasiėmė mamadienius, tai man su savo 11-mečiu teko nebeimti, nes nebėr stačiai kam dirbt. per 5 rajonus dvi likom tik....tai jaučiuosi nuskriausta visakaip smile.gif
sūnų su tėvu iškomandiravau į muzikalkės šventę dabar, tegu pasėdi tėvas, pasikankina....šiaip tai dejuoja kad nieko nemato tik darbai ir garažas, tegu pamato kokiose aš pramogose dalyvauju non stop ir jau kiek metų.... rolleyes.gif blink.gif rolleyes.gif šiaip neidavo, nenorėdavo, dabar pasirinkimo nebuvo smile.gif
hahaha.

nupirkau pyragą vaikui ir giros. taip pageidavo smile.gif vakare šventę švęsim...

ai dar kaip jam pasisekė- užsisakė iš vietinės kebabinės bulvyčių fri smile.gif parsineša namus- o ten kebabas lėkštėje smile.gif faktas pardavėjos ne ą padavė, nu bet mes tai nekalti- ką davė tą ėmėm... bet jei kažkam ulvytes įkišo vietoj kebabų tai aniem ne kas smile.gif
Atsakyti
Ačiū ir su visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vrine labai gerai vyrui, tikrai sveika sudalyvauti biggrin.gif . iR vaikas ne vienas.

Aš pabuvau su savo antroke ir mokykloj, ir muzikinėje, ir kavinėje pietų į tarpą tarp pirmų dviejų biggrin.gif . O dabar mieste linksmybės, batutai veltui, mugė, bet jau neveltui. Pasišokinėjo mažoji, nors ir lietučiui purškiant, bet ant to pailsimo ir karščio dar geriau buvo biggrin.gif . Grįžom namo, juk su mokykline apranga, bet dar važiuosim,, "Antikvariniai Kašpirovskio dantys " vakare užpirkti miestelėnų linksmybei, o anie man patinka, lėksim atgal, kad tik nelytų.
Atsakyti
Vakar uošvienė pasikvietė mano vaiką ir davė jam 10 eu šios dienos proga.
Dukrai studentei nedavė. Ir juokas ima ir pikta ir visą dieną mintis ta sukas...nu kaip šitaip ką. Nu man protu nesuvokiama....o poto dejuoja kad anūkė neužeina. Sakė nei kojos nebekels dabar....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 rugsėjo 2019 - 18:30

Dukra nuo vienos močiutės gavo 10€, o nuo kitos pliušinį žaislą  :oh:  lyg jų dar mažai turėtų. Jau esam du didelius maišus atidavę tokių žaislų. Dabar tai su broliu namus žaidžia su tais žaislais, bet kai dar jis paaugs, jų niekam nereiks. Labai daug vietos užima ir dulkes tik renka.

Atsakyti

Pempe,rytoj.... antradienį....

Sveikinu visus moksliukus :4u:​ 

Atsakyti
Aš tai vis klausiu sakau gal jums liepė pasidalint abiems tuos 10 eu. Nu sako ne.. nu lyg lyg dukra buvo pradėjusi į vasaros pabaigą bendraut su baba..dabar jaučiu vėl bus kaput ilgam.
Nu žinokit man kažkaip .... nu kažkaip taip ne taip...😎
Atsakyti
Na, mūsų babos nė vienam nedavė, ir visiems gerai. Aš savo krikštavaikiams irgi nedaviau, nes jie 5, ir ne visi krūvoj, nepridalinsiu. Sveikinu tik su gimtadieniais ir Kalėdom. Gerai ar blogai, bet taip jau yra. Vienam kūma būčiau, gal būtų kitaip ax.gif

Papildyta:
O iš mano vaikų tik vienas gauna nuo kūmos įvairiomis progomis ir šiaip be progos, o kiti nuo savų tik per gimtadienius ir Kalėdas, arba jau ir visai nebegauna(nes kūmai išsiskyrė), bet nepavydi, nesiskaudina, ta prasme visai nereaguoja. Nes ta kūma yra be šeimos, tai tik vieną krikštavaikį ir lepina.
Atsakyti

Labas rytas... Einu ieškot laisvės  :B​ 

Atsakyti