Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas, mažai teprikalbėjote, dar galiu atostogauti vacation1.gif
O iš tikro jau savaitę dirbu, ir visokios repeticijos prasidėjo, įkritau atgal į lėkimą ax.gif

QUOTE(Juodoji_Orchidėja @ 2019 08 19, 14:57)
Laba diena,  4u.gif Kaip cioces gyvenat cia?

Ot gražuolė, labas, dažniau rodykis thumbup.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 19, 22:16)
Jūs kaip norit bet aš čia irgi kalbėsiu. Kad ir viena. Pempė manau kada ne kada užsuks...

Šiandien su mv susiginčinom. Koks narcicizmas .... jis man aiškina kad moterys puošiasi gvarkosi dažosi tik dėl vyrų. Pz mąstynas ką. Aš tai visa darau tik dėl savęs. Noriu gerai atrodyt ir tada gerai jaučiuos...o apie senius mažiausiai galvoju.
O kaip jūs manot?

Užsuksiu, aha biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2019 08 21, 16:04)
Pasikalbėsiu viena.
nors, ne, reikia partarimo.
Gamina uosinius laiptus. Meistras įkalbinėja palikt natūralią spalvą, o man ji tik pirty tinkama. gelsva ir dar su laiku keičias. Prie laiptų kaip derint grindis? Spalviškai. Dar hole kur laiptai bus keturios durys....
neišlendu iš paięšų. Padėkit. Kokios spalvos grindys žinau ko noriu. Ąžuolo, gal truputį tamsinto arba balinto. durų noriu baltų...laiptai uosis....PADĖKIT.... blink.gif  rolleyes.gif

Uosio spalva nuostabi, negadink nė kuo. Tiks prie jos ir rudesnė spalva, ir oranžinesnė-smėlinė, jokių problemų.

QUOTE(V-Rinė @ 2019 08 28, 13:22)
Labas,

Pempe kaip gyveni?

ir visos kitos?

kaip karšta nebeįmanoma. nu žinokit man nusibodo jau tas karštis....man geriau +20 ... verysad.gif

vĖL pradedu lakstyti biggrin.gif , o jau buvau pradėjusi ilsėtis wub.gif

Tai kur visos mergos, marš atgal aggressive.gif. O Aš bijau fb ir įsijungti, neturiu tiek laiko skaityti biggrin.gif ax.gif

Buvau prie marių savaitėlę(be interneto biggrin.gif ), bangelių pliuškenimo klausiau, kojytėm smėlį žarsčiau, delfinus, drugelius žiūrėjau, tingėjau, alų midų gėriau biggrin.gif . Buvo man labai gerai, pati sau pavydžiu biggrin.gif . Bet dabar jau viskas - darbelis, repeticijos, renginiai ir jau net ne visur spėju biggrin.gif . Nieko naujo biggrin.gif
Dar darbe taip karšta buvo, kad visą mano poatostoginį pakylėjimą per dieną išgydė biggrin.gif . Šiandien jau atsigavau, nulijo per kelis kartus su perkūnu, kvėpuoti atsirado kuo, širdis nebesikalatoja.
Papildyta:
Kokios čia dar aktualijos mastau.gif . A, žaltys yra gėris ir grožis irnesakyk.gif

Prieš sutemstant toks rūkas užėjo wub.gif
Visi bėgom į lauką pasidžiaugti smile.gif

Dar kokį atviruką užrašysiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 29 rugpjūčio 2019 - 21:18
QUOTE(pempė12 @ 2019 08 29, 22:29)
Labas, mažai teprikalbėjote, dar galiu atostogauti vacation1.gif

Dar kokį atviruką užrašysiu wub.gif

jau kaip sakoma, jei pati apie save nekalbi tongue.gif , tai bent mūsų ko paklaustum biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti

Ir mes atsakytumėm  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 30, 11:56)
<p>Ir mes atsakytumėm  biggrin.gif​ </p>

ir kitoms būtų ka paskaityti, netyčia užsukus biggrin.gif
Atsakyti
Sveika Pempiuk, smagu kad užskridai....
ten suskaityt nebeįmanoma šiaip,
bet būt gražu kad ir čia ateit. Nes čia tai aš suskaitysiu, ten irgi nepažadu...

Dar- norėjau klausti Pempe kelintokė tavo mergina mažoji, poto galvoju- bet juk dar maitini... tai nebesuprantu nei kokio amžiaus ji ir ar su tuo maitinimu man kažkur neįstrigę žinios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 rugpjūčio 2019 - 12:53

Pempė turi maitinamą :blink: 

KAS TURI KARKUMOS GĖLĘ?

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 30, 14:05)
<p>Pempė turi maitinamą blink.gif </p><p>KAS TURI KARKUMOS GĖLĘ?</p>

čia gal aš dezinformaciją (vos neparašiau dezinteriją smile.gif ) skleidžiu.... vat tiesiog nebepamenu kokio jos mažoji amžiaus verysad.gif
Atsakyti

Paskleidei tai duok  :B​  info,kur pirkai,kaip augiai,kuo laistei....

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 08 30, 14:36)
<p>Paskleidei tai duok  cool.gif​  info,kur pirkai,kaip augiai,kuo laistei....</p>

Aš???
Oj ne neturiu tokios ir nepažįstu😙
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 rugpjūčio 2019 - 13:50

Pempės mažoji turėtų būt pradinukė, gal 2 klasėj  :hmm:​ kažkaip atrodo kad metais už maniškę jaunesnė.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 08 30, 16:32)
<p>Pempės mažoji turėtų būt pradinukė, gal 2 klasėj  hmm.gif​ kažkaip atrodo kad metais už maniškę jaunesnė.</p>

Aaaa ti gal nebemaitina 😆😆😆😆
Atsakyti

Bet tai dingus kad ir nemaitina :hmm:​ 

Geriu vyną ir pradedu narvuotis jau :oh:  :karsta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 30 rugpjūčio 2019 - 21:18